Şimdi Ara

Anakartıma uygun Ekran kartları hangileridir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage]http://www.4shared.com/photo/i1DdRXlo/1_online.html]
    resim-1
    [simage]http://www.4shared.com/photo/HyzAQJXT/2210g.html]
    resim-2
    Anakartım(resim-1) ve ekrankartım(resim-2) yukarda görüldüğü gibidir,ekrankartımını yükseltmek istiyorum 1 veya 2gb 128bit veya daha yukarısı,neler önerebilirsiniz?

• piyasada ki bütün pciex ekran kartları yani çok eski olan ve çok az yerde olan agp sistemi hariç bütün ekran kartları anakartınıza uyar bütçenize hangisi uyarsa onu alın yalnız burada dikkat edilecek bir husus daha var power supply (güç kaynağınız ) eğer güçlü bir ekran karı alırsanız 500 watt ve üzeri olması gerekir şu an ki ekran kartınız çok zayıf ve fazla güç çeken bir kart değil .
  • yorumların için teşekkürler.Çok haklısın oyunlarda ekran kartım beni deli ediyor,özellikle yeni nesil oyunlarda.bana tavsiye edebileceğiniz minimum 1-2gb ekrran kartı ve bunu destekleyek bir power supply varmıdır?power supplynin markası önemlimidir?500w power supply kaç gb a kadar ekran kartı kaldırır?power supply+1 veya 2gb ekran kartı 100-200 tllik bir bütçeyle edinebilirmiyiz.bilgi verirseniz sevinirim.
  • işlemciniz ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_291075

yorumların için teşekkürler.Çok haklısın oyunlarda ekran kartım beni deli ediyor,özellikle yeni nesil oyunlarda.bana tavsiye edebileceğiniz minimum 1-2gb ekrran kartı ve bunu destekleyek bir power supply varmıdır?power supplynin markası önemlimidir?500w power supply kaç gb a kadar ekran kartı kaldırır?power supply+1 veya 2gb ekran kartı 100-200 tllik bir bütçeyle edinebilirmiyiz.bilgi verirseniz sevinirim.

power supply markası önemlidir senin alabileceğin ekran kartlarının hepsine yeter 500 watt ekran kartını seçerken gb değil ekran kartının çekirdeğine bakmalısın gb daha sonra gelir dediğin bütçeyle alamazsın bunları 500 watlık iyi bir power zaten 100 tl civarı ve sisteminiz biraz eski sanırım oyunlarda iyi performans almak için işlemcin e raminde iyi olması lazım yoksa ekran kartını iyi alırsın ama işlemcin veya ramin az gelir o zaman aldığın ekran karı bir işe yaramaz işlem yapmak için yetersiz olan işlemci ve rami beklemek zorunda kalır yani darboğaz yapar yani her halukarda bu iş için bütçeni baya arttırman lazım .

• Core 2 duo işlemci ve 2gb ddr 2 ram ne tarz bir ekran kartı kaldırır dersiniz
  • üstad işlemcim "Intel core2 Duo E4500 2.2ghz800mhz,2 MB LGA775" dir yardımlarına şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_291075

yorumların için teşekkürler.Çok haklısın oyunlarda ekran kartım beni deli ediyor,özellikle yeni nesil oyunlarda.bana tavsiye edebileceğiniz minimum 1-2gb ekrran kartı ve bunu destekleyek bir power supply varmıdır?power supplynin markası önemlimidir?500w power supply kaç gb a kadar ekran kartı kaldırır?power supply+1 veya 2gb ekran kartı 100-200 tllik bir bütçeyle edinebilirmiyiz.bilgi verirseniz sevinirim.

power supply markası önemlidir senin alabileceğin ekran kartlarının hepsine yeter 500 watt ekran kartını seçerken gb değil ekran kartının çekirdeğine bakmalısın gb daha sonra gelir dediğin bütçeyle alamazsın bunları 500 watlık iyi bir power zaten 100 tl civarı ve sisteminiz biraz eski sanırım oyunlarda iyi performans almak için işlemcin e raminde iyi olması lazım yoksa ekran kartını iyi alırsın ama işlemcin veya ramin az gelir o zaman aldığın ekran karı bir işe yaramaz işlem yapmak için yetersiz olan işlemci ve rami beklemek zorunda kalır yani darboğaz yapar yani her halukarda bu iş için bütçeni baya arttırman lazım .

üSTAD ekran kartınının çekirdeği mevzuunu açarmısın biraz ben çaylağım henüz.yani kaç ghz çekirdek aramalıyım ekran kartlarında birde bellek hızı mevzuu var.?ya resmen matematik bu donanım olayı.....:DD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.