Şimdi Ara

Analiz : Organizasyonların büyük kısmı halen Windows XP kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KULLANMALARININ SEBEBİ ÇOK UCUZA KÖTÜ PC ALABİLİYORSUNUZ VE GENELDE O PCLERDE SADECE XP RAHAT ÇALIŞIYOR.

Çok ucuza sıfır düzgün çalışan windows 8.1 li bilgisayar varda alan yok sanki.ben 3 ay çalışmıştım bilgisayarcıda yeni açılan yerler bile halen bu uyduruk eski bilgisayarları kullanıyorlar.sadece çalışması yetiyor.zaten amaçları çalışanlarının oyun oynayamamasını istediklerinden gerek olmadıkçada iyi bilgisayar almıyorlar.2 ay da web tasarımcıda çalışmıştım onlarda bile dreamweawer kullanıyoz biz yaaaa mantığındalar herkes laptoplarını getiriyordu laptopları iş yeri değil biz getiriyorduk zaten laptopsuz kalınca bi ara uyduruk xp li bir bilgisayarda iş yapmaya çalıştım dreamweaver aşırı yavaş çalışması tek ekran ile çok fazla site yetiştirmem gerektiğinden istifa etmiştim.KISACA BÜTÜN XP KULLANAN FİRMALAR NE KADAR GİDERSE İŞTE O KADAR İYİ OLUR MANTIĞINDALAR HALBUKİ HIZLI BİLGİSAYARLAR KULLANSALAR İŞLERİ DAHA ÇABUK BİTECEK HA SABAH AKŞAM EXCEL BAKSALAR BİLE UYDURUK CRT EKRANLARA BAKIP DURUYOR İNSANLAR

• Bahsettiginiz sistemler var zaten.http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/windows-embedded-8-standard.aspx
    Hali hazirda aktif olarak da kullaniliyorlar.
  • CooLoCo kullanıcısına yanıt
    Yaniliyorsunuz. Kurumsal firmalar icin guvenlik onemlidir performans icin xp kullanmazlar. Sizin bahsettiginiz ancak ve ancak kurumsal olmayan sirketlerdir. Kurumsal firmalar performansa ihtiyaci olmasa bile dusuk kapasitede makine almazlar. Windows XP nin destegine odeyecegi bedel yeni tip bilgisayara odeyecegi paranin misli ile fazlasi olacaktir. Ozellikle de sirket sirlarinin disari kacmasi, virusler ile bogusmasi sizin bahsettiginiz maliyetlerden cok daha pahalidir.
  • 2 gündür uğraşıyor olduğum halde anakartım XP yüklerken sorun çıkardığı için malesef testleri yapamadım.
  • Bunların hepsi %50 doğru %50 kandırmaca; işletim sistemi sadece donanımı bir arada tutar ve işlemlerin doğruluğunu kontrol eder. MS dahil herkes, Win 95'e de optimum donanım sürücüsünü bir yerlerini yayarak bile yazarlar. DX12 sanki XP'de, 95'de, Vista'da, 7'de, 8'de, 10'da çalışmayacak mı? Bal gibi de çalışır. İşletim sisteminde en çok dikkat edilmesi gereken tek şey dengeli çalışmasıdır. Sanıyor musunuz ki, 10'da da güvenlik açıkları çıkmayacak ya da öyle uygulamalar çıkacak ki W10 yerlerde sürünecek. Deli gibi çıkacak hem de, ayrıca servis mantığı bu kadar büyük bir firmayı kurtarmayacaktır. MS işi reklamlardan götürmek istiyor, bunu anlamanız lazım. Daha ilk hafta içinde sözleşmenin ortaya çıkması ile herşey belli oldu zaten. Neyin tartışmasını yapıyor sunuz ki? Reklam olayı olmasaydı, Windows 1000 bile görebilirdik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.