Şimdi Ara

ARKADAŞ ORTAMINDA YAPILAN SOHBET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler arkadaş ortamındaki sohbetler sürekli cinsel içerikli olmuş çok şaşırdım açıkçası(Eski arkadaş ortamım da samimi bir sohbet vardı arada bu konulardan konuşurduk o kadar )daha bölümdekileri yeni yeni tanımaya başlıyorum ama millet sürekli cinsel içerikli şeylerden bahsediyorlar haberlerden bahsedecekler tecavüz haberleri,arkadaşları hakkında konuşacaklar oo sevgilisiyle neler yapmıştır falan,hepsinde bir manita yapma isteği başkasını aşağı görme ne bileyim bana garip geliyor açıkçası nereye gidiyor bu gençlik diyorum bazen

• sana öylesi denk gelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

sana öylesi denk gelmiş

Az sonra biri seni alıntılayacak ve sen şey ... değil miydin diyecek Konuya dönersek Evet garip insanlar var ama toplumda oraya gidiyor yavaş yavaş sanki çok normal gibi düşük yaşların sohbet konusu olacak herhalde ne diyelim ki
  • quote:

sana öylesi denk gelmiş

Sen şey değil miydin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sana öylesi denk gelmiş

Sen şey değil miydin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar normal seyler arkadas ortamında konusulan konuları toplasan 2-3 tane eder:
    1.Karı-kız
    2.Spor(Futbol agırlıklı)
    3.Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraJeS -- 28 Kasım 2013; 21:30:54 >
  • biz dostumla genellikle kitap, film, müzik gibi konulardan muhabbetimizi ederiz veya yapabildiğimiz kadar felsefi ve edebi muhabbet ederiz hayat falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.