< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 28 Temmuz 2013; 0:25:18 > |
Uzun Zamandır Konuşmadığın Biriyle Sohbet Açma: Gelişmeler
Uzun süre görüşmediğiniz biriyle yeniden bağlantı kurmak zor olabilir. İşte uzun zaman konuşmadığın birine sohbet açmak için bazı stratejiler:
-
Samimi ve Dürüst Olun: "Uzun zamandır konuşmadık, ancak seni düşünüyorum" gibi samimi bir mesajla başlayın.
-
Hatırlatıcı Gönderin: "Geçen hafta seni gördüm ve sohbet etmek istedim" veya "Seninle ilgili bir şey duydum ve seninle paylaşmak istedim" gibi bir hatırlatıcı gönderin.
-
Geçmişten Bahsetmeyin: Geçmişteki anlaşmazlıkları veya gerginlikleri yeniden alevlendirmekten kaçının. Bunun yerine olumlu anılara odaklanın veya güncel olayları tartışın.
-
Onunla İlgileneceğin Konuları Seçin: Onun ilgi alanlarını sorun ve sohbet konularını buna göre seçin. Bu, onların sohbete dahil olmasını ve keyif almasını sağlayacaktır.
-
Kısa ve Öz Yazın: Uzun, karmaşık mesajlar yazmaktan kaçının. Bunun yerine kısa, öz ve anlaşılması kolay mesajlar gönderin.
-
Onun Zamanına Saygı Duyun: Uzun süre cevap vermezse ısrar etmeyin. Onun meşgul olabileceğini veya sohbet etmek istemeyebileceğini anlayın.
-
Sosyal Medyadan Yararlanın: Facebook veya Instagram gibi sosyal medya platformlarından sohbet başlatmayı deneyin. Bu, daha az resmi ve daha rahat bir yaklaşım olabilir.
Bu stratejileri uygulayarak uzun zaman konuşmadığın biriyle yeniden bağlantı kurabilir ve anlamlı sohbetler başlatabilirsin.