Şimdi Ara

Yıllardır konuşulmayan kızla nasıl sohbet açılır? GELİŞMELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
11.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisede aşık olduğum bir kız vardı. Ama davranışları tavırları çok ukala idi. Lise zamanlarından 4-5 yıl geçti şimdi. Geçen facebookumu açtım paylaşımlarını çok beğendim kibirsiz, kafama uyan paylaşımlar yapmış ve hala çok güzel. Geçen bi yazısını beğendim ama yetmez tabii ki. Bu kızla hem dini görüş olarak hem kafa olarak uyuştuğumuzu düiünüyorum. Sizce nasıl sohbet açsam bi fikir verin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 28 Temmuz 2013; 0:25:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun Zamandır Konuşmadığın Biriyle Sohbet Açma: Gelişmeler

Uzun süre görüşmediğiniz biriyle yeniden bağlantı kurmak zor olabilir. İşte uzun zaman konuşmadığın birine sohbet açmak için bazı stratejiler:

• Samimi ve Dürüst Olun: "Uzun zamandır konuşmadık, ancak seni düşünüyorum" gibi samimi bir mesajla başlayın.

• Hatırlatıcı Gönderin: "Geçen hafta seni gördüm ve sohbet etmek istedim" veya "Seninle ilgili bir şey duydum ve seninle paylaşmak istedim" gibi bir hatırlatıcı gönderin.

• Geçmişten Bahsetmeyin: Geçmişteki anlaşmazlıkları veya gerginlikleri yeniden alevlendirmekten kaçının. Bunun yerine olumlu anılara odaklanın veya güncel olayları tartışın.

• Onunla İlgileneceğin Konuları Seçin: Onun ilgi alanlarını sorun ve sohbet konularını buna göre seçin. Bu, onların sohbete dahil olmasını ve keyif almasını sağlayacaktır.

• Kısa ve Öz Yazın: Uzun, karmaşık mesajlar yazmaktan kaçının. Bunun yerine kısa, öz ve anlaşılması kolay mesajlar gönderin.

• Onun Zamanına Saygı Duyun: Uzun süre cevap vermezse ısrar etmeyin. Onun meşgul olabileceğini veya sohbet etmek istemeyebileceğini anlayın.

• Sosyal Medyadan Yararlanın: Facebook veya Instagram gibi sosyal medya platformlarından sohbet başlatmayı deneyin. Bu, daha az resmi ve daha rahat bir yaklaşım olabilir.

Bu stratejileri uygulayarak uzun zaman konuşmadığın biriyle yeniden bağlantı kurabilir ve anlamlı sohbetler başlatabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kırk yılda bi kız konusu açtık
  • Biz Nerden Bilelim La
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Biz Nerden Bilelim La
    ''Slm nbr '' yaz gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

Kırk yılda bi kız konusu açtık
    sen: S , Kız: K

S: Merhaba

K: Aaa merhabaa, naber?

S: İyi işte ne olsun seni gördüm uzun zaman oldu bi hatırını sorayım dedim

K: Teşekkürler, evet uzun zaman oldu. Ne olsun işte üni bitti işe başladım evlendim bi kızım oldu. Sen neler yapıyorsun?

S: Şeyy aa çıkmam lazım çok pardon, sonra görüşürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

K: Teşekkürler, evet uzun zaman oldu. Ne olsun işte üni bitti işe başladım evlendim bi kızım oldu. Sen neler yapıyorsun?

Ya Aaaaa Merhabaaa naber demezse ?
  • Universite mevzusundan gir konuya. Ortak tanidiklariniz varsa onun okulunda ordan devam edebilirsin mesela X kisisi vardi sizin okuldaydi galiba bayadir haber alamiyorum napiyor gibisinden. Mezun olduysa ise girmis mi falan sor. Kiz da ilgiliyse konusmaya kisa, kestirme ve gec cevaplar atmiyorsa gerisi sana kalmis. Uniye gitmediyse bilemedim simdi nasil muhabbet baglayacagini aklima bir sey gelmedi.
  • ooo .... (buraya ismi gelecek) sonra gorusmeyeli baya oldu nasilsin neler yapıyorsun falan filan iste
  • quote:

