Şimdi Ara

Anatomi kitabı alcam ne alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anatomi atlası mı alayım yoksa tustime ya da tusdata anatomi kitabı mı alayım hiç bilgim yok kitap konusunda yardımcı olursanız sevinirim

• seviyenin yükselişe bak ag adam tam 1 sene önce tr netlerim artmıyor cart curt derken şimdi atlas soruyor. helal la

• up

• tıpçı değilim ama sobotta lobisini tutuyom

• upTIP

• aloooo nerede bu adama tıp yazdıranlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

valla hocam taklaya gelmiş gibi hissetmeye basladım  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam keşke urfa sınırlarından çıksaydın

yok ya okulumdan memnunum bayağı iyidir böyle ucuza kapattık eğitimi

• Atlas olarak netter, sobotta gibi kitaplar olabilir hocam bana netter görselleri daha hoş geliyor ama tercih sizin yine. Klinikle ilişkili olacak bir kitap bakacaksanız moore fena değil bir anatomi hocamız bize önermişti bunu. Konu anlatımlı bir kitap için türkçe yazılmış olan ozan anatomi var bu kitap konu anlatımı için oldukça iyi kaynaklardan biri bence. Ve bunlar haricinde anatomystandard sitesine bakın şimdilik yalnız kemikler olsa da ilerleyen zamanlarda yeni şeyler de eklenecekmiş siteye ve oldukça güzel 3 boyutlu modeller ve latince isimlendirmeyle gösteriyor kemikleri

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

çook teşekkür ederim hocam kartalkayadan selamlarrr

•   Rica ederim hocam size de selamlar  

• Tercihe göre değişir sobottoyu arkadaşımdan kullandım netteri kendim aldım netter daha hosuma gitmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam okuldan değil

orada bir arkadaşım oturuyordu saçları uzun falandı ankaraya okumaya geldi burasının cennet olduğunu söyledi

orada sokakta uzun saçla yürüyünce insanlar ters ters bakıyor rahat rahat yürüyemiyorum bile ankara cennet diyodu

öyle bir şehirde yaşamak okumak en istemeyeceğim şey galiba

elbette ki seçebilseydim ankarada okurdum hocam fakat arkadaşınız da biraz asosyal sanırım, burada biri bana garip garip baksa saçım uzun diye pek iyi sonuçları olmaz

• hocam öyle asosyal degil yav küpeli kaşı çizik gitar falan çalıp kız düşüren pıttık delisi bi eleman

ayrıca otobüste falan bi teyze ters ters baksa napıcaksın hiç iyi sonuçları olmaz demissin

• benim saçım nispeten uzun kimse de bakmıyo yani daha önce denk gelmedim bilmiyom herhalde ne bakıyon teyze  derdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.