Şimdi Ara

Anatolia WOTLK Testine başlıyor ! 13 Mart Cuma 2009 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • max kardeşi! arkadaşa bi kıyak geçersin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 22 Nisan 2009; 16:22:22 >
  • ehehehebunca zaman sonra serverını öven bir tanrı kulu çıkmış vermezmi hiç max. karşılığında birşeyler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samanasuke23 -- 22 Nisan 2009; 17:42:29 >
  • eddy_laww'ın nasıl bir dolandırıcı olduğunu çok eskilerden beri bilirim.ben ondan demiştim
  • ne kadar komıksınzı arkadaslar boyle :)
    gulucukler eksık olmasın yuzunuzde...
  • Ben server a girmek istiyorum üyelik aldım fakat oyuna girerken DC veriyor ? ( Daha doğrusu server a bağlanırken .. ) Patchim 3.0.9 neden olabilir yardım edebilecek biri var mı?
  • Ergenekon, Mix'in ana World of Warcraft sunucusu, henüz World of Warcraft: Wrath of the Lich King'i desteklemiyor ve sürümü 2.4.3 TBC [wow1.mix.gen.tr]. Anatolia, Mix'in ikincil sunucusu, WOTLK test aşamasındadır; sisteminizde yüklü olan versiyonla sunucuya giriş yapabilirsiniz. [wow2.mix.gen.tr]
  • sorun devam edıyor mu ?
  • up , hayırdır uzun zamandır ses çıkmıyor fazla ses yok serverde galiba
  • Server kimsecikler göremedim Max de sesi kısıldı galba ses çıkmadıgına göre
  • kadıkoy adeksteyız gustavo bu cumartesı, 13. odullu lan partımızı duzenlemek amacıyla, katılmak ıstermısın sende ? belkı kısılan sesımı acarsın kım bılır ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.