Şimdi Ara

Kevin Kampl TOTEM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kevin Kampl' ın ne işi var Fener' de yahu. Birde Meireles' in yerine :) Bu tarz oyuncular bizde başarılı olamaz. Birde totem yapıyorsunuz bu adam için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin Kampl itirafı
    Sarı-lacivertlilerin sezon başından beri takip altında tutuğu Red Bull Salzburg'un orta saha oyuncusu Kevin Kampl'ı sezon sonunda transfer etmeye kararlı olduğu bildirildi. Sloven yıldızın menajeri Ruhnau, Eurosport.com Türkiye'ye yaptığı açıklamada, "Oyuncumuzu Borussia Dortmund da çok istiyor. Bu transfer gerçekleşmezse Kampl'ın Fenerbahçeli olma ihtimalinin çok yüksek" dedi.

Kevin Kampl TOTEM !

• Nolur gel lan

Kevin Kampl TOTEM !
  • Transferini geçtim seneye Meireles ile Baroni bu ortasahada olursa sinir hastası olucaz artık

Kuytta tribüne mi gidicek Feyenorda mı gidicek nereye gidicekse artık ortasaha ve Forvete 2 tane klas adam gelmeli

Ortasaha için

Diego-Valbuena-Kampl

Sağ Forvet RW için Valencia-Menez yada FArfan

Tabi ki hayal alemindeyