sorma yaw bugun gitcem kadıköy e bakalım para yetcek mi
Bende and1 street hastasıyım ve birçok hareketi yapabiliyorum. And1 ayakkabıları o kadar pahalı ayakkabılar değil bazen aşırı derecede indirime gidiyorlar.
pendik de kobra mağazalarında da var fakat henüz istediğiniz numaraları bulamıyabilirsiniz. fiytlar 90 ile 130 arasında değişiyor,shortlarda 39 ytl.
bu arada mixtyep tour bitti heralde.takip eden var mı
Bende istediniz bütün mixtaype var
o zaman eklesene ne bekliyon daha yani eklermisin
benide ekle
eklendin bile
SağolBu arada ANKARA'da and1 felan t-shirt tarzı satılan biryer var mı ?
abi harika ya bayılıyorum streetball'culara ekle
benide ekleyin nereye ekleniyosa artık
AND1 Mixtape Vol. 10 çıktı mı ya Onu bekliyorum.
Bi bakayım dedim ve evet çıkmış indirmeye başlıyorum.
Ayakkabı dünyası varsa eğer orası satmaya başladı And One T Shirt Short ve ayakkabıları var, çantası fala nda vardı çok güzel hatta bu ara indirim de var bir kaç yerde baktım 90 milyona And1 leri satıyorlar ben 120 ye almıştım yine indirimli
Short ları harika
quote:
Orjinalden alıntı: LeqendLife
SağolBu arada ANKARA'da and1 felan t-shirt tarzı satılan biryer var mı ?
Ben And1 modellerini beğenmiyorum açıkçası. Nike yada Reebok daha hoşuma gidiyo.
arkadaşlar and1 tutkunu olan herkez imzayı pm yoluyla isteyebilir., istanbul anadolu yakasında tarif edebileceğim yerler var fakat ankara yı bilmediğim için belirli bir yer söyliyemiyorum
bu arada aşırı derecede yoğu olduğum için mixtype leri ekliyemiyorum elinde olan arkadaşlara rica ediyorum mixtype leri eklesin
Ben and1 ile baya bi ilgileniyorum..Hatta orda yapılan hareketleri yapmaya çalışıyorum Gerçekten çok muazzam zorlukta hareketler var..Bunu gözden çıkarmamak lazım...Ama çok çalışıp o hareketleri dışarıda ((arkadaşlarınızla)) oynarken kesinlikle önerilir sadece arkadaş başkalarına yapmayın kavga çıkabilir Arkadaşlarınıza yapabilirsinz..Oyunlar daha eğlenceli ve daha ilginç geçmeye başlayacaktır Hot Sauce,Con-Man-Skip to My Lou gibi and1 oyuncularına hayranım..Tek isteğim onlar gibi oynayabilmek
esenyalıa gelebilecek olan varsa birlikte takılırız basketbol
Arkadaşlar, İzmirde AND1 store nerde bulabilirim? Buradaki Reebok mağazalarında yokta.
orada carefour varsa bi gidip bakmanı öneririm artık rebook tan ayrı satılıyor demekki veya basketbol ayakkabısı satılan herhangibi yerdede bulabilirsin and1
quote:
Orjinalden alıntı: DsgnrYgt
Arkadaşlar, İzmirde AND1 store nerde bulabilirim? Buradaki Reebok mağazalarında yokta.