Şimdi Ara

AncyraMu 97d+99i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : Ancyra
    Versiyon : 97d+99i
    Server Kapasitesi : 200
    Dedicated : evet
    Up Time : 7/24
    Website :http://ancyramu.sytes.net
    Forum :
    Üyelik Alımı :http://ancyramu.sytes.net/AncyraMu-Register.html

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp:250
    Drop :75
    BB : kapalı
    Reset Level :350
    Max Level : 350
    Reset Ücreti :100000
    Grand Reset :
    Event :
    Reset Stili : siteden
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord :
    Summoner :

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : 90
    Soul : 60
    Soul + luck : 70
    Life : 36

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck :
    +11 : || + luck :
    +12 : || + luck :
    +13 : || + luck :

...:::Event:::..

Blood Castle : açık
    Devil Square : açık
    Illusion Temple :
    Chaos Castle :
    Castle Siege :
    Nightmare Event :
    Cry Wolf Event :
    Happy Hour :

...:::Admin & GM:::..

Admin : Tahir&Gr1mous

Game Master : Master

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.2shared.com/file/ayeDYErS/ClientAncyraMu.html

Patch :http://www.2shared.com/file/c_o3B9Nw/TRPatchAncyraMu.html
    Patch :http://www.2shared.com/file/3bWMS5ZA/ENPatchAncyraMu.html

iletişim:re-wtf@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahir Seymen -- 19 Eylül 2011; 13:44:59 >

• bana yer ayırın
  • downloadı bulamadım
  • servera yeni başladım güzelmiş gerçekten 97d serveri olmasıda ayrı güzel
  • tabi biraz eksiğimiz var kusura bakmayın oynamak isteyenleri bekletmemek için serveri alel acele açtım şu anda capoteyi engellemiş durumdayız ama anticheatin launcherini virüs programları engelliyor virüs var yada virüs olarak görüyor bu yüzden özür dileriz oyunu oynamak isteyenler virüs programı kapatacaklar yada adam gibi oyuncu olacak ve hile yapmayacak! teşekkür ederim ilerleyen zamanlara doğru daha da güzel bir server olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahir Seymen -- 15 Eylül 2011; 22:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiKu

servera yeni başladım güzelmiş gerçekten 97d serveri olmasıda ayrı güzel

jiku partymu yu daha oynamayacak mısın?
  • Site falan kapali uyelik de yapilamiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    euroaion elyos kinah
    4 yıl önce açıldı
    97d+99i Server Files...
    16 yıl önce açıldı
    97D NostaljiMu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

quote:

Orijinalden alıntı: JiKu

servera yeni başladım güzelmiş gerçekten 97d serveri olmasıda ayrı güzel

jiku partymu yu daha oynamayacak mısın?

yok abi party mudan cok soğudum ben oynamayacağım artık. sana girip söyleyecektimde dosyaları falan bozuldu giremedim. bu server açılcak bir iki güne ona başlıcam gelin sizde burda oynayalım :)
  • server açıldı dosyaları indirdim ama giremedim :( server online değil galiba :(
  • Acele etmeyelim bence. Hileyi ve hacki engellemek icin programlar uzerinde calistigini soylemisti admin daha once. Aceleye gelmesin saglam bir sekilde acilsin adil bir oyun olsun herkes icin.
  • Su birkac kisi karakter olurturmus oynuyor gibi ama bende launcher calismiyor. Ayni problemi yasayan varmi? Virus programlari hata verdi hepsini kapatip tekrar denedim oyun hic acilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L1zArd

Su birkac kisi karakter olurturmus oynuyor gibi ama bende launcher calismiyor. Ayni problemi yasayan varmi? Virus programlari hata verdi hepsini kapatip tekrar denedim oyun hic acilmiyor.

bugün açıldı server,laucher sorunu bendede olduda uğraşıyor sanırım admin. az önce account paneline kadar geldim disconnect yedim bugün hallolur heralde bişeyi kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayhiR

tabi biraz eksiğimiz var kusura bakmayın oynamak isteyenleri bekletmemek için serveri alel acele açtım şu anda capoteyi engellemiş durumdayız ama anticheatin launcherini virüs programları engelliyor virüs var yada virüs olarak görüyor bu yüzden özür dileriz oyunu oynamak isteyenler virüs programı kapatacaklar yada adam gibi oyuncu olacak ve hile yapmayacak! teşekkür ederim ilerleyen zamanlara doğru daha da güzel bir server olacak.

serverda oynayanlar var şuan ama ben giremiyorum disconnect veriyor nedir durum acaba?
  • bende oyunu bile açmıyor launcher :D
  • arkadaşlar türkçe patch i indirip ordaki laucherdan girebilirsiniz. diğerlerinden girmiyor şimdi buldum bende :)
  • hayirli olsun
  • ne oldu açıldımı?
  • açıldıda şuan offline neden bilmiyorum. :) bugün herşey hallolur sanırım
  • nezaman online olcak oyun ?
  • arkadaşlar sitede offline yazsada oyun online oluyor sitede sorun var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.