Şimdi Ara

Anakartımın Modelini Öğrenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim problemim anakartımın marka ve modelini öğrenememem. Anakartımın marka ve modelini öğrenmek için Cpu-z ,Aıda64 proğramlarına bakmama rağmen bütün proğramlarda anakartıma ''Casper Nirvanana'' yazıyor ayrıca dxdiagdan da baktım ama yine aynısı yazıyor. Casperin kendi sitesinde seri numaramı yazdım ve orda da anakartımı öğrenemedim. Anakartımı öğrenmek için başka bir yol varmı ?

• Everest programını denermisin hocam birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Everest proğramı derken tam olarak ismi nedir ?
  • BurakOB B kullanıcısına yanıt
    Everestin diğer adi aida64müs. Yeni öğrendim hocam sizde zaten denedim demissiniz. Kusura bakmayın

• Ek olarak windowsun kendi yazılımı var denetim masasından girebiliyorsunuz ama tam olarak nasıl açılıyordu hatırlamıyorum. Ayrıca biostan da bakmayi deneyin. Biosta yazabilir

• Icine acip bakin

• casper bilgisayarların anakartları genelde pegatron olur ve nadiren ecs gibi biraz daha iyi markalar. ancak casper biosu modlayarak oraya kendi markasını yazdığı için öğrenmesi zor.

bir defasında grundig pc geçmişti elime onun da anakartı arçelik olarak gözüküyordu ama everest (aida64'ün eski adı) programıyla ecs olduğunu öğrendim ve orjinal biosu yükleyerek arçelik yazısını kaldırmış oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçini açıp bakmamı isteyen arkadaş nasıl yapacağım? Kasayı açabilirim ama nerede yazdığını bilmiyorum bir yardımcı olurmusun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.