Şimdi Ara

ANALİZİMİ OKU VE FORUMU TERKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016'dan beri takip ediyorum forumu 2018 de kısmen aktif oldum yeri geldi trol oldum yeri geldi destek oldum ama şuan tatili kendinize zehir ettiğinizi görüyorum, üzülüyorum. Çevremden, araştırmalarımdan ve geçmiş senelerle yaptığım mukayeselerden bahsedip kafanızda az biraz fikir oluşturmak istiyorum ve temennim buraya bir daha uğramamanız yönünde. Eşit ağırlık için konuşayım öncelikle sıralamalar biraz geri gelecek ama yinede tercihten sonra mutlu olacak kişi sayısı oldukça fazla olacaktır. Sıralamalar ilk 20 k da 1-2 k gerileyebilecek iken 20-30 arası 2-3 k gerileyebilir.Ama 30 binlik yere 37 bin sıralama ile girmek mümkün değil, bu yanlışa son verelim önce. TYT netlerinin genel anlamda düşük olduğunu söyleyebilirim akabinde Ayt de Eşit ağırlıkçıları oldukça zorladı. Aşağı taraflarda 10-15 bin sıralama gerileyebilir fakat başta dediğim gibi 30 binlik yer en fazla 5 bin gerileyecektir. NET-SIRALAMA tahmini oldukça zor fakat ortalama 75 OBP 80 TYT VE 50 AYT mutlaka devlette hukuk kazandıracaktır diye düşünüyorum. Sayısallara gelecek olursam 95 TYT 65 AYT nin en kötü 25 bin değerinde olacağını düşünüyorum(suni değil gerçek sıralama). Gelgelelim foruma arkadaşlar burada çok güzel bir ortam var sene içinde gerek deneme paylaşımı gerek tecrübe aktarımı konusunda amaaaaa SONUÇ ZAMANI GİR-ME-YİN o kadar diyorum. Evet iyi yapanlar var ama amacı olmadan sınava girenler, moral bozmak için girenler özellikle zamanında bu psikolojiden muzdarip olup bunu ikinci elden insanlara yaşatmaktan zevk alan çok insan var. He Foruma bakarak sonuç belirlerseniz olabilecek en kötü sıralamayı aşağı yukarı bilirsiniz bu konuda iyidir. Hayat sınavdan ibaret değil gibi safsatalarda bulunmuyorum ama biraz ara renklere de bakın. Dünyanın tepesindeki adamlar ya da milyonluk adamlar okul sayesinde gelmedi oralara. Önemli olan yaptığınız işi zirveye çıkarmak. Bugün o bölümü yakalayamadıysanız başka bir bölümde mükemmel olabilirsiniz sadece kafanızı biraz çevirin, öz güveninizi kırmadan kararlı adımlar atın başaramayacağınız iş yok. Herkese geçmiş olsun.

• MuratYakinFanboi kullanıcısına yanıt
    MuratYakinFanboi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

95 tyt 65 ayt 25-30k arası gelecektir.
    İşte bunun gibi tipleri burada takmayın arkadaşlar.

Böyle konuşur dururlar alıntıladığım adam 480 puana 30 k diyor.

En iyisi foruma hiç girmemek.

Bereket bu yıl sınava girmedim aksi halde çoktan kafayı yemiştim bu forumla.

Forumdaki kaliteli insan yoğunluğu epey azalmış eskiden ne güzeldi.
  • 95 65 e 25k geliyorsa biz bittik
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    Düşündüğümü söylüyorum, kötü ihtimal olarak da alabilirsin bunu çünkü nokta atışı yapmak imkansız. Umarım sizin gönlünüze göre olur benim bir beklentim yok.
  • Trolluğünü saklamak için uzun uzun yazmış

95 65 e 25 k öyle mi

Bunu yazarak moralleri bozan sensin şuan kendi kötü düşünceni kendine sakla
    Aslında kimsenin kimseyi takmaması lazım burda ama insanlar heyecanlı anlayabiliyorum

2013 den beri buralardayım her sene ygs 140 lys 150 ciler olurdu sınavdan sonra sonuçlar açıklanınca da kaybolurlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 12 Temmuz 2018; 20:56:15 >
  • Hakkaten tatilinizi kendinize zehir ediyosunuz diyosun sonra da 95 tyt 65 ayt 25k diyosun
  • 95 tyt 65 ayt 25-30k arası gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

95 tyt 65 ayt 25-30k arası gelecektir.

• Sturmfahrt kullanıcısına yanıt
    Bu huur evladıni taniyom hocam üniye yerleşti tabii milletin moralini bok etme derdinde işi gücü rast gitmez inşallah bu kadar insanın ahını alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmfahrt

Alıntıları Göster
    Bu adam problemli bir arkadaş hocam bunun için açıklama yapmanıza bile gerek yok
  • Haydaa ne oldu gençler işinize gelmeyen düşünce olunca saldiriyorsunuz?
  • Hocam sen yorum yapmışsın eyvallah. Ben de yorumumu yapayim: Lutfen bir daha yorum yapmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmfahrt

Alıntıları Göster
    31 temmuzda buralarda olun.
  • Biz hep buralardayiz bakalım senin gibilerin yüzü tutacak mı girmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi culcaster1121 -- 13 Temmuz 2018; 2:39:49 >
  • Opetçi velet eskiden iyiydin niye millete laf atıyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.