Bildirim
analog gösterge mi yoksa dijital gösterge mi daha iyidir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
analog candır -
Arac calisirken enerji akuden degik alternator den gelir ve yuk binmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: babapars
Arac calisirken enerji akuden degik alternator den gelir ve yuk binmez
pek anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla arabadaki tüm ışık sistemi ve radyo gibi elektronik parçaların kaynağı aküden. Akü de benzin sayesinde kendini şarj ediyor yani o elektriğin bir kaynağı var -
Ben dijital seviyorum özellikle audi-vw giriş ekranları başarılı, hızlı arayüzü var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Calismadan once dediginiz gibi ancak calistiktan sonra is alternatore gecer akuden kullanmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi onun yakıcağı elektirikyen ne olur, görüntü olarak dijital olanlar güzelde, oyuncak gibi geliyor, analog olana devam,
A6'daki analog dijital karışık olanlar güzel -
Dijital olarak audi dekiler volvodakiler rr dakiler güzel. Akıcı olduktan sonra dijital güzel duruyor.
Hangi arabanın digital ekranı olduğu önemli . Aynı gruptan 2 araba test etmiştim.
-2016 kasa a4 'ün içindeki göstergeler mükemmeldi. Göstergeler küçülüyor navigasyon ortaya geliyor falan.
-2016 kasa 2.0 tdi tiguan test ettim. Digital göster gösterge vardı ama navigasyon falan yoktu. O göstergeler o kadar yavan kaldı ki anlatamam. Hiç bir numarası yok. Rengi değişmez şekli değişmez. Niye durduk yere gözümüzü yoruyoruz değil mi ?
Dijital göstergeleri pek sevmem ama yeni a4 ün göstergeleri iyi. Bir de analog dijital karışık olanlar var srt viper'ın göstergeleri harika bence. -
Analog tercihimdir, arabada fuzuli yere arıza çıkartma ihtimali olan donanımları sevmem.
Dijital göstergeler karanlıkta gözleri rahatsız etmiyor mu?
dijital gostergeler pek guzel gelmiyor gozume. cogu lag varmis gibi hareket ediyor. -
Analog göstermenin tadı başka devir saatiyle hiz gostergesi anlık ve eşzamanlı çalışmasının yerini dijital panelin zannetmiyorum. Dijital iyice hayatımıza girdi yakında dijital don çıkarsa hiç şaşırmam.
-
İşlevi fazla ise volvo audi range rover daki gibi dijital yok yapmış olmak için yapılmış ise vw tiguandaki gibi analog tercih ederim peugeot da becermiş gibi duruyorhttps://www.youtube.com/watch?v=lCOWkjqa89I
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 5 Ekim 2016; 22:48:52 > -
Hocam akuye yuk bindiriyor tabiri yanlis. Yani akuyle ilgili size zarari olan sizi rahatsiz edecek bir durum yok.
Ha dediginiz gibi elektigin kaynagi benzin ama bunlar genelde LED ekranlar cektikleri elektrik cok cok dusuk. Ayrica analoj icin de yine bir guc harcamak gerekiyor sonucta.
Sizin dusuncenizle navigasyon vs. koyulmamasi lazim arabaya. 12-13 inch ekran koyan araclar var.
Meslea hidrolik direksiyonlar elektrik destekli direksiyon oldugunda yakit tuketimine pozitif etkisi var. -
Adam üretmiş milyar dolar arge ile tutmuş aküm biter diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 5 Ekim 2016; 23:17:23 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç yeni iken dijital garanti bitip 6. Seneden analog gösterge
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X