Şimdi Ara

Analiz : Geçen yılın son çeyreğinde akıllı telefon pazarında sadece iOS ve Windows Phone artış gösterdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Utku

İşte bunlar hep senin düşüncen. Düşünebilirsin ama farazi. Tıpkı marka değeri ölçümü gibi. Ama Microsoft'un hem çok daha fazla gelir elde etmesi, çok daha fazla net kar elde etmesi, çok daha büyük öz kaynakları olması farazi değil gerçek.

Ha benim ne işime yarar ms'nin daha büyük olması? Hiç. Bence sen de google'ın daha büyük olması bi işine yarayacakmış gibi davranma. Ben sadece senin yanlış bilgini düzeltmeye çalıştım. Bu işler sana göre bana görelerle olmuyor.

bilgiler için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş microsoftun kurucusu dünyanın en zengin adamı olmuş bu parayla afrikayı doyuracağım diyor halen burada gelir tartışması yapıyorsunuz.Windows sayesinde ünlü olmuş bir firma wp ye uygulama çıkartmadı.Ms ise ofisten skype a her programı android hizmetine sunuyor.Fanı olduğunuz şirketi bir araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: tugares

quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Windows u küçümsemeyin.
    Kimse yokken Windows vardı ve illa ki belli bir noktaya gelecek.
    Yoksa boşu boşuna bu kadar mobile yatırım yapmazdı...

Aynen intel yakında qualcomm u, Microsoft ta diğerlerini yakalar ve geçer diye düşünüyorum bende

Dediğinin önümüzdeki 5 yıl içinde gerçekleşmesi mümkün değil

+1
  • Wp,android,ios umrumda değil...yesinler birbirlerini bizde teknolojiyi ucuza alalım
    Wp iyiki de çıktı diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.