Şimdi Ara

Anakartın yanmıs olma ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun led baglamak icin kasa faninin kablosunu actim ledleri bagladim fakat pc res atti, acildi , bi sure sonra res atti ve bip sesi vermeye basladi.Fan gucu direk psu cikisindan aliyor, anakarttan degil. Fanlar suan calisiyor. fakat pc acilmiyor. Bilgisi olan yardim edebilir mi?

Kasada fan olmadan bi bilgisyar calisir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w.jojee -- 11 Mayıs 2014; 16:08:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yardim lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasanın yan kapağını açık tutarsan çalışır bilgisayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.jojee

Dun led baglamak icin kasa faninin kablosunu actim ledleri bagladim fakat pc res atti, acildi , bi sure sonra res atti ve bip sesi vermeye basladi.Fan gucu direk psu cikisindan aliyor, anakarttan degil. Fanlar suan calisiyor. fakat pc acilmiyor. Bilgisi olan yardim edebilir mi?

Kasada fan olmadan bi bilgisyar calisir mi acaba ?

anakartın yanması tabirinede çok karşıyım .yanlış bir tabir olduğunu düşünüyorum.Çünkü prizmiki kolaycana yansın.bozulmuş olabilir.
  • Ledleri cikartmayi denediniz mi? Bip seslerinden hic anlamiyorum benim bilgisayar biplemiyor :)

Gecmiss olsun hocam, umarim cozersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 9 Temmuz 2014; 23:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bipten anlaşılan Bilgisayarın sana küfrediyo şaka bi yana fanların kapağını aç olmassa kasa kapağını az rami sok tak ekran kartını sök tak takıl kafana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yerde temazsızlık vardı büyük ihtimal. Yeni fan alınarak sorun ÇÖZÜLDÜ. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakartın kutusunda vida olur mu?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.