Şimdi Ara

HDMI - VGA dönüştürücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim yalnızca VGA çıkışı olan bir monitörüm var uzun süredir VGA ile kullanıyorum. GTX950 ekran kartı aldım ve VGA girişi olmadığı için bir adet te dönüştürücü aldım, dönüştürücüyü şuan kullandığım R5 230 ekran kartının HDMİ girişine takıp Monitörden gelen VGA kablosunu da dönüştürücünün diğer ucuna takıyorum fakat görüntü gelmiyor. Dönüştürücüyü 50tl ye almıştım kalitesiz birşey diye bozuk sanıp gittim 120tl ye bir tane daha aldım ama onda da aynı sonuç. Aldıklarımda mı sorun var yoksa başka bir nedeni varmı bu durumun sizce.

• vga kablon eski kalın kablolardan ise dönüştürücüden gelen sinyali desteklemez. dönüştürücü ve monitörde aldığın hatayı atar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Monitöre hicbirsey gelmiyor sinyal yok direkt. Ekran kartımda zaten VGA çıkışı olduğu için dönüştürücü çalışmıyor olabilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHMETEMN1453 -- 19 Nisan 2023; 3:50:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AHMETEMN1453 A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ekran kartının Hdmi sürücüsü kurulu değil. Sürücüleri kaldırıp Hdmi sürücüsünün de kurulduğundan emin olacak şekilde kurulum yapar mısınız?

Bunun yanı sıra, yeni kartınız 950 olduğuna göre kartınızda dvi çıkış da vardır. Hdmi sorununu çözemezseniz, son aldığınız Hdmi kabloyu iade edip dvi - vga kablo alıp çözüm üretebilirsiniz diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Evet kart geldikten sonra denicem artık son çare dediğiniz gibi dvi dönüştürücü kullanicam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.