Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 122xp aldım , çok ucuza aldım. çok iyi olur , danışrım size
  • 122 aldın heralde 122xp diye bir makine yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

122 aldın heralde 122xp diye bir makine yok bildiğim kadarıyla.

12 xp pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

122 aldın heralde 122xp diye bir makine yok bildiğim kadarıyla.

"2 tane led ışık vardır (pozometre) orası çalişyormu" içinde film yok. o olmadan belli olmaz galiba o.
    zaten siyah beyaz resim amaçlı aldım daha cok. çapraz duran aynada çizikler war , bundan kaynaklı birşey olablir mi?
  • makinenin sol üst köşesinde büyük vida gibi birşey vardır onun içine pil takılır lr44 gibi bişeydi sanırım pilin cinsi pozometre film olmadanda çalışır deklanşöre yarım basman yeterli bie o çizik sana vizörden bakınca geliyordur sanırım onlar etkilemez banada öyle geliyor.
  • yok pilde yok, özel bir pil modeli mi bu?
  • lazer pili şeklinde fakat onların boyutları var lr43 tü yanılmıyorsam pozometrenin çalışması için enerji lazım sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon143 -- 6 Ocak 2012; 23:42:25 >
  • uzun süreden sonra elimdeki film stoklarını erttim ve bugün film almaya gittim sirkeciye acayip artmış film fiyatları yav etkiledi bayağı siyah beyazın toplam maliyeti 16-17 tl ye falan geliyor durum zorlaşçak gibi geçen sene mayıs haziran gibi hp5 i 6,5 tl ye almıştım şimdi 10 tl olmuş sebebinide gümüş fiyatlarına bağlıyolar ben inanmadım ya fırsattan istifade bindiriyorlar heralde.
  • Uzun süredir girememiştim foruma.Yeni katılanlar olmuş,çok da güzel olmuş.

Ben de kısa süre sonra tab ettirip buraya koyacak kadar çekebildiysem eklicem.Bakalım burda paylaşanlar kadar güzel bişeyler çıkmıştır umarım.
  • İlk filmimi iki ayda nihayet bitirdim. Fotoların hepsi Nikon FTN+24MM f/2.8+Kodak 200(heryerde olan kodak)

Edit: Makina pozometreye sahip değil, tamamen manuel ayarlanmıştır

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_39 -- 24 Ocak 2012; 22:06:46 >

•  Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

• Yürüyen çift fotosu kompozisyon olaraken iyisi hocam. Ben en çok onu beğendim. Eline sağlık.
  • @xbagci Benimde en çok hosuma giden 1-2 fotograftan bir tanesi, teşekkürler.

Bizim Leica coştu bu aralar

• arkadaslar merhaba,
    biraz reklam olacak ama bu ilanimda LINK ilginizi cekecegim bi kac parca esya var, uygun fiyata veriyorum.
    Buraya yazmam yanlis olabilir ama buraya yazmazsam da 1 yil boyunca alma potansiyeli olan kimse gormez.
    Zenit 12XP
    helios 44m-4
    Helios 77m-4 Buraya dikkat!
    Yashica elektro 35 gsn
    2 adet flash
    Link

Isiginiz bol olsun

• merhaba bir çok takipçi gibi bende uzun süre takip ettim ve cidden benm gibi bu kadar ciddi anlamda ilgili olan bir topluluk görmemiştim 3 seneye yaklaşaık fotoğrafçılığa çok ilgim wardı ama dslr tuzlu olduğu için hep içimde kalıyordu,bir gün dedemlerdeyken dedem halimi anlayıp bi çanta getirdi içinde şuan kullandım sovyet rus yapımı zorki 4k hani zenit leica falan tamamda dedeim zorki ne ? sonra iki üç özelliğini gösterdi falan filan derken dedim ben bunu okula giderken götürüyorum bende kalsın işte orda hop dedi dedem benm bilmediğim tarihlerde fotoğrafçılık yapmış uzun süre karanlık oda olaylarını anlatırken gözbbekleri açılmıştı benmde gözlerim doldu anladım ozaman nasıl bir aşktır bu dye zorla ayrıldı makinesinden ve alır almaz drek film alamaya gittim araştırmadan gittim içim hata yapmışım şimdi anlıyorum içinde kodak c 200 asa warmış bakalım dün bi gazla werdim filmi 2 3 saat sonra alıcam ama böyle bir heyecan yok ya emin olun dünden beri afedersiniz heyecandan tualetten çıkamadım resmen eğer birşeyler başarabilmişsen hemen sizin yorumlarınıza sunucam kendinize iyi bakın

• arkadaşlar foroğraf boyutları büyük olduğu için paylaşamıyorum nasıl küçültebilirim boyutlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahkumhsn

arkadaşlar foroğraf boyutları büyük olduğu için paylaşamıyorum nasıl küçültebilirim boyutlarını

Kendim fotoğrafların boyutunu küçültmek için paint kullanıyorum Şiddetle! tavsiye ederim
  • Pixresizer hocam, başka tanımam
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.