Şimdi Ara

lcd monitör+HDMI uydu alıcısı problem (görüntü yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun next 18000 hdmi uydu alıcım geldi 23" acer full hd monitöre dvi ı hdmi dönüştüren aparatla bagladım ama ne yazıkki görüntü alamıyorum ne yapmam lazım içerdeki tv ye baglayınca problem yok aynı zamanda hdmi dan xbox ı baglayıncada problem yok yani dönüştürücüdede problem yok neden böle yaparki şimdi bu çözemedim

• bu cihaz yeni cikti sanirim. goruntu ayarlarinda 576p gibi bir ayar var mi? goruntu modu progressive scan olursa buyuk ihtimalle acilir.
  • ne yazıkki öle bi ayar göremedim pal1- pal ntsc fln ayarları var kullanım kılavuzundada pal 1 secerseniz 576p olur gibi bir ifadede bulunmuslar fakat tüm alternatifleri denememe ragmen görüntü alamadım bu ürünü iade edicem bugun bi tanede hiremco x3 aldım direk takar takmaz görüntü geldi ayarlarını yapıncada ekrana tam oturdu keşke başta hiremcoyu alsaydım bu yeni çıktı ve arkasındaki firma biraz daha kurumsal die bunu tercih ettim ama hata etmişim
  • aynı cihazdn bugun aldım hdmi de problem yok.tv nin ayarından hdmi ın kanalını secmelisin,laptop-lcd yi hdmi ile bağlar gibi
  • tv de problem yok zaten tv de çalışıyor lcd monitörde problem wardı
  • sn. uyucu tv de nasıl görüntü kalitesi sd yayınlarda özellikle , bende aynı ürünü almayı düşünüyorum da ...
  • BOTECH BC-11500 FTA PLATINIUM dün aldım, akşam denedim, bugün iade ediyorum. Samsung 2430 dvi + hdmi + vga girişli monitörüm var. Direkt hdmi ile denedimo olmadı, hdmi to dvi adaptörle olmadı. Scart to vga adaptörle vermedi. Hiremco lardan takas edip deniycem bakem nolcek. Ama diyorum başka bi tvde ayarlarına bakıp öylemi deneseydim ama artık çok geç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.