Şimdi Ara

Kevin Kampl TOTEM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu şikedir yargıtaydır haber muhabbetlerinden forum çöpe döndü gündem buyken kel alaka olacak ama takıma 10 numara şart Salih hazır değil,sakat,cılız vb. şu adamı salzburg eleme maçlarından beri takipteyim takımda görmeyi en çok istediğim adamlardan bugün bayern-salzburg maçında yaptıklarından sonra takıma ilaç olacak adam bu isim bence ,ara transfer ya da sezonsonu olmadı diğer sezonlar.. şu adamı takımda görmek nasip olur inşallah..
    bu da totem direği her ay düzenli olarak attığı gol,aist sayısını videolarını koyup uplayacağım ..Geleceği yok ama insan bekliyor işte

Kevin Kampl TOTEM !

• semiz-manço kullanıcısına yanıt
    bayern maçında çok iyi oynadı, zaten kendisi de ada'da oynamak istiyorum diye açıklama yapmış, sunderland newcastle falan gidebilir bence
  • Sadio Mane daha iyi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin Kampl galatasaraya hayırlı olsun
  • Yahu bırakın gelmeyi adam Türkiye nerede haritada gösteremez
  • daha büyük bir kulube gidicek sezon sonu demedi demeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    David Beckham
    9 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Futbolcular coğrafya bilecek diye bir kuralmı var ?
  • Totem yapaklim

Kampl gs ye hayirli olsun

• Bize birakmazlar bunu hayal kurmayin beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Futbolcular coğrafya bilecek diye bir kuralmı var ?

Ne ara ceza aldın
  •  Kevin Kampl TOTEM !
  • Bayern maçına kadar burun kıvırıyordum beğenmediğimden değil ama daha cuk oturacak bir isim isterdim malum suan tek eksik o pozisyon olmusken diago olsun mesala diyordum ama bayern macında daha bir etkilendim gelse hiç fena olmaz.
  • Bu adam Fenerbahçe'ye 12 milyon € bile gelmez, gelemeeeez. Kainatta yazmaz böyle şeyler aa Bu adam geleceğin Messisi+Riberysi en fazla Bayern.

Unutun bu yiğidoyu gelmeeeeeeeeeeeeeeez...
  • Kara bulutları Kampl dağıtacak
    Sloven yıldızın satış haklarını elinde bulunduran Michael Ruhnau, "F.Bahçe ile Kampl transferini konuşacaktık ancak şu an beklemedeyiz" dedi. West Ham'ın istediği Meireles satılırsa, Kampl sarı-lacivertli formayı giyebilir.

Yargıtay'ın şike kararlarını onamasıyla şoka giren Fenerbahçe'de, kara bulutları dağıtacak çok sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir peşinden koştuğu Salzburg'un orta sahadaki süper yeteneği Kevin Kampl, her an sarı-lacivertli formayı giyebilir.

Eurosport'a konuştu
    İstanbul' da bulunan Sloven yıldızın menajeri Michael Ruhnau, eurosport.com'a gelişmeler hakkında flaş açıklamalar yaptı. Ruhnau, "Kampl'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile görüşecektik, ancak şu an Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumdan dolayı bu görüşme gerçekleşemedi. Beklemedeyiz" dedi.

West Ham çok ciddi
    Ancak bu durum transferin olumsuz sonuçlandığı anlamına gelmiyor. Ruhnau'nun görüşmelere başlamak için Fener'den işaret beklediği, tarafların her an masaya oturabileceği öğrenildi. Sızan bilgilere göre; Meireles satılırsa, Fenerbahçeli yöneticiler Kampl için hemen harekete geçek. Bu konuda çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sky Sports'tan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, West Ham'ın Meireles'in menajeriyle geçen çarşamba günü temas kurduğunu, Portekizli oyuncunun teklife olumlu yaklaştığını, Fenerbahçe'nin de Raul Meireles'i satmaya sıcak bakabileceğini vurguladı.

Ada basını doğruladı
    İngiliz Daily Mail gazetesi de West Ham kulübünün Raul Meireles için harekete geçtiğini okuyucularıyla paylaştı.

MANCiNi DE iSTEDi
    F.Bahçe ile görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a gelen Kevin Kampl'ın menajeri Michael Ruhnau, Galatasaray'ın da 23 yaşındaki Sloven 10 numaranın peşinde olduğunu söyledi. Ruhnau, "Kampl için transfer döneminin başında Galatasaray oyuncuma teklif yaptı. Mancini, Kampl'ı istedi ancak onlar da yabancı sınırına takıldılar" diyerek ortalığı kızıştırdı.

Kaynak:fotomaç

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Bayern maçına kadar burun kıvırıyordum beğenmediğimden değil ama daha cuk oturacak bir isim isterdim malum suan tek eksik o pozisyon olmusken diago olsun mesala diyordum ama bayern macında daha bir etkilendim gelse hiç fena olmaz.

diego 3 yıllık attı 5.200m € alıyor yıllık

bu arada salzburghttp://www.mackolik.com/Takim/294/Salzburg

45 resmi maçta 3 yenilgi bayern dahil herkesi yenmişler vay be
  • GAZETELERDE Fenerbahçe'nin transfer haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Kampl yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Kampl mampl gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Kampl dedikleri şu sıralarda Avusturya'nın en popüler adamlarından biri.

Şu anda pek çok bol paralı takım Kampl'ın peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Kampl'ın Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.
  • Baroni'yi yollasınlar bunu alsınlar yoksa gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız_bedevii

GAZETELERDE Fenerbahçe'nin transfer haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Kampl yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Kampl mampl gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Kampl dedikleri şu sıralarda Avusturya'nın en popüler adamlarından biri.

Şu anda pek çok bol paralı takım Kampl'ın peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Kampl'ın Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

Fatih altayli

• beyler yönetim transfer yapmayacaz dedi konu kapanmıştır.Ayrıca bu tür yetenekli futbolcular Türkiye de başarılı olamıyor geçmişte örneklerini defalarca gördük.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.