Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar.Elimde birkaç yıl kullanıp,dijitale geçtikten sonra rafa kaldırdığım Canon T60 50mm f/1:1:8 SLR fotoğraf makinesi var.Belli bir süre sonra,raftan indirdiğimde gördüm ki kurma kolu çalışmıyor.Takılı kalmış.Ne ileri gidiyor,ne geri.Tanıdığınız bu konulardan anlayan,önerebileceğiniz bir tamirci var mıdır?
  •  Analog SLR & Rangefinder Kullananlar
    Untitled by Ugur Ugurlu, on Flickr
     Analog SLR & Rangefinder Kullananlar
    Untitled by Ugur Ugurlu, on Flickr
    Olympus Mju III
    Kodak Colorplus

• f3 veya f4 kullanan var mı?

not: nikon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 11 Haziran 2016; 9:11:35 >
  • Negatif film taramak için Canon Canoscan 9000f Mark II almayı düşünüyorum, kullanan var mıdır? Yada uygun fiyatlı alternatifi ne olabilir?
  • Fotoğraflar çok hoş saat dikkatimi çekti tam bir retro insanısın banyoyu kendin mi yapıyosun acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakcan64

Fotoğraflar çok hoş saat dikkatimi çekti tam bir retro insanısın banyoyu kendin mi yapıyosun acaba

selamlar, fotoğraftaki poz veren kişi yakın arkadaşım daha fazlası için flickr adresime bakabilirsin, beğenmene çok sevindim. Banyoyu kendim yapmıyorum, Bursa'da Çilem foto var Kent Meydanı tarafında, orada yaptırıyorum.

Geçen hafta f1.4 lens aldım, daha da güzel fotoğraflar gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 11 Haziran 2016; 9:11:12 >
  • Teşekkürler
  • merhaba,
    lubitel 2 kullanıyorum. bildiğiniz gibi 12 pozluk 120 mm film kullanıyor makine. istanbul dışında yaşadığım için hem temin etmek hem de banyo yaptırmak sıkınıt oluyor. bir de haliyle banyosu ve filmi daha pahalı. o yüzden ben diyorum ki bu da dursun ara ara bununla çekerim bir de 35 mm alayım. en fazla 200-250 lira civarı tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir? teşekkürler şimdiden.
  • Bratislava

Milano

Kopenhag

Kopenhag

Budapeşte

Hepsi Leica M6 ile.

• xbagci kullanıcısına yanıt
    selam,
    fotoğraflar usta işi, tebrikler ...
  • Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar merhaba,
    mesajımı kimse mi görmedi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbozkurt28

tekrar merhaba,
    mesajımı kimse mi görmedi acaba?

Mesajı gönderememiş olabilirsiniz, çünkü sadece bu mesaj görünüyor. İsterseniz tekrar gönderin.
  • xbagci kullanıcısına yanıt
    Çok güzel fotoğraflar tebrikler

• Sirkeci Hayyam da analog işi yapan hala varmı?Tamir ekipman v.s konusunda tavsiye edebileceğiniz yerler varmı Istanbul için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinpachi -- 12 Temmuz 2016; 22:09:42 >
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Kırmızı olan çok güzel olmuş çok beğendim. Nasıl yaptınız acaba anlatabilir misiniz ?
  • Hocam ayıp oluyor ama, bunlar nedir yahu? Güzel çıkmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lachevalier

merhaba,
    lubitel 2 kullanıyorum. bildiğiniz gibi 12 pozluk 120 mm film kullanıyor makine. istanbul dışında yaşadığım için hem temin etmek hem de banyo yaptırmak sıkınıt oluyor. bir de haliyle banyosu ve filmi daha pahalı. o yüzden ben diyorum ki bu da dursun ara ara bununla çekerim bir de 35 mm alayım. en fazla 200-250 lira civarı tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir? teşekkürler şimdiden.

Selamlar, öncelikle "Zenit al" diyenleri dinlemeyin. Her ne kadar makinenin mekaniği tıkır tıkır işlese de arayüzü kazulet gibi, kullanımı zevkli değil. 250 liraya zor belki ama AE1 veya AE1P denk getirirseniz kaçırmayın. Yine alınabilecek makineler olarak Minolta x300, yashica super fx 3000, praktica mtl3 ve pentax'ın modellerini öneririm.
  • Konu coşmuş, teşekkür ederim forumdaşlar beğenikeriniz için

• selamlar..
    bende Fuji 645s pro wide60 6x4.5 makina var.. sıfır..

bununla ilgili türkçe bilgi bulamadım.. anlayan bilen varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum :)
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.