Şimdi Ara

andorid alırken gözden kaçan bir husus hardware kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 ve andorid (lg g3 ve samsung galaxy s6) direk kullandım ya da cevremde oldular.

itiraf etmeliyimki iphone telefonlar ciddi hardware kelitesi ile sunuluyorlar. tabi 2 telefon parasi odemek sorusu tartisilir.

3.5 sene kadar kullandigim iphone4 telefonu valide halen kullanmakta. belki iphone4 istisna bir seri olabilir ama genel olarak iphone'lar kaliteli hardware ile geliyor.

ben bu kaliteyi samsung ve ozelikle LG de goremedım. LG G3 telefonum 1 sene olmadan dağıldı resmen.
    ekran ben dokunmasamda birileri tikliyor sanki kullanılır bir durum degil arada bir reboot ederek idare ediyorum. arka haporlari patladı. sesi disari verdigimde resmen batlak ses veriyor. ses kalitesi LG'nin zaten guzel degildi.

ancak andoid isletim sisteminden memlunum. sizce andoid alırken nerede hata yaptım. kaliteli hardwareli cihaz satan firmalar yok mu? yaptigimiz en buyuk hatalardan biri cihaz alırken lens kalitesine ramine ve islemcisine bakıyoruz. ama cihazin kasa saglamligi cok onemli bir o kadar diger komponentlerin kalitesi. kullanılan bord ve bu bord nasil birlesitirldigi bilemiyecegimiz ve aslinda değer katan onemli konular

nasıl bir konu actım ben boyle umarım ben dahil herkese fikir verir :D

• çok geyik bir konu mu açtım.
  • Z3 compact 4. Ekranım.
    İlk ekranı kırma sebebim ekranla kasa arası zamanla açılıp Ufak bi çarpmada kırılması
    Sonraki iki ekranda da aynı problem yaşayınca Dayson marka siyah slikonla yapıştırdım.Şimdi istesen de ayrılmıyor.
    Telefonu çok söktüğüm için bazı özelliklerini kullanamıyorum ses bozuk geliyor vs.
    Şu sıralar sağlam kasayı huawei üretiyor gibi duruyor.
    Honor 8 bekliyorum bende.Gelmezse p9 alacaz artık.
    Sağlamlık önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One serisinden veya 10 alacaksin arkadasim.

• Android telefon alacaksan, ki iphone almıyorsan android alırsın ( WP u saymıyorum bile), htc alacaksın. HTC Desire Eye kullanıcısıyım ekim 2015den bu yana. Sayamadığım kadar çok düşürdüm telefonu. Bu düşüşlerin arasında ekran üştü, dikine pozisyonları da vardı. Ekrana birşey olmadı. Telefonu aldığım ilk günden bu yana kılıfsız kullandım. Kaliteli plastik malzemeden üretilmiş ama gerçekten kaliteli. Yazılımı da yağ gibi. Telefon çöp olasağa kadar kullanıcam. Pek çöp olacak gibi de durmuyor. Öneririm.

• In contrast, part quality iphone indeed very good.
  • Buna karşılık, bölüm kalite iphone gerçekten çok iyi.
  • Samsung'un 500 TL'lik saçma sapan modellerini alırsanız tabii ki uzun süre götürmez.
    Her neyse zamanında 1500-1600 verip iPhone 4S yerine Galaxy S2 almıştım; bu seneye kadar hiçbir sorunu olmadan kullandım hiç kasma donma yoktu, ama bataryası az gidiyor diye değiştirmiştim.

İOS 9.3'lü 4S kullanan arkadaşım var S2 bariz şekil de daha stabil çalışıyor. Özetle; Samsung Galaxy S ve Note serisi efsanedir, uzun süre götürür.
  • Lg zaten son zamanlarda oldukca sorunlu modeller yapıyor.
    iPhone un kalitesi tartışılmaz. Oldukca kaliteli urünler yapiyorlar.
    Htc hep saglam yapıyor
    Samsungun ise s serisi ve note serisi haric bulasmayin derim.

• samsungun boyasi dokulen modelleri dahi var. resmen revillik

LG G3 severek aldim ama kusturdu beni kendine.
    tatikde gps sapitti resmen. bir ara nerde .oldgunu dahi gosteremedi.
    ekran sorunu devam ediyor. ses zaten patlak. 1 sene dolmada bu kadar sorunu bir arada hic bir cihazda yasamadim.

bir daha cihaz alirsam HTC bakacagim.

tavsiyeler icin tekrar tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.