Şimdi Ara

AncyraMu 97d+99i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitede herhangi bir sorun yok kardeşlerim.Size şu açıklamayı yapayım "Arkadaslar serverin kapanmasinin nedeni bulunmustur.Sorun /post sisteminden kaynaklaniyor.Eger birisi /post yazip mesajını yazmadan entere basarsa server kapanıyor!bunu bilin postu kapattım simdilik.Cözüm yolu arayacagiz"servere post sistemli server kurmuştum ve oyun kapanıyordu nedenini araştırdım ve buldum şimdilik post sitemi kapalı server online! gireblirsinz!
  • inanmayacaksınız ama bugün baŞlıyorum :D
  • tayhiR pm de attim cevap atmadiniz ama

sanirim clientte launcher ve mainde bir problem var. Diger arkadaslar nasil baglandi bilmiyorum ama ben ikisini de calistiramiyorum.

Tum patchleri de denedim. Windows 7 kullaniyorum ondan dolayi mi? Yoksa client ve patchlerde mi sorun var?

Sorun varsa duzeltilip gonderilebilir mi?

PS: Virus programini vs komple kapattim sonra clienti ve patchi indirip yukledim yani o konuda bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L1zArd

tayhiR pm de attim cevap atmadiniz ama

sanirim clientte launcher ve mainde bir problem var. Diger arkadaslar nasil baglandi bilmiyorum ama ben ikisini de calistiramiyorum.

Tum patchleri de denedim. Windows 7 kullaniyorum ondan dolayi mi? Yoksa client ve patchlerde mi sorun var?

PS: Virus programini vs komple kapattim sonra clienti ve patchi indirip yukledim yani o konuda bir problem yok.

dostum türkçe patchin içindeki laucherdan giriliyor sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiKu

quote:

tayhiR pm de attim cevap atmadiniz ama

dostum türkçe patchin içindeki laucherdan giriliyor sadece :)

yok yine olmuyor farketmiyor.
  • Turkce falan fark etmiyor vlla hic birini kullanamiyorum :

Ilgililere ulasamadik. Biz baska servera geciyoruz kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L1zArd -- 19 Eylül 2011; 13:21:27 >
  • quote:

Turkce falan fark etmiyor vlla hic birini kullanamiyorum :

Ilgililere ulasamadik. Biz baska servera geciyoruz kolay gelsin.

abi olay şundan ibaret, clienti indiriceksiniz daha sonra eng patch ve tr patch ikisini birlikte clienti kurduğunuz klasörün içine kopyalayacaksınız. ondan sonrada laucherdan gireceksiniz. sebebide şu patchlerin içindeki dosyalar biribirni tamamlıyor,öbür türlü girilmiyor çünkü ayrı ayrı hepsinde eksik dosya var. Eng patch+TR patch ikisinin içindekileride clienti kurduğunuz klasöre kopyalamanız gerekiyor bu kadar. :)
  • Kusura bakmayın okuldaydım arkadaşlar sorunun nedeni windows 7 olmasıdır.Anticheat programı windows 7 de sorun yaşatıyor.Bazı hileciler olduğu için servere anticheat kurdum onlar olmasaydı kurmayacaktım ve herkes girebiliecekti.Sorun windows 7 olmasıdır ve iki launcherde çalışıyor arkadaşlar iletişim için ekleyin re-wtf@hotmail.com
  • inglizce ve türkçe patch dosyaları arasında hiç bir fark yok sakın kafanız karışmasın sadece türkçe patchde şu var bilgilendirme kısımları felan türkçe oyuna girince mesela kanat bastiniz diyelim olustu sol üstte kanatınız başarıyla oluşturulmuştur gibisinden bilgiler yazar daha bir çok yerini türkçe yaptım.Eğer clienti indirirseniz patchide içine atın daha güvenli olur eksik dosya olma ihtimaline karşı.
  • arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bir türlü açamadım oyunu
  • Yasar bende de vardi ayni sorun windows7 olmuyor dediler :)
  • arkadaş başladık 1 türk serverına gene cılkı çıktı ugraşmayın serverlarla kim hacklemeye calısıyorsa onun bin belasını ben... Yıllardır bu piyasadayım anasını satim hala bebeler var hiç bitmedi. 1 gün çıksalar karşıma sille tokat dalacagım. Resetlenen karakterimin 150 yapılmasını istiyorum nick Thequ.
  • ne zaman düzelecek bilgisi olan varmı giremiyoruz ?
  • arkadaşlar win7 dede çalışıyo sorun yaşayanlara söyluyolar oyuna giremesenz veya dc yerseniz virüs programini devre dışı bırakın girer.
  • arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz muya saldırı olup duruyor yaklaşık 300 tl felan güvenlik alıcaz fiyat bu 180 dolar bulmaya çalşyorum parayı bulunca tekrar online olucak mu guard alcaz işte en iyi sürümünü bazı şerefiszler saldırı yapıyor bu arada açıkları kapatıyorum bilginiz olsun kısa sürede açarız inşlaah haber bekleyin benden ekleyin iletişim için re-wtf@hotmail.com
  • mu guard ati driverlarina zarar veriyor
  • admin reset sınırı falan olsun yapm aşamasındaysan
  • Server tekrar online arkadaşlar reset sınırı olacak 20 reset serverde eşitsizlik olmasın diye herkes biraz daha güçlenecek çoğu kişi 20 olunca reset sınırını 50 felan yapcağım giderek artacak.
  • Server online açık kapatıldı
  • servere girilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.