Şimdi Ara

André Ayew

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer resmileştiğine göre konusunu açalım zira takıma direk katkı sağlaması için yapılan en önemli transfer şu an.

André Ayew

Resim deviantart.com adlı siteden darkvisualarts17 nickli arkadaşın, kendisinin gerçekten harika çalışmaları var

Kimdir André Ayew?

Ana mevkisi Sol Kanat olan fakat Santrafor ve Sağ Kanat mevkilerinde de oldukça fazla forma giyen 1989 Fransa doğumlu Gana'lı bir futbolcu.

Marsilya'da başladığı kariyerinde FC Lorient ve AC Arlésien takımlarında kiralık forma giydikten sonra takımın ana parçalarından birisi oldu. Yaklaşık 5 sene Marsilya'da ilk 11 düzeyinde oynadıktan sonra bedelsiz olarak Swansea'ye transfer oldu. Hemen ertesi sene 25 milyon €'ya West Ham'a geçen oyuncu geride bıraktığımız sezon devre arasında Swansea'ye 20 milyon € karşılığında geri döndü.

Geçen sene Premier Lig'de 19'u ilk 11 olmak üzere 30 maçta forma giydi 3 gol 4 asist kaydetti. Kariyeri boyunca genel olarak sezon başına 6-12 gol aralığında seyretti ki burda tüm kariyerinin Premier Lig ve Ligue 1'de geçtiğini belirtmekte de fayda var.

Gana Milli Takımı formasını da 76 maçta giyerken 14 gol attı. An itibari ile kadrodaki en değerli oyuncumuz olan Ayew'in (sadece) geçen seneki istatistiklerine göre oyun tarzı

Sık faul alır
    Kısa pas vermeyi sever
    Koşu yoluna pas atmayı sever

Özellikle çok yönlü ve birden fazla mevkide oynaması sebebiyle şu kısıtlı zamanlarda ilaç gibi bir transfer olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortescue -- 26 Temmuz 2018; 6:37:15 >

• Koca bir hayal kırıklığı ve hüsran olacaktır boşa ümitlenmeyin. Rvp' nin verdiği katkıdan fazlasını veremeyecektir
  • Güzel bi konu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narevu

Koca bir hayal kırıklığı ve hüsran olacaktır boşa ümitlenmeyin. Rvp' nin verdiği katkıdan fazlasını veremeyecektir
    Göz kırptın ya sonunda inandım

Kulübe mail gönderiyorum şimdi kiralamayi iptal etsinler diye inşallah kabul olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Narevu

Koca bir hayal kırıklığı ve hüsran olacaktır boşa ümitlenmeyin. Rvp' nin verdiği katkıdan fazlasını veremeyecektir
    sen bilirkişi misin sen uzman mısın sen kimsin?

André Ayew
  • iyi oyuncu ama kiralık ben genel olarak kiralık oyunculara karşıyım günü kurtarmalık olarak görüyorum aynı şekilde onyekuru için de geçerli
    basel,zenit,kiev,anderlent,benfica,ajax bize benzer transfer politakaları izliyor mu
    sizde barış, biz de altyapıdan bir oyuncu için veya sinanı koysak daha iyi en azından belki oyuncu gelişir.
    Ayrıca kiralık oyuncu daha maliyetli,1 yıl için hem kulube hem oyuncuya para veriyorsun.Oyuncu iyi performans gösteriyor kalacak mı gidecek mi muamma.
    kiralık oyuncu yerine bonservissiz ya da kiralık oyuncu parasına oyuncu alsan daha iyi fabri,tosic,vida vs hep kar elde etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Temmuz 2018; 9:28:53 >
  • Bu adamın gelmesi cok iyi oldu, umarım satın alma opsiyonunuda iyi yöne kullanırsak güzel başarılar gösterirse diğer yıllarda bizim icin savasirsa çok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

iyi oyuncu ama kiralık ben genel olarak kiralık oyunculara karşıyım günü kurtarmalık olarak görüyorum aynı şekilde onyekuru için de geçerli
    basel,zenit,kiev,anderlent,benfica,ajax bize benzer transfer politakaları izliyor mu
    sizde barış, biz de altyapıdan bir oyuncu için veya sinanı koysak daha iyi en azından belki oyuncu gelişir.
    Ayrıca kiralık oyuncu daha maliyetli,1 yıl için hem kulube hem oyuncuya para veriyorsun.Oyuncu iyi performans gösteriyor kalacak mı gidecek mi muamma.
    kiralık oyuncu yerine bonservissiz ya da kiralık oyuncu parasına oyuncu alsan daha iyi fabri,tosic,vida vs hep kar elde etti.
    Bence tam tersine kiralık oyuncu daha mantıklı. En azından fiyasko olsa bile eline yapışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow VI

Bence tam tersine kiralık oyuncu daha mantıklı. En azından fiyasko olsa bile eline yapışmıyor.

