merhaba yaklasık 1 hafta önce samsung lcd aldım. LE40M87BD modeli. 1080p destekli. bilgisayardan vga kablosuyla bagladıgımda goruntu geldi ancak benim asıl istedigim elimdeki DVI- HDMI donusturucu kabloyla goruntu elde etmekti. aynı kabloyla benq monitorde goruntu aldım. ama televizyon HDMI baglantıda bilgisayarı bi turlu gormedi. acaba tv uyumlu degil mi? yardımcı olursanız cok makbule gececek.. tesekkurler...
Tv'nize tabi ki HDMI ile PC bağlantısı yapabilirsiniz.
- DVI-HDMI kabloyu kullanarak bağladığınız masaüstü müdür, dizüstü müdür ? - Ekran kartının modeli nedir ? - DVI-HDMI kablosunu bağladıktan sonra ekran kartı gelişmiş ayarlarından ikinci monitör olarak Tv'yi seçtiniz mi ? Başka ne gibi ayarlar yaptınız ?
masaüstü bilgisayardan bağlıyorum. ekren kartım ati x1650. ekran kartı ayarlarından da tv Yİ sectim ama goruntu hala yok. DVI HDMI kabloyu takınca donanim algılama sesini duyuyorum ama goruntu yok. tv nin HDMI girisleri hala aktif değil. oysa vga dan takınca pc kısmı aktiflesiyor. bide TV nin arkasında pc girisi olarak gosterilen bolumde sadece VGA girisi var. HDMI lar ayrı bolumde....
ne yapıcam ben hala sorunum cözülmedi?
quote:
Orjinalden alıntı: koreltuncan
bende aynı tv yok ama benimkinde TV'nin HDMI girişlerini aktif getirme menüsü var.buradan aktif hale getiriyorum sonra ekran kartından gelen kabloyu TV 'nin hangi numaralı HDMI girişine taktıysam,TV'den onu seçiyorum input olarak,görüntüyü alıyorum.bunları doğru yaptıysan,hatan ekran kartının yazılımıyla ilgilidir.oraları bir kurcala derim.
quote:
Masa üstüne sağ tıkla-özellikler-ayarlar-2.monitörü aktive et
Bide farklı HDMİ girişleri deneyin mesela ilginçtir benim 32rde ilk hdmi girişten pcyi algılamazken(ps3ü algılıyor) 2.hdmi girişinden algılıyor
arkadaslar konuyu hortlattım ama bi hafta önce yeni pc topladım. Aynı şekilde Benq monitorumde goeuntu aldım ama TV hala PCyi HDMI üzerinden görmüyor. Ekran kartım GTX260. sanırım sorun HDMI girislerinde. kabloyu hepsinde tek tek denedim ama hicbiri bi türlü aktiflesmiyor. lutfen yardım.....
yardım edecek kimse yok mu?
quote:
Bende 46M87BD Var Oturma Odasında Gece HTCP Söker Dvı To HDMI Bağalntısı Yapıp durumu sölerim
evet yardım edebilir misiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme