Şimdi Ara

anakartın bozulduğunu anlamak için 55 ytl alındı... yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde pc bozuldu, bilgisayarı açtığımda ekrana hiç bişey gelmiodu...servise götürdüm, makinayı teknolojixten toplama almıştım...adamlar sırf pc deki sorunu öğrenmek için 55 ytl istediler(anakart coflamış)... toplama pc lerde parça garantisi olduğunu biliorum ama bu fiyat çok değil mi yaa ?? adamlar bişey yapmıo ki parçayı gönderip yenisi takcak bu kadar şey için çok gibi geldi bana, ben çok küfür ettim vallah... sizden de yorum bekliorum diğer yerlerde bu ücret ne kadar mesela??

anakart bozulduğu için konuyu buraya açtım,yanlış yaptıysam özür dilerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: sakarya16

arkadaşlar geçenlerde pc bozuldu, bilgisayarı açtığımda ekrana hiç bişey gelmiodu...servise götürdüm, makinayı teknolojixten toplama almıştım...adamlar sırf pc deki sorunu öğrenmek için 55 ytl istediler(anakart coflamış)... toplama pc lerde parça garantisi olduğunu biliorum ama bu fiyat çok değil mi yaa ?? adamlar bişey yapmıo ki parçayı gönderip yenisi takcak bu kadar şey için çok gibi geldi bana, ben çok küfür ettim vallah... sizden de yorum bekliorum diğer yerlerde bu ücret ne kadar mesela??

geçmiş olsun
    iyi yapmışsın piyasada böyle .....sizler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 12 Aralık 2008; 17:51:59 >
  • Keşke göndermeden önce buraya yazsaydın ne yapman gerektiğini söylerdik 55ytl çok almış dolandırıcılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.o.s58

Keşke göndermeden önce buraya yazsaydın ne yapman gerektiğini söylerdik 55ytl çok almış dolandırıcılar.

bir de galiba direk markanın yetkili bayisi de kabul etmiyormuş parçayı aldığınız yere gönderin diyorlarmış...çok saçma geldi bana da.ben belki ürünü türkiyenin diğer ucundan aldım o zaman ne olcak

(arkadaşım palit ekran kartını kendisi elden vermek isteyince bu cevabı almış da)
  • Hayır elinde garanti belgesi olduktan sonra gidip kendinde teslim edebilirsin.

Eğer para iadese yada yerine başka marka veya başka ürün istersen aldığın yere geri göndermek mecburiyetindesin.

Çünkü aldığın bilgisayarcıdan arızalanan cihaz için para iadesi isteniyor diye yazılı mühürli belgesi gerkiyor dağıtıcı firmaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.o.s58

Hayır elinde garanti belgesi olduktan sonra gidip kendinde teslim edebilirsin.

Eğer para iadese yada yerine başka marka veya başka ürün istersen aldığın yere geri göndermek mecburiyetindesin.

Çünkü aldığın bilgisayarcıdan arızalanan cihaz için para iadesi isteniyor diye yazılı mühürli belgesi gerkiyor dağıtıcı firmaya.

vallah ben de arkadaşın yalancısıyım...istanbulda evinin yakınında olan palitin yetkili yeri mi oluyor neyse artık kabul etmemiş , illa da aldığınız yere verin demişler işte çok saçma...
  • arıza tespit / montaj parası almıslar. eger kendin problemin anakartta oldugunu farkedip söküp götürseydin anakartını para almazlardı.
  • Kardeş Finikede(Antalya) adamlar formata 30 35 ytl alıyor sen ne diyorsun. Gene kurtarmışın elliyle dua et.
  • 1 kuruş bile vermemen gerekiyordu bunun garantisi var değiştirecek eli mahkum ya da yapabileceği en son nokta bu kullanıcı hatası garanti kapsamına girmiyor demek burdada 2 seçenek var önünde haklı olduğundan eminsen hakkını arasın sonuna kadar ya da ücreti karşılığı orda ya da başka bir firmada bozuk olan parçanın yenisini taktırırsın

ama pc yi aldığın yere götürmediysen yani başka firmaya götürdüysen o zaman alırlar tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-Ay -- 12 Aralık 2008; 19:25:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Kardeş Finikede(Antalya) adamlar formata 30 35 ytl alıyor sen ne diyorsun. Gene kurtarmışın elliyle dua et.

garanti süresinde formata da para almıyolar dostum sonuçta...

onurjam biliorum arıza tespit için aldıklarını ama 55ytl gene de çok geldi bana...teknolojix in ben servis anlayışını zaten ....
  • Teknik yardım niçin var buçin var .
  • quote:

arkadaşlar geçenlerde pc bozuldu, bilgisayarı açtığımda ekrana hiç bişey gelmiodu...servise götürdüm, makinayı teknolojixten toplama almıştım...adamlar sırf pc deki sorunu öğrenmek için 55 ytl istediler(anakart coflamış)... toplama pc lerde parça garantisi olduğunu biliorum ama bu fiyat çok değil mi yaa ?? adamlar bişey yapmıo ki parçayı gönderip yenisi takcak bu kadar şey için çok gibi geldi bana, ben çok küfür ettim vallah... sizden de yorum bekliorum diğer yerlerde bu ücret ne kadar mesela??

BIOS pili mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

quote:

BIOS pili mi acaba?

teknik konularda çok bilgim yok vallah bişey diyemicem.

• fena tokatlamışlar.

taş çatlasa 20-30ytl almalılardı tam 2 katı çekmişler.Kafalarına sıkman farzdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.