Şimdi Ara

Anatolia WOTLK Testine başlıyor ! 13 Mart Cuma 2009 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Explorer ve firefox la deniorum zaten de ikisiyle birçok siteye login oluyorum mesela şuan dh forumuna login olabiliyorum ki foruma bişeyler yaza biliyorum sadece size yardımcı olabilmek amacıyla yazıyorum buraya bişeyler
  • bır cevap gonderdım sıze yardımcı olacak sekılde... eposta ıle
  • cerezleri kapatmıssın acman lazım
  • sitede sorunlar var galiba kayıt olmak isteedim ama mail e gelen onay link ine tıkladığımda böyle bir kullanıcı adı yok fln diyo
  • uyelık basvurusu yaptıktan sonra 12 saat ıcınde basvuruyu tamamlamanız gereklı?
  • merhaba

realmim=set realmlist wow2.mix.gen.tr
    patch=3.0.9.9551
    sunucu ayarlarından anatoliayı seçtım
    ek paketi woltk yaptım
    oyun içi şifremi eskisini unuttuğum için güncelledim

şifre yanlış hatası alıyorum

aynı postum mix forumundada mevcuttur
  • ben hesabınızı denedım ve bır hata ıle karsılasmadan sunucuya gırebıldım, sorun devam edıyor mu ?
  • Teşekkürler sorunumu hallettiginiz için serverler dolar inş. güzel server 55 lvl başlıyoruz.
  • oyuncularımızın yenı oyuncular kazandırmasını umut edıyoruz bızde..

tesekkurler...
  • sormak ıstedıgım vbazı seyler var :

1.su ankı gunluk ortalama aktıf oyuncu sayısı kac?

2.eskı gm ler degıstımı ? (niye ddiye sorabılırsınız sıze alın 2 soru daha ne demke ıstedıgım anlasılmıstır herhalde)

A.)yıne o eskı oyuncuların sorularına kaba davranan gm muhabbetlerı olucakmı?

B.)umarım server ıcı "1 kısı gıder baskaları gelır " die ınsanlarla ılgılenmek ıstemeyen gm lerolmıcak umarım ?
  • nasıl bır kabalıkla karsılasmıstınız merak ettım sımdı ?
  • dostum yazdıklarımın anlasılmadık bır yanı yok 1 haftadırda bakıyorum benım yazdıklarıma herhangı bır ıtıraz yazısıda yok. sanırım burdakı arkadaslarımızın bu davranısı (cevap bıle yazmamaları ve savunanın olmaması)
    herseyı acıklıyordur.

gerısı sız mıx.gen.tr yetkılılerıne kalmıs
  • gerısı bıze kalmıs dıye bır olgu yok.

gm bana kaba davrandı gıbı bır cumle ıle ortaya cıkılıyorsa bu konuda kım ne yorum yapabılır kı cumleyı kuran kısı dısında ( kaba davranılan kısı dısında )

bu ıthama karsı kımse bır cevap yazamaz senden baska cunku kımse senın ne ıle karsılastıgından haberdar degıl.

bende merak ettım ve soruyorum tekrar cevap verebılecek mısın ?

yoksa ben bır sey yazmıs olmak ıcın yazmıstım aslında demeye getırıp yıne topu elınden cıkartma yolunu mu tercıh edeceksın ?
  • 2.3.0.7561-enUS clienti var bende hangi patchları indirmem gerekir ?(BC ve WOTLK için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 15 Nisan 2009; 15:23:48 >
  • yok mu cevap verecek biri ?
  • benım karsılastıgım durumla bırcok oyuncu karıslastı ve topluca server degısme kararı aldı ve bende onlarla bırlıkte turkwow a gecenlerdenım.
    bununla ılgılı mix.gen a actıgımız tum topıkler 1 saatte kapatıldı bununla ılgılı ss ler bıle verılmıstı.fakat acılan topıglerın hepsı bırı tarafından ortadan kaldırıldı.

arada gecelerı serverınıza gırıyorum onlıne ınsan sayısı 35 40 gecmıyor onlarda kendı aralarında pvp takılıyor

sız ılgısızlıkten haberar degılsınız galıba admınlerınızın ne yaptıgından bı habermı yasıyorsunuz anlamıs degılım

suan world of turk te alaman ve turk arkadaslarla oynuyorum ve mutluyum.gunduz olsun gece olsun onlıne ınsan sayısı doyurucu buglar olabıldıgınce az lag durumuda goz ardı edılıcek kadar az ben mutluyum ve dıger arkadaslarımıda davet edıyorum burdan

sıtede uyelık almak kolay fakat aktıflestırılmesı zaman alsada beklemeyede oynamyada deger

yıne belırtıyorum admın ve gm kadronuzun oyun ıcınde neler karıstırdıgından haberınız yok.sitenizdekı bıle bırcok lınk eskı tarıhlı guncellemelerı yapılmamıs hala bence var olan dıger oyun serverınızdakı oyuncu sayılarını korusanız ıyı olur yoksa yakında onlardada aynı sona maruz kalıcak...........

• ılgınc,

neler karıstırıyor admın ve gm kadromuz ogrenebılır mıyız ?

mesajınızın her zaman karsılastıgımız camur at ızı kalsın sevıyesının otesıne gecerek bır etkısının olabılmesı ıcın bu detayları hepımızle paylasmanızı beklıyoruz.

3X3CUT0R , 3.0.9'a kadar yukseltmen gerekııyor.

ek paketlerı kurup kurmamak senın secımın tabi...
  • Selam bu serverda oynamak isterim ama 3.0.9 version da kaç kişi oynmuyor çok oyuncu olması benim için önemli, anladığım kadarıyla bu serverda lvl kasmak kolay hemen 80 olunur. Peki bu serverda 80 olunca itemları bi yerden alıyormusun yoksa hc lerden raidllerden senmi kasıyorsun gear istediğim bu 2 şey olsun çok mutlu olcam ve hemen başlıcam :D birde eğer bu server böyle değilse dediklerim gibi bir server varmı çok oyunculu ve gearını kendin hc lerden raidlerden toplanan?
  • malzemelerı satın alabılecegın ozel vendorlar yok sunucuda, kalabalıklık konusu ıse ıcerı gırerek gorebılecegın bır sey bence...
  • Mix Sunucularını adını gerçektende duyurmuş sunuculardır. bunun için öncelikle Max' a Teşekkürlerimi bir borç bilirim. çünkü ben Mix de çok eskidende TBC gelmeden öncede oynadım. ve mükemmel ortam kurmuştum. şimdi ise orjinal serverde oynuyordum. ama mix in WotLK sunucusunuda kesinlikle deneyeceğim. Çünkü değer... Max Kardeşim seni yapmış olduğun çalımşalarından dolayı Tebrik ediyorum ve Saygılarımı sunuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.