Bildirim
Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (85. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: master804
Hocalar ben de ilk defa alacağım slr makine.Max bütçem 300tl hangi tür makine ve lens almalıyım? Ankarada okuyorum yardımcı olursanız sevinirim
bende maksimum 250 lira civarı voigtlander canonet yashica rollei35 gibi vintage makinalar önerebilirimisiniz. izmirde yaşıyorum. -
-
Karlı fotoğraf güzelmiş, deklanşörünüze sağlık, renkli günler. -
Untitled by Ugur Ugurlu, on Flickr
Canon Eos 300
Kodak Portra 160
Bahar, hayırlara vesile olsun.
Lütfen.
-
Double exposure yaparken 7-8 poz geri sardım galiba kolu çevirirken ha sıkıştı ha sıkışacak derken bayağı bir sarıldı galiba. İlk filmimi dolduruyorum paylaşmaya değecek bari 1 tane çıksın diye dua ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar, dslr ekipmanımı sattım, elimde canon a-1 var.
en son fotoğraf çektiğimde Ankara'da tripod fotoda tab ettirdim, ancak öyle bir taramışlar ki 1024 falan vga gibi. çok sinir oldum üstelik film ve tab oldukça pahalanmış.
Artık film çekmeyin mi diyorlar nedir?
Var mı bildiğiniz bir yer? -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahozkan
merhabalar, dslr ekipmanımı sattım, elimde canon a-1 var.
en son fotoğraf çektiğimde Ankara'da tripod fotoda tab ettirdim, ancak öyle bir taramışlar ki 1024 falan vga gibi. çok sinir oldum üstelik film ve tab oldukça pahalanmış.
Artık film çekmeyin mi diyorlar nedir?
Var mı bildiğiniz bir yer?
türkiye standartlarında standart tarama o boyutta zaten, ankara'daki kişiler hakkında bilgim yok, istanbulda 10 liraya yaptırıyorum banyo+cd -
cok iyi fiyatmış, valla ben bir de film aldım 30 lira falan verdim. -
bir süredir eski filmlerimi taramak için film tarayıcı arayışındaydım, canon ve epson arasında karar vermem yakındır inşallah ...
https://forum.donanimhaber.com/film-tarayici-tavsiyesi--123117271#123117271 -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahozkan
cok iyi fiyatmış, valla ben bir de film aldım 30 lira falan verdim.
5 liraya yapan da var da ben esnafımla mutluyum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X