Şimdi Ara

Ekran Kartının garantisi var Kutusu yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayardan aldığım Sapphire x1950 pro bozulunca garantiye yolladım mesaj geldi ürününüz iade alınacaktır, Kutu ve aksasuarlarını iade etmeniz rica edilir diye...
    Bende kutusu yok ya bi sorun çıkartırlar mı? Napacaklar bi karton parçasını? Bi de bende aksesuar olarak sadece cd sürücüsü ve dvi analog dönüştürücü var. Başka içinden ne çıkarki bunların?
    Panik oldum şimdi illa bi kıllık yapacaklar iade alıyolar ya. Üzerinde serinin bulunduğu kağıt parçası yok diye geri yollamışlardı biz yapamayız diye. O kağıdı da tekrar yapıştırıp geri yollamıştım. Böyle müşteri hizmetine

• bu forumda kaç kişinin sapphire x1950pro'su bozuldu gerçekten merak ediyorum, kesinlikle en çok bozulan kart rekoru bu x1950pro'nundur
  • Valla aslında bozulması iyi oldu. Zaten son zamanlarda aşırı ısınmaya başlamıştı oyunlardan atıp duruyodu. 80 dereceye çıktığını bile gördüm ben. Biraz daha zorlasak buharlaşacaktı alet o derece :)
    Hazır garantisi varken iade almaları çok iyi. bana aynı fiyattan daha iyi bi kart alma imkanı doğdu ama işte kutu meselesi sorun onu naapcaz bilmiyorum
  • arkadaşım ürünün kutusunu yollamak gibi bi mecburiyetin kesinlikle yok.o zman her aldığımız elektronik ürünün kutusunu bozulursa diye bi kenarda mı tutucaz.resmen saçmalamışlar.bende anakart değişimi yapmıştım garantiden , kutusuz şekilde yolladım (aksesuarsız) değişim sorunsuzca yapıldı.
  • Ekran kartı kutusuna benzer başka bir kutuya koy, ver gitsin.
  • Kartın geri kalanını ne yapacaklarsa töbe töbe... Artık normal bi kutuya koyup öyle verecez inşallah bi sorun çıkartmazlar. Gerekçe olarak da semih arkadaşın dediğini söylerim . Her elektronik şeyin kutusunu saklasak evde koltuk niyetine kutuları kullanırız herhalde
  • bazı firmalar kutu ve kutu içeriğini mecbur tutuyor.şunu herzaman belirteyim.kutu içeriği tam olmayan,faturasız asla ikinci el ürün almayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Anakart ve ekran kartı boş kutuları
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakkaldan bir gofret kutusu bul üzerine de tükenmez kalem ile x1950pro kutusudur yaz yolla :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bakkaldan bir gofret kutusu bul üzerine de tükenmez kalem ile x1950pro kutusudur yaz yolla :))

• Eve alınan her şeyin kutusunu garantisi bitene kadar saklayacak değiliz değil mi? Kutu içeriğini eksiksiz şekilde ve özenle paketledikten sonra sorun olacağını sanmam. Sonuçta kartın seri numarası üzerinde yazıyor. Kutuyla işleri olmaz. Fatura ve garanti belgesi en önemli kısımlar.
  • Ya peki bunun içindeki aksesuarlar nedir tam olarak bilen var mı? Bende sadece cdsi ve analog dvi dönüştürücü var. Bi de kurulum kağıdı falan. Garanti belgesi zaten yoktu faturayı verdim. Garanti belgesinin üzerinde aldığım yer herhangi bir kaşe falan da basmamıştı normal boş belgeydi. Bunu da isterler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

quote:

Bakkaldan bir gofret kutusu bul üzerine de tükenmez kalem ile x1950pro kutusudur yaz yolla :))

• Valla bakkalla muhatap olmama gerek kalmadı müşteri hizmetleri siz aparatlarla beraber iade faturası getirin yeterli dediler :)
    Oh be içime bi rahatlama geldi. Şimdi ben o kartı 230tl+kdv ye almıştım. Bana bu kadarlık hediye çeki mi vericekler şimdi vatandan?

• quote:

Orjinalden alıntı: Luti

Valla bakkalla muhatap olmama gerek kalmadı müşteri hizmetleri siz aparatlarla beraber iade faturası getirin yeterli dediler :)
    Oh be içime bi rahatlama geldi. Şimdi ben o kartı 230tl+kdv ye almıştım. Bana bu kadarlık hediye çeki mi vericekler şimdi vatandan?

Aynen. 230+kdv lik ürün alabilirsin. Çünkü faturada yazan rakam onemlidir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Luti

Valla bakkalla muhatap olmama gerek kalmadı müşteri hizmetleri siz aparatlarla beraber iade faturası getirin yeterli dediler :)

Aynen. 230+kdv lik ürün alabilirsin. Çünkü faturada yazan rakam onemlidir

Ooo süpermiş o zaman. Üzerine biraz koyup HIS 512mb HD4850 iceq 4 mü alsam yoksa Hd4830 alıp bi de Skystar2 2,8 mi alsam? arada toplamda 20 daha fazlaya geliyo sizce ekran kartındaki farka değer mi?
  • Skystar 2 ile haşır neşir olacaksan tabiki HD 4830 ile birlikte onu tercih etmen doğru olur. HD 4830'un hız aşırtma performansı iyidir. HD 4850 kadar olmasa da ona yakın performans değerleri alabilirsin eğer ihtiyacın olursa.
  • quote:

kutu istemeleri saçmaymış zaten. paran varsa 4850 al bence...
  • Zaten bi uydu alıcısına ihtiyacım var evdeki televizyon iice cortladı adam gibi göstermiyo da uyduyu. renkler falan birbirine giriyo. 22" ekran da varken hazırda bi tv kartı aliyim diyodum. Bi de 22" ekran varken 4850 almak daha mantıklı geliyo sanki. En azından performansı daha ii olur. Tv kartını daha sonra taksitle alırız. Bu arada 512mb belleklisi yeter mi ki bu saydıklarım için? Hem oyunlarda hem tv kartında. 1gb lığı arasında 30tl fark var. Bi sorun çıkartır mı ilerde?
  • valla ekran kartının aynısı bulamazlarsa üst modelinide gönderebilirler hemen sevinme bi sor ara bakalım çakaldır onlar
  • Valla bana ürününüz iade alınacaktır dendi. Zaten kartı verirken müşteri hizmetleri ya kartın bir üst modelini yollarlar veya iade alıyoruz derler biz size fatura bedeli kadar alışveriş çeki veririz dedi. Zaten ürünün iade faturasını istediklerine göre de böyle olmuş olması lazım değil mi? Fatura şirket üzerine kesildiği için şirketten iade faturası kesilmesi gerekiyomuş. Ben bu belgeyi istemelerine güvenerek bu kanıya vardım. Değişim olsa direk yollarlardı kartı. Vatan benden iade faturası istemezdi değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.