Şimdi Ara

Anakartın Desteklediği Maximum Ram Ve Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
8.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni ram Ve ekran kartı almayı düşünüyorum da Anakartın Desteklediği Maximum Ram Ekran Kartı Nerden Öğrenebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peapace -- 6 Şubat 2011; 23:07:46 >

• Maxsimin ?
  • Maximum olcak pardon
  • anakrtın ney bu arada slot uyumu oldugu sürece ne bulursan takarsın
  • Anakartının modelini bizimle paylaşırmısın ?

Eğer bilmiyorsan yapman gereken CPU-Z adlı programı indirmen ve mainboard kısmında yazanı bizimle paylaşman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 6 Şubat 2011; 23:12:49 >
  • Faxconn

Model:P4M900-8237A

CHİPSET:VIA (BUNA GEREK YOK ZATEN )
  • quote:

Orijinalden alıntı: peapace

Faxconn

Model:P4M900-8237A

CHİPSET:VIA (BUNA GEREK YOK ZATEN )

PCIe x16 destekli piyasada bulunan herhangi bir kartı takabilirsin.
    DDR2 667 mhz frekanslı ramler kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senide meşgul ettim ama kardeş kaç mb ekran kartı kaç gb ram destekler onu öğrenmek istedim birazda:
  • quote:

senide meşgul ettim ama kardeş kaç mb ekran kartı kaç gb ram destekler onu öğrenmek istedim birazda:

Olurmu estağfurullah. Toplam 4Gb'a kadar ram takabilirsin. Ekran kartının anakart ile ilgisi yoktur, sadece AGP yada PCIe çıkışlı olması fark yaratır senin anakartın PCIe çıkışlı bu durumda tüm ekran kartları uyumludur. Ekran kartı almakta sıkıntı çekersen bana danışabilirsin tekrardan
  • çok yardımcı oldun tşk ederim kardeş :)
  • quote:

çok yardımcı oldun tşk ederim kardeş :)

Rica ederim.
  • Arkadşlar allah rızası için yardım, saphıre agp hd3650 512 mb 128 bıt ekran kartı aldım sürücüsünu yuklemeden pc acılıyor yukledıkten sonra boot ekranında tam acılacakken mavı ekran cıkıyor ve bır suru uyarı okuyamıyorum bıle cok hızlı bır sekılde restart atıyor.
    2 gunden beri yuklemedıgım surucu kalmadı sonuc yok.
    MSI-7222 PM8PM-V 775 Anakart
    p4 3.0 ghz işlemci
    2gb rem

teşekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginguven

Arkadşlar allah rızası için yardım, saphıre agp hd3650 512 mb 128 bıt ekran kartı aldım sürücüsünu yuklemeden pc acılıyor yukledıkten sonra boot ekranında tam acılacakken mavı ekran cıkıyor ve bır suru uyarı okuyamıyorum bıle cok hızlı bır sekılde restart atıyor.
    2 gunden beri yuklemedıgım surucu kalmadı sonuc yok.
    MSI-7222 PM8PM-V 775 Anakart
    p4 3.0 ghz işlemci
    2gb rem

teşekkurler.

Mesajını o tarihte görseydim emin ol yardım ederdim
  • yahu oyun oynarken ekran kartınız yetersiz dediğinden beri araştırıyorum açık cası sistemimi en üst seviyede kullanmak istiyorum arkadışlarımla bu konu hakkında çok tartıştık ama buradaki arkadaşların yardımını bekliyorum

ana kartım msı g31tm-p35 ,intel core 2 quad işlemci q930 'lü bişeydi maximal seviyede hangi ekran kartı ve ram takabilirim yoksa birader sen bunu değiştir yenisini al durumumu var yardımcı olursanız sevinirim bu arada ekran kartı atı hd 4850 msı sitesindeki en yüksek kart o idi onu sonradan taktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.