Bildirim
Anakartın, klavyenin ve farenin ışıkları sönmüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kullandığın bilgisayarın modelini yazarsan iyi olur. Tahmini olarak söyleyebileceğim eğer anakarta müdahale olmuş ise. Anakart üzerin de led,hd.... vs gibi kabloların (genellikle siyah olur) hepsi bir aradadır. Sorun burdan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Kablolarda oynama yapılmışsa, düzeltmek sorunu çözer diye düşünüyorum. -
Hocam anakart asus maximus viii hero. Daha önce msi h97 gaming 3 kullanıyordum böyle birşey yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart ışıkları yanar zaten prizden çekmediğiniz surece, digerleri icin biostan halledilebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarım sağ tık- Özellikler-Aygıt Yöneticisine gir-Fare ve diğer işaret aygıtlarına gir-
Buradan farenin olduğu isimli seçeneğe gel(Eğer çok madde varsa çıkar tak yaparak aygıtı anlarsın hangisi olduğu). Sağ tık yapıp özelliklere girince Güç Yönetimi kısmına gel.''Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın'' maddesi seçili değilse bu kutucuğu seçmen sorunu çözebilir diye umuyorum. Zaten seçili ise arkadaşın dediği gibi bios'tan düzelebilir ki bu konu hakkında bilgim yok. -
Teşekkürler hocam deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X