Alıntıları Göster
    0 değer

Bu anlayışın vazgeçmek lazım

Sen 30 yaşına gelmiş kariyeri düşüşte oyuncu alırsan elinde patlar

Ama senden daha düşük bir ligden çıkışta isimsiz bir oyuncu alırsan değer katarsın.

Mesela barıs çıkışta senden küçük takımda senden düşük ligden geldi sen bu oyuncuya güveniyorsan yanı çevresinde daha iyi oyuncular ile daha iyi oynar diyorsan ayew yerine barısı oynatıp değer katarsın elindeki adama

ben böyle düşünüyorum kiralık ve 30 una merdiven dayamış kariyeri düşüşte olan oyunculardan sa 21 22 yasında ama 2.ligde isviçre liginde, norveç liginde vs yani türkiye liginden daha düşük ligde parlayan gelişime açık oyunculardan yanayım.

20 yıldır günü kurtarmalık transferler var ve hiçbir şey olmadı takımlardan. sadece yerel rekabet günü kurtaran şampiyon oldu, günü kurtaramadığın zaman da transferler elinde patladı ve borçlar yığıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Temmuz 2018; 10:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

iyi oyuncu ama kiralık ben genel olarak kiralık oyunculara karşıyım günü kurtarmalık olarak görüyorum aynı şekilde onyekuru için de geçerli
    Katılıyorum ama biz zaten 3 tane genç transferi yaptık, 3 tane altyapıdan ana takıma oyuncu çıkardık 3 tane de Elif, Oğuz ve Yiğithan desek elimizde genç oyuncu var. Atıyorum bu sene 15 tane genç oyuncu alsak hangi biri oynayacak, hangisi gelişecek? Demek istediğim şu eğer gençleri yetiştiririm oynatırım diye alıyorsanız zaten belli bir sayıda tutmak zorundasınız.

Bedava oyuncuya gelirsek genelde hiçbir potansiyelli oyuncu bedavaya çıkmıyor. 24-30 yaş bandında olup iş yapanlar buraya gelmeyi istemiyor. Anca 30+ yaş adamları getirebiliyoruz. Fakat kulüp yaşı zaten yüksek ve 30 yaşından sonra gelen oyuncuyu satma ihtimali çok düşük, anca Gomis gibi mucizevi bir sezon geçirecek.

Kulübün deneyimli, sorumluluk almaktan çekinmeyen, fark yaratacak oyunculara da ihtiyacı var ve bizde o farkı yaratacak oyuncu yok şu an. Başkan zaten gelirken demişti gençleşeceğiz, genç oyuncuları deneyimli oyuncularla harmanlayacağız. Genç transferlerimiz devam edecek ama takıma direk katkı veren oyuncularımız da olacak.

Aatıf ve Dirar'dan kötü çıkması imkansız bence. Şu an için Ayew-Valbuena-Barış üçlüsünün çok fazla forma şansı alacağını, yanında Alper ve saydığım iki kazmadan ikisinin de satılamaması durumunda birinin rotasyonda yer bulacağını düşünüyorum.

Kaldı ki dediğim gibi bence şu an ki bütün kanatlarımızdan daha etkili, daha da önemlisi forvete bile alternatif oluşturuyor. Bence tam ihtiyacımız olan türde bir adam kiraladık. İyi ki satın almadık kiraladık, hem para yok hem de kiralamada risk yok. Biz risk hakkımızı olması gerektiği gibi parayı gençlere yatırarak harcadık.

• 2011 de Fenerbahçe Marsilya Maçında 2-0 dan 2-2 ye Gelirken Golleri Atanlar Valbuena ve Ayew

• bide forvet alsak efsane olur.
  • bu adam sol bek oynar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorumcu18

bu adam sol bek oynar mı acaba
    Eğer oynayacak adam yoksa oynuyor. Ben bir maçını izlemiştim sol bek oynadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Eğer oynayacak adam yoksa oynuyor. Ben bir maçını izlemiştim sol bek oynadı.

Alıntıları Göster
    o zaman sol bek transferine gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorumcu18

o zaman sol bek transferine gerek kalmaz.

Alıntıları Göster
    Sol bek transferi zaten olmayaca. Hasan Ali ve İsmail ile idare edilcek. Defans alınacak sırada o var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

Sol bek transferi zaten olmayaca. Hasan Ali ve İsmail ile idare edilcek. Defans alınacak sırada o var.

Alıntıları Göster
    öncelikle janssen in hallolması lazım. o halledilmeden stoper alınmaz. ayrıca bana kalırsa stopere gerek yok. roman-martin var. çok zor durumlar için josef ve mehmet topal da stopere geçebilir.
  • Genel olarak kiralık oyuncuları bende çok benimseyemiyorum özellikle opsiyonsuz olanlar.Daha önce de Markoviç gelmişti, devre arasına kadar fırtınalar estiren oyuncu Kloop'un açıklanması ile adeta frene basıp kendini ona hazırladı.Lakin Ayew'in opsiyonu var ve bu tip oyuncular bizde tutuyor, umarım çok başarılı olur.
  • İş yapmaz.
  • En az 10 gol ve 12 asist
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.