Şimdi Ara

Yıllardır konuşulmayan kızla nasıl sohbet açılır? GELİŞMELER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
11.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

dene gerisi kesin gelir.
  • napiyosun dediğinde hic 'seninle' msjlasiyorum felan de niyetini belli etmek icin ardindan sen: evet istek vakti parcanizi alalimde oda atar bitane musıc netten sarki sozlerini bul yapistir. sevdigim parcalardan biridir de.ortak noktalarimiz var de profiline foto.bisey cikarmaya bak iste devam ettir iste hocam daha ne yapayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarki falan at kiza ufaktan bak ben bunu dinliyorum baya da guzelmis sen de dinlw falan de. La olum o da insan olursa olur olmucaksa zaten olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Leakage

napiyosun dediğinde hic 'seninle' msjlasiyorum felan de niyetini belli etmek icin ardindan sen: evet istek vakti parcanizi alalimde oda atar bitane musıc netten sarki sozlerini bul yapistir. sevdigim parcalardan biridir de.ortak noktalarimiz var de profiline foto.bisey cikarmaya bak iste devam ettir iste hocam daha ne yapayim

Niyeti hemen belli edicez yani

• quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Leakage

napiyosun dediğinde hic 'seninle' msjlasiyorum felan de niyetini belli etmek icin ardindan sen: evet istek vakti parcanizi alalimde oda atar bitane musıc netten sarki sozlerini bul yapistir. sevdigim parcalardan biridir de.ortak noktalarimiz var de profiline foto.bisey cikarmaya bak iste devam ettir iste hocam daha ne yapayim

Niyeti hemen belli edicez yani

Yani :D

• Dostlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.