Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternette ebay harici pek rastlamadım ama İstanbul'da Sirkecide bulabilirsiniz. Ankara'da ise Foto Aksel var. Foto Aksel facebook üzerinden takip edebilirsin. Ellerine güzel bayatlar geçiyor.
  • rudeboytr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostuminternet derken sitesi,telefon numarası olup film satan bir yer olması yeterli yani.Murat ticaret gibi.Büyük bir şehirde değilim maalesef,bulabildiğim tek film fuji c200 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

Eyvallah dostuminternet derken sitesi,telefon numarası olup film satan bir yer olması yeterli yani.Murat ticaret gibi.Büyük bir şehirde değilim maalesef,bulabildiğim tek film fuji c200 oluyor

ben de küçük şehirdeyim hocam.

foto aksel için facebook'ta orhan bey'in foto aksel veya bayat film depo isminde bir grubu var oraya girebilirsiniz.

edit: yine de türkiye'de olmamızdan (ampül mevzuu) dolayı her şey gibi filmlerin de fiyatları yüksek. elin ingilizi tanesi bir pound'a taptaze agfa 200 alıyor. biz c200'e 10 lira verelim. ektar 100 30 lira zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 21 Kasım 2015; 18:30:22 >
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oldu hocam,çok teşekkürler
  • Tjedrea kullanıcısına yanıt
    Foto aksel tavsiye ederim size. Ayrıca sahibinden ve gittigidiyor a da bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorularıma cevap arıyorum :D sabırlı gönüllü bir arkadaş pm
  • Fbatumi kullanıcısına yanıt
    Çok fazla bilgi sahibi değilim fakat elimden geldiğince yardımcı olmak isterim size
  • Fbatumi kullanıcısına yanıt
    buraya yazsanız daha kolay ve isabetli cevap alabilirsiniz
  • bence de buradan yazmak daha iyi, çok özel değilse başkalarına da yararlı olur...
  • Yıllardır biriken, hem rahmetli babamın çektiği hemde kendi çektiğim 120 lik ve 35mm lik çok sayıda negatif ve diapozitifleri taratmak istiyorum, ancak dışarıda yaptırmaya kalktığımda maliyeti oldukça yüksek oluyor. Çin malı şöyle bir cihaz buldum, işe yararlığı konusunda fikri olan var mıdır? Yorumlar fena değil ancak açıkçası bana pek matah bir şey gibi gelmedi, büyük ihtimalle çok küçük sensörlü bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Yıllardır biriken, hem rahmetli babamın çektiği hemde kendi çektiğim 120 lik ve 35mm lik çok sayıda negatif ve diapozitifleri taratmak istiyorum, ancak dışarıda yaptırmaya kalktığımda maliyeti oldukça yüksek oluyor. Çin malı şöyle bir cihaz buldum, işe yararlığı konusunda fikri olan var mıdır? Yorumlar fena değil ancak açıkçası bana pek matah bir şey gibi gelmedi, büyük ihtimalle çok küçük sensörlü bir cihaz.

cihazın resmi veya link var mı?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Pardon linki eklemeyi unutmuşum

http://www.aliexpress.com/item/Drop-shipping-Super-High-resolution-Digital-110-135mm-film-scanner-slide-Scanner-with-2-36-TFT/1068906823.html?spm=2114.40010208.4.1.PaPXqP

bana da lazım böyle bir cihaz, 14mp. imiş fazlasıyla yeterli, her filmi 2-3 sn.de tarasa, itinalı tak-çıkar ile her filme 2 dak. ayırsak 2.000 film var evde, yavaş yavaş dikkatli yapsam birkaç güne en fazla 1 haftada biter ... bence değer ...
    en azından dışarıya verip aklımın orada kalma derdi yok, acaba adam filmleri kopyalar mı endişesi taşımam, istediğim zaman tekrar tekrar taramak elimde ... acaba lamba ömrü ne kadardır bunların ve piyasada yedek lamba bulunur mu? ..
    benzer başka ürün linkleri varsa karşılaştıralım derim ...

• Led kullanıyorlar, sanırım uzun süre dayanır, ancak çıktıları jpeg, raw olan var mı diye baktım, maalesef yok. Birde şyle ekransız bir şey var, daha ucuzhttp://www.aliexpress.com/item/Dropshipping-17-9-mega-pixels-Driver-free-USB-negative-film-scanner-3600-dpi-black-color-free/619687869.html?spm=2114.10010108.100010.3.Qeasmm
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    bu siteden alış-veriş hakkında bilginiz var mı, işlem nasıl oluyor, garanti durumu nasıl, sakat cihaz gelirse iade mümkün oluyor mu ?..
    bunların cevabını bulursak benim de niyetim var, yada bizim ülkeden araştırsak benzer ürünler bulabilir miyiz ? ..
  • Ben çok alışveriş yaptım ama hep ucuz şeylerdi ve sorun yaşamadım, böyle elektronik bir cihaz hiç almadım. İade gerekirse kargo parası cepten gider, ayrıca 75 avroyu aşan bir ürün ise gümrüğe takılma ve vergi tahhakkuk etmesi gibi bir ihtimal de var.
  • Alışveriş gayet sıkıntısız kargo ortalama 21 günde geliyor 60 günde geldiği de oluyor. Paketin üzerine genelde düşük ücret yazdıkları için çok takılma durumu olmuyor gümrükte. Paypal ile ödersen ödemen paypal güvencesinde olur paranı iade alman kolaylaşır.
  • Ben bu tarayıcıların işe yaramadığını, hiç para harcanmaması gerektiğini okumuştum bir yerde. İyice araştırın derim almadan önce.

Ebay'den film alan arkadaşlar link vermeniz mümkün mü acaba? Bhphoto veya ebay'e ne zaman baksam 5 doların altında film göremiyorum (bhphoto'da 3. bilmem kaç dolardan başlıyordu). 5 dolar da buradakinden daha pahalı olmuş oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.