Şimdi Ara

anakartıma uygun hangi ekran kartını almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim
    anakartımın özellikleri burdahttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-945p-s3_10.html
    ekran kartıdaki bu ddr2,3,5 vs uyum açısından önemli mi daha baska nelere bakmalıyım
    1080p filmleri izlemekten zorlanıyorum sizce nasıl bir kart almalıyım
    teşekkürler

• sadece 1080p film izlemek içinmi alıcaksınız?
    +psu kaç watt ve ne marka?
    +işlemci?
    +bütçe ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kessel -- 15 Mayıs 2010; 2:25:37 >
  • o anakartı kullanıyorsan muhtemelen düşük 1 CPU kullanıyorsundur, HD filmler için ve oyunda oynıyabilicek 1 kart olrk ; HD4650 128bit 512mb. Link : fiyat listesi
    yada HD4670 alablirsin, oyun performansı diğerine göre 1'az daha yüksek.
  • ewt bu sorunu tam çözemediğim için alıcam
    2.8 core duo işlemci var
    çok pahalı olmayacak sistem yenilemeden fazla para vermek istemiyorum
    psu derken ???
  • kasanın güç kaynağı (kabloların çıktığı kutu) üzerinde ne marka yazıyo ve kaç watt?
    +işlemcinin tam modelini verebilirmisin?(bilgisayarım sağtıkla özelliklere gel orda yazar)
  • önerdiğim kartlar fiyat olarak uygunmudur ? HD4650 mesela uygunsa kartın o'dur .
    Edit : Bu arada VGA kartın GDDR 2/3/5 bellek kullanıyor olması, anakartınla uyum sorunu çıkartmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 15 Mayıs 2010; 2:39:12 >
  • DhanTE'ye katılıyorum, hem bütçeni zorlamaz hem de hd filmleri rahat rahat izlersin.. (Hd film hakkında sorunun olursa özelden de yardımcı olabilirim, HD koleksiyon :D )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 100-150 civarı düşünüyorum pcı exp 2.0 veya 2.1 olmaz demi benim anakarta
    pcı exp x16 olması lazım , anladığım kadarıyla ddr3 ddr5 farketmiyor alabilirim
    kessel kardes 400wt hatırladığım kadarıyla
    işlemcimde intel 2.8 core duo işte
  • Bu olabilir Link : HD4670, belki olurda oyun oynamak istersen, en azından oyuna'da yatkın 1 kartın olur. 135~140tl fiyatı, 512mb. olanını bulursan daha ucuza gelir.

Pci-e x16 slotunu kullanan bütün VGA'lar sana uygundur, pci-e slotu v1.0/ 1.1/ 2.0/ v2.1 fln tek kart kullandığın sürece bunlara takılmana'da gerek yok, VGA kartın kullandığı bellek tipinin ne olduğu'da anakartını ilgilendirmez zaten.

• Eğer oyun oynamayacaksan 2600xt öneririm.
    Ancak oyunda oynarım diyorsan o zaman 2. elden 8800gs bulursan, havalarda uçarsın. Ama bulman çok zor. Eğer bulamazsan arkadaşların dediği gibi 4650\70 kartları uygundur.
  • 4670 al yada aynı fiyata 4730
  • yaa aslında benim x1550 ati ekran kartım var 1080 p filmlerde takılma yaşıyorum
    bu kartın takılmaması gerekir diyorlar ama sorunu çözemedim
    sizde katılır mısınız bilmem
    yardımcı olan olursa sevinirim video programı veya codec hakkında
    yoksa saolsun dhante kardes kart tavsiye etti kafamada yattı birini alcam
    teşekkür
  • dhante vga derken neyi kastediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyss

dhante vga derken neyi kastediyorsun

VGA kartınız dediğimde (Video Graphics Accelerator) yani Video Grafik Hızlandırıcı, kartınızdan bahsediyorum bu kart kısaca ---> E. kartınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyss

dhante vga derken neyi kastediyorsun

ekran kartı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.