Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Anakartın kutusunda vida olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir anakart aldım, PIII'den AMD'ye geçeceğim için. Fakat anakartın kutusundan, kartı kasaya monte etmeye yarayan vidalar çıkmadı. Çıkması lazım mı, yoksa bunları ben kendim mi alacağım, yoksa kasa aldığımda kasayla mı gelecek?

• vida çıkmaz.kasanın kutusundan çıkar
  • vida çıkmaz. alacağın yerin teknik servisinden iste..
  • bazen çıkabiliyor.. bazen de kasayla birlikte gelirler ama o kadar da sorun yapma bunu .. herhangi bir bilgisayarcıdan isteyebilirsin verir .. arkadaşlarından yada ..
  • kutudan cıkmaz bilgisayarcı kendi elinde vida olduğu icin onlarla monte eder
  • yahu git bilgisayarcına onda kilolarca vida vardır.

modeline bağlı olarak anakarttan da vida çıktığı görülmüştür.
  • AMD İÇİN ALDIĞIM ANAKARTTIN KUTUSUNDAN DA ÇIKMAMIŞTI / SANIRIM GENELDE KASADAN ÇIKAR / AMA GİT BİLGİSAYARCIDAN FELAN İSTE / ZEBİL ZATEN / TOPU TOPU BİRKAÇ TANE VİDA İŞTE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakart'ın kutusundan çıkmaz, bilgisyarı aldığın yerden iste.
  • Adam gibi bi kasa alirsan kasa ile birlikte bol miktarda vida gelir ...
  • Aldığın bilgisayarcıdan ise bence. Yeni kasayla beraber çıkar genelde.
  • beyler anakartdan çıkmaz diye kesin bir hükme varmayın . ben çıktığını gördüm hatta benimkindende çıkmıştı
  • +1
  • vida çıkarsa şansına
    çıkmassa dünyanın sonu değil uydurursun bişeyler
  • çıkmaz olurmuya benimkinden koca bi poşet vida çıktı.hemde birsürü anakartım gigabyte 8KNXP...
  • kasadan çıkıyo genelde ama anakartın kutusundanda çıktığı da oluyo... yukarda da söylendiği gibi bilgisayarı veya anakartı, artık ne aldıysan, aldığın yerden istersin...
  • kasadan çıkıyo genelde ama anakartın kutusundanda çıktığı da oluyo... yukarda da söylendiği gibi bilgisayarı veya anakartı, artık ne aldıysan, aldığın yerden istersin...
  • bilgisayarcıdan temin edersin bi sorun çıkartmazlar...
  • geçmişte asus cusl-c anakarttan çıkmıştı hatırladığım kadarıyla.
  • olmaz sıfır kasa içinde olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.