• Rüyamda gördüm de.
  • Direk sohbete merhaba hic değişmemissin hala cok güzelsin diyerek gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

ooo .... (buraya ismi gelecek) sonra gorusmeyeli baya oldu nasilsin neler yapıyorsun falan filan iste
    nabıyon la :D (samimi esprili doğal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snoop_Lion

quote:

sıcacık bi merhaba karşısında tepki vermekten aciz bi kız değilmiş sanırım, baksana artık kibirli olmadığını söylemiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snoop_Lion

quote:

sıcacık bi merhaba karşısında tepki vermekten aciz bi kız değilmiş sanırım, baksana artık kibirli olmadığını söylemiş.

Denemekte fayda var o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aérosmith

Universite mevzusundan gir konuya. Ortak tanidiklariniz varsa onun okulunda ordan devam edebilirsin mesela X kisisi vardi sizin okuldaydi galiba bayadir haber alamiyorum napiyor gibisinden. Mezun olduysa ise girmis mi falan sor. Kiz da ilgiliyse konusmaya kisa, kestirme ve gec cevaplar atmiyorsa gerisi sana kalmis. Uniye gitmediyse bilemedim simdi nasil muhabbet baglayacagini aklima bir sey gelmedi.

Utanıyorum direk yanlış anlarsa diye. Biraz cesarete ihtiyacım var ikimizde ünideyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Rüyamda gördüm de.

Kafam iyiyken bir kere yaptım kahretsin içki içince yaptığım şeylerden nefret ve pişmanlık duyuyorum
  • Merhaba yazdım bakalım ne olacak
  • quote:

Merhaba yazdım bakalım ne olacak
    ooo görmeyeli memükleri büyütmüşsün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Rüyamda gördüm de.

Kafam iyiyken bir kere yaptım kahretsin içki içince yaptığım şeylerden nefret ve pişmanlık duyuyorum

Alıntıları Göster
    s: sen k : kız

s: merhaba

k: merhaba

s: nasılsın

k: iyiyim sen

s: bende iyiyim

s: ee ne yapıyorsun

k: hiç öyle oturuyorum oyun oynuyorum

s: hangi oyun

k: metin 2

s: güzel oyun

k: çok sıkıldım

s: neden

k: bazen seni düşlüyorum

s: gerçekten mi

k:evet

k: rüyalarıma giriyorsun

s: :D

k: çok hoş birisin

s: sende öyle

k: 190 boyundasın sarışın ve mavi gözlüsün kaslısın sporcusun her sınavda ilk 5 bin arasındasın.

s: sende güzelsin

k: hayalimdeki erkeksin

s: sende hayalimdeki kadın

k: ama işte

s: ne

k:hayaller karın doyurmuyor

s: nasıl yani

k: para diyorum

s: param var aylık 3 bin lira

k: aylık 3 bin lira benim makyaj param

s: :(

k: dedim ya hayalimdeki erkeksin

k: hayalerde yaşanmaz gerçeklere bakmak lazım

s::(

k: bu yüzden şişman kel 50 yaşında biriyle evlendim

s: hadi canım sana yakışmaz

k: 3 tane kuyumcusu 1 oteli 2 döviz bürosu var

s: :S:S:S

k: sen ne yapıyorsun

s: araba yıkıyorum

k: hangi yerde

s: xxxx oto yıkama

k: şimdi bak

k: 30 dk önce gelen x6 var ya hani

s: evet

k: işte o benim arabam adam gibi yıka pis pis basma döşemelere çizik istemiyorum

k: şimdi git işinin başına

s: çok üzdün beni

k: ok kib by

• Merhaba nasılsın demiş yıllardır konuşmadık bi garip oldum, hemende yazmak istemiyorum ya umut sarıkayanın mesaj bekleyen erkek karikatüründeki gibi. Neyse eniyisi yine facebooku kapatmak aga böyle zaman çalan birşey yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.