Şimdi Ara

Anasayfam kilitlendi yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konunun düştüğü, forumun düştüğü duruma bak..yazık..Biyerde 3500, diğer tarafta 6800 küsür post sahibi forumda ismi geçen 2 kişi, Anasayfasında problem yaşıyan birinin konusunu mesken edinmiş kapışıyorlar.
    Arkadaşlar bunun için PM , MSN denen olaylar var. Bi zahmet oralarda görsenize işinizi..

Edit : Kelime değişikliği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 30 Temmuz 2007; 0:47:15 >
  • ister r-a-p-i-d den versin ister aaaa sitesi ister bbbbb sitesi önemli olan soruyu sorana cevap vermek yardımcı olmak gereksiz tartışma yapmak değil
  • Arkadaşlar eğer yazdıklarınızı baştanaşağı bir okursanız ne kadar BOŞ bir tartışmaya girdiğinizi farkedersiniz.Sonuçta bu forumun amacı insanların takıldıkları konularda yardım alabilmelerini sağlamak ve Serji'de bunu yapıyor ve bunu birkaç alternatif birden sunarak yapıyor ki kendisine teşekkür ediyorum.Gereksiz tartışmalar bu foruma yakışmıyor.
  • verilen cevaplar icin arkadaslara tskler. ayrica tartisma icin de herkestn kendi adima ozur dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-wrecks

Arkadaşlar eğer yazdıklarınızı baştanaşağı bir okursanız ne kadar BOŞ bir tartışmaya girdiğinizi farkedersiniz.Sonuçta bu forumun amacı insanların takıldıkları konularda yardım alabilmelerini sağlamak ve Serji'de bunu yapıyor ve bunu birkaç alternatif birden sunarak yapıyor ki kendisine teşekkür ediyorum.Gereksiz tartışmalar bu foruma yakışmıyor.

bu yorumları yapmadan önce arama butonunu kullanın..! [bahsettiginiz forum kuralları]

[forum kuralları 1 - Mümkün olduğunca arama yapmadan konu açmayınız. ]

daha sonra sizinde bahsettiginiz gibi bir durumun söz konusu olmayacagını anlayın[ alternatif sunmak ]
    ben sizin yerinize kullandım ve çıkan sonuçlar aşagıda ,önce bakın daha sonra bu yazdıgınızın ne kadar mantıklı oldugunu tekrar düşünün..!

ayrıca ismi lazım degil arkadaşımız bu şekilde birçok kez kişileri uyarmış hatta bunu sık sıkda yapmış [bence gereksizdir, ilk defa yapıyorum böyle bir davranışı] olmasına karşın şuanki tavrını anlayamıyorum aslında anlıyorum ama bunu size anlatamıyorum, düşüncelerinizdeki saflıgı anlıyor fakat kişilerin bunu kullanmasına dayanamıyorum bütün sorun bu esenlikler diliyorum..

http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=anasayfa+sorunu&author=&forumid=ALL&topicreply=both&message=body&timeframe=%3E&timefilter=0&language=single&top=500&criteria=AND&minRank=0&sortMethod=r&submitbutton=+Tamam+

• [SSS] Anasayfa Kilitlenme Sorununa Çözüm - Resimli Anlatım

http://forum.donanimhaber.com/m_16264312/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

[SSS] Anasayfa Kilitlenme Sorununa Çözüm - Resimli Anlatım

http://forum.donanimhaber.com/m_16264312/tm.htm

arkadaş son noktayım koymuş herlde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.