imzamızda tmm sırtımız yere gelmez artık.bu arada and1 turları bu sene yapılacak büyük bir ihtimalle
bide şu kadıköyde ki and1 satan mağazayı biliyonuz mu
Ben bilmiyorum .
kanka birazda harlemden mi bahsetsek elemanlar uyuyor.yahu bu basketbol bölümünde kalıcı bir başlık olmıyacak heralde
and1 mixtype bi başlasın hele yolumuz açık
the proffessor da fena deel
grubun en küçük ve en sevilen isimlerinden birisi gerçektende büyük bir yetenek
o bide zenci olsa ii iş görür ama beyaz boyu kısa ya fazla smaç basamıyo ii guard ama ha
The Professor da ufak tefek ama iyi guarddır.
abi aynı rakiple dalga geçer gibi oynuyolar
quote:
Orjinalden alıntı: BLACKS_EAGLE
Gibi degil zaten dalga geciyorlar.Adamın kafasına atıp topu alıyorlar ordan .Giysilerine falan topu sokup cıkarıyorlar.
potaya vuruyo geri geliyo adam topu ararken adamın kafasına vurup alıyo sonra pota dibine girerken dışa atıyo topu öbür oyuncuda basıyo smaçı
quote:
Orjinalden alıntı: Magical Zero
quote:
Gibi degil zaten dalga geciyorlar.Adamın kafasına atıp topu alıyorlar ordan .Giysilerine falan topu sokup cıkarıyorlar.
quote:
potaya vuruyo geri geliyo adam topu ararken adamın kafasına vurup alıyo sonra pota dibine girerken dışa atıyo topu öbür oyuncuda basıyo smaçı
quote:
quote:
Öyle
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle
ewet
quote:
Orjinalden alıntı: temizchannel
Bildiğim kadarıyla sadece Rafer Alston "Skip to My Lou" NBA'de oynuyor.
Steve Francis ' De Var.
Bende 8 seneden beri basket oynuyorum and1 ile yakından ilgileniyorum ve haraketlerini yapmaya çalışıyorum . Ama bazı haraketleri yapmak için boyun kısa olmazı lazım biraz zorlandığım oluyor ( 1:85 bazılarına göre kısa olabilir ) fakat guard posizyonunda oynadığım için çoğu zaman yapabiliyorum .
* Not = Eğer aranızda bir kulüp te oynıyıp bu haraketleri parkta veya herhangi bir yerde yapabiliyorsa bir lig veya herhangi bir resmi maçta maç esnasnda yapmamasını tavsiye ederim . Koçunuz sizi kenara alabilir . Takımda en iyi oyuncu konumunda olduğum halde bazen o haraketleri maçta yapıyorum ve bazen seyirlilerden alkış bile aldığım oluyor ama bunun top kaybetme ( steps de dahil ) yapabiliyorsunuz. Mümkün olduğunca sokak maçlarında deneyin ve kendinizi geliştirin .
* Not 2 = Bu Kızları etkilemek içinde güzel bir yöntemdir . Bir arkadaşınıza 10 dk için amele gibi davranmasını söyleyin kızı oturtun ve kızın önünde show yapın.
quote:
Orjinalden alıntı: emreovic5
quote:
Steve Francis ' De Var.
Bende 8 seneden beri basket oynuyorum and1 ile yakından ilgileniyorum ve haraketlerini yapmaya çalışıyorum . Ama bazı haraketleri yapmak için boyun kısa olmazı lazım biraz zorlandığım oluyor ( 1:85 bazılarına göre kısa olabilir ) fakat guard posizyonunda oynadığım için çoğu zaman yapabiliyorum .
* Not = Eğer aranızda bir kulüp te oynıyıp bu haraketleri parkta veya herhangi bir yerde yapabiliyorsa bir lig veya herhangi bir resmi maçta maç esnasnda yapmamasını tavsiye ederim . Koçunuz sizi kenara alabilir . Takımda en iyi oyuncu konumunda olduğum halde bazen o haraketleri maçta yapıyorum ve bazen seyirlilerden alkış bile aldığım oluyor ama bunun top kaybetme ( steps de dahil ) yapabiliyorsunuz. Mümkün olduğunca sokak maçlarında deneyin ve kendinizi geliştirin .
* Not 2 = Bu Kızları etkilemek içinde güzel bir yöntemdir . Bir arkadaşınıza 10 dk için amele gibi davranmasını söyleyin kızı oturtun ve kızın önünde show yapın.
Doğru diyorsun özellikle maclarda cok fazla yapılmaması gerekir.Zaten iyi bir yerde oynuyorsanız ona göre rakip gelir ve youtubedeki falan gibi olmaz ve topunuzu calabilirler.Ayrıca koclar dedigin gibi bu olaya o kadarda sıcak bakmaz yani .
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: emreovic5
quote:
Steve Francis ' De Var.
Doğru diyorsun özellikle maclarda cok fazla yapılmaması gerekir.Zaten iyi bir yerde oynuyorsanız ona göre rakip gelir ve youtubedeki falan gibi olmaz ve topunuzu calabilirler.Ayrıca koclar dedigin gibi bu olaya o kadarda sıcak bakmaz yani .
öğrendiğim iyi oldu
steve francis in and1 da olduğunu bilmemek ayıptır zaten
bidaha ki hafta and1 da alıcam bi tane tam olacak
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
steve francis in and1 da olduğunu bilmemek ayıptır zaten
bidaha ki hafta and1 da alıcam bi tane tam olacak
ayakkabı mı?
and1 bşr ayakkabı markasıdır.kurduğu basketbol takımıda bunun tanıtımı içindir türkiyede reebok bayiilerinde bulabilirsiniz
İstanbul'dakiler için Ayakkabı Dünyası'nı önerebilirim. Orada AND1 için ayrılmış bölüm var.
aslında o kadarda pahalı ayakkabıda değil.100 ile 200 arasında değişiyor.ayakkabıların içinde and1 oyuncularının resimleri bile var
T-Shirtleri şortları falanda mükemmel lakin Sportive Merterde şortlar çok pahalı.. en düşük 39 ytl falan