Şimdi Ara

anakartıma uygun ekran kartı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte 945 chipset anakartım var. asus marka 512mb 128 bit ekran kartımla sanıyorum uyuşmuyordu çünkü sürekli pc donuyo sonrada kapanıyodu. ekrana mavi zemin üzeri beyaz yazılarla hata msjları falan veriyodu. ekran kartını söktüm şu an ve o hataların hepsi kayboldu. şimdi yeni bi ekran kartı almam lazım anakartıma uygun ekran kartını nasıl anlarım. arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. tşkrler...

• Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bütçenize göre PCI-e x16 arabirimine sahip bir ekran kartı almanız gerekiyor. Bütçe belirtirseniz ekran kartı tavsiyesi daha net olacaktır...
  • bütcem 200 - 225 tl civarıdır. (((Gigabyte 9600gt 512mb Gddr3 (nx96t512hp) Pci-Ex Ekran Kartı))) uygunmudur acaba????
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhn001

bütcem 200 - 225 tl civarıdır. (((Gigabyte 9600gt 512mb Gddr3 (nx96t512hp) Pci-Ex Ekran Kartı))) uygunmudur acaba????

Alıcaın herhangi 1 barka 9600GT uygundur fakat Gigabyte 9600gt nx96t512hp fansız 1 model sessizlik istiosan çok güzel 1 kart fakat dierlerinden pahalıdır, ben 1 hafta kadar kullandım o kartı inanılmaz 1 overclock performance ı vardı, 720 / 1800 /2016 şeklinde çalışıodu fakat 820 / 2100 / 2250 hızlarına çıkabilio o kartı alanların %80 de üzerine sessiz 1 fan takarak 800/2000/2200 hızlarında kullanıolar zaty, fakat dediim gibi dier 9600GT lerden pahalı.

Zotac 9600GT synergy de 170~180 ytl fiyatında oda işini görebilir veya zotac 9800Gt synergy alman daha ii olur sendeki bütçeye göre.

Link : Zotac 9800GT synergy

• tşkrler bilgiler için.... bnm en çok çekindiğim anakartla uyum konusu. çünkü 1 senedir kafayı yedirtti bana. eğer bi uyumsuzluk olmaz diosanız bu zotac 9800gt veya gigabyte 9600gt den birini alcam. son olarak hangisi ağır basar sizce?? fansız olma olayı sorun çıkarırmı? hangisini daha çok tavsiye edersiniz??
  • quote:

tşkrler bilgiler için.... bnm en çok çekindiğim anakartla uyum konusu. çünkü 1 senedir kafayı yedirtti bana. eğer bi uyumsuzluk olmaz diosanız bu zotac 9800gt veya gigabyte 9600gt den birini alcam. son olarak hangisi ağır basar sizce?? fansız olma olayı sorun çıkarırmı? hangisini daha çok tavsiye edersiniz??

Gigabyte 9600Gt yeni revizyon edilmiş gerçekten çok iyi soutulan 1 kart fakat kasa içi soutmanda güzel olmalı.
    fakat aynı paraya daha üst model 9800GT almak en mantıklısı. zira aynı paraya 9800GT nin daha fazla performance başarımı var.

Edit : Gigabyte anakartlarla genelde uyumsuzluk sorunu olmaz daha önceki E.kartınızda 1 uyum sorunu yada arıza olabilir gibi gelio bana, bu 2 modelinde hiç 1 uyumsuzluk sorunu olmaz, için rahat olsun.

Genelde senin ilk mesajında bahsettin mavi ekran üzerine beyaz yazılarla ilgili hata Ram lerle ilgili 1 hatadır, fakat ordaki hatanın içeriide önemli. ramlerin oynamış olabilir, yada cpu overclock edilmiş olabilir bu durumda ramler düzgün ayarlanmamıştır v.s. yada ekran kartı arızalı olabilir. dediim gibi o ekrandaki hata mesajı önemli, o mavi ekranın neden kaynaklandıı tam olrk almak gerekio.
    Fakat sen E.kartını çıkartmışsın sorun düzelmiş demekki 1 çakışma olması ihtimalide yüxek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 5 Ocak 2009; 13:38:17 >

• çok tşkrler sanırım zotac 9800gt yi alcam ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok tşkrler sanırım zotac 9800gt yi alcam ben.

En güzeli. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.