video kamera piyasası hakkında pek bilgi sahibi değilim.bir kamera almam gerekiyor ve ben ne alacağımı kestiremiyorum..istediğim cihaz analog(dijital şimdilik beni aşar)şu ara fiyat açısından SAMSUNG L906 ANALOG VİDEO KAMERA Hİ8 uygun görünüyor.289$ +kdv Hi8 22x Optik / 880x Digital Zoom 1/4” 320K Piksel CCD 90+270 Derece Dönebilen 2,5” 112K LCD 0.16” 77K Piksel Vizör Kayıt Şartlarına Göre Kamera Ayarlarını Otomatik Olarak Yapan Easy-Q ve Değişik Kayıt Şartları Altında Kullanıcının İsteklerine Göre Kamera Ayarlarını Yapmasına Olanak sağlayan Custom-Q Dijital Görüntü Sabitleyici Otomatik ve Manuel Focus Özel Dijital Efektler Kayıt Edilecek Görüntüye Göre Seçilebilen Değişik Pozlama Programları Arka Işık Kontrolü Otomatik Obtüratör Hızı Otomatik ve Manuel Beyaz Ayarı Foto Modu Standart Kayıt ve Oynatma Hızı (SP) Hoparlör Dahili Mikrofon Video Işığı Resim İçinde Resim Uzaktan Kumanda Çoklu Dil Göstergesi Standart Aksesuarlar (( AC Adaptör / AC Kablosu / El Tutacağı / Uzaktan Kumanda ve Saat İçin Lityum Pil / AV Kablosu / Omuz Askısı / Scart Adaptör ) Standart Batarya ile Yaklaşık 90 dk. Kayıt Boyutlar (GxYxD) 101x104x169 mm Ağırlık 790 gr
özellikleri bunlar.yardım istediğim konu;bu markayı daha ucuza veya daha iyi özelliklere sahip aşağı yukarı aynı fiyatta olan başka bir kamera bulabilirmiyim? bu fiyat vatan bilgisayarın fiyarı,daha uygun biryer bilyormusunuz? valla arkadaşlar bu hafta acil bir kamera almam lazım,3 senedir çekemediğim kısa filmi bu sene çekmek istiyorum artık.yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...
ısrarla yorumlarınızı bekliyorum...
ya arkadaşlar yok mu kameralardan anlayan,bişeler yazın,birkaç günüm kaldı şurda