Şimdi Ara

Analog - DVI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Analog ve DVI arasında arasında görüntü kalitesi çok belirgin midir? Monitör alacak olsam illa ki dvi girişli mi almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguZmir

Analog ve DVI arasında arasında görüntü kalitesi çok belirgin midir? Monitör alacak olsam illa ki dvi girişli mi almalıyım?

Evet belirgin ancak dvi olmasa da günümüz şartlarında analog monitörler gayt iyi iş görür bence şirket ya da çocukalr için analog tercih etmede en ufak bir sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

Evet belirgin ancak dvi olmasa da günümüz şartlarında analog monitörler gayt iyi iş görür bence şirket ya da çocukalr için analog tercih etmede en ufak bir sıkıntı olmaz

Çocuklar için derken ne demek istediğini anlamadım? Bu arada 23'' almayı düşünüyorum, LED ve LCD için de aynı karışıklığı yaşıyorum. LED+ANALOG mu yoksa LCD+DVI mı olmalı mesela? Şunlar arasında çok kararsız kaldım

Fiyatı çok iyi ve LED fakat analog girişli, markayı biliyorum fakat çok fazla güvenemiyorum:
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2343fs-23-e2343fs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51905#divDigerResimler

ya da biraz daha fazla para verip 23'' samsung LCD alacağım, ki o da analog girişe sahip olacak. Gerçi şu anda kullandığım da analog+LCD, çok fazla fark olur mu emin değilim.

• Arkadaşlar analog ve dvi arasında hiçbir fark yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • analog analog goruntudur. DVI digital goruntudur.
    eger ekran kartınızda DVI cıkısı olup monitorunuzde analog ile baglarsanız donusturucu gerekmektedir. ve bu donusturme islemi demek veri kaybi demektir. hele 23" gibi buyuk bir ekranda bu farkı gozle gorulur hissedersiniz.

http://www.pclabs.com.tr/2008/10/04/lcd-monitorde-dijital-ve-analog-goruntu-kalite-karsilastirmasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oem84 -- 28 Mart 2011; 11:31:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.