Şimdi Ara

Buluşmalara Bahane Bulan ve Değişik Hareketlerde Bulunan Kız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu kızla tinder üzerinden tanıştım wp ye geçtik yaklaşık 6 ay veya daha uzun süredir konuşuyorum, tekirdağda yaşıyordu 19 yaşında falan kıza o kadar bağlandım ki aşık oldum resmen bildiğin sabahtan akşamlara kadar konuşuyorduk görüntülü sesli sexting falan, tekirdağa gidecektim kızı görmek için kız İstanbul'a geldi okumak için kız 1 ay içinde çok değişti arkadaş ortamından falan bazen engelliyor beni sinir oluyor göya psikolojik sorunlarıda var buluşmak için son 1 haftadır vizeleri bahane ediyor buluşmamak için bugün göya plan yapmıştık ben gene işimi şansa bırakmamak için kaldığı yurda gidip onu bekledim çiçekle konum atarım gelirsin diyordu bugünde bana ; ben buluşmama kararı aldım deyip engelledi ulan ben engellenecek insan mıyım ben hatamı biliyorum falan konuşuyor iki hafta önce beni 1 hafta engelleyip engeli açmıştı değişik tavırlar kızım dedim senin konuştuğun birimi var bütün hatalarını yüzüne vurdum bana arkadaşlarıyla balık ekmek yediğini söylüyor dahada deli oldum ciddi konuştuğum yok diyo allahın üstüne yemin et dedim annesinin üstüne yemine ediyor çiçeği görevliye bıraktım benim ne yapmam gerekiyor artık deliye döndüm bütün emeklerim çöpe gitti hep böyle olaylar iyi adamlara mı denk geliyor yardımlarınızı beklerim.. 😒

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bana annesi ses kaydı atmıştı 2-3 ay önce 1 ay önce yabancı bir numara aradı ppsine baktığımda babasına benzettim ibn*liğine bana balık ekmek yediklerini arkadaşlarının alkol içtiğini söylemişti kızlarına baya düşkünler arayıp herşeyi anlatsammı karar veremedim sen beni yıprattın bende ailene söyleyeyim seni..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tinderdan bulduğun kızdan ciddi ciddi sadakat mı bekliyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdi bişey yazacam ban yiyecem dostum. o yüzden sen böyle şeylere kafanı takma lole başla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür applerden bulduğunuz kişiler için en doğru laf genelevde bakire aramak ile eşdeğer. Bu applerin kullanım amaçları artık belli. Özellikle ülkemiz için. Kadınlar için instagramda takipçi kasma, eğer telefon numarası açık açık yazıyorsa zaten malumunuz esc, bir de zaman harcamak için karşı cinsten sanal ilgi alabilmek için boşa muhabbet çevirenler. Erkekler içinse ya düşerse. Sen gitmiş bir de aşık olmuşsun. Kardeşim tinder da tanıştığın biri sen dışında kaç kişi ile konuştu bugüne kadar kim bilir. Sana oltadan yem gelmiş, sen yemi yutmuş kovaya konmuş bir balık olmuşsun haberin yok.

Bas engeli geç. Düşünürsen iyice özgüvenin düşer madara olursun. Hayatının geri kalanında belirli bir zamanı çöp edersin ki şuan ki durumuna bakılırsa gelecek 1 yılın çöp. Aşık olmuş bir de tinderdan bulduğu birine. Sexting filan yapınca tabi beyin hata verdi. Gerçek hayat o yazılanlar kadar hayal ürünü değil adamı böyle dibe çeker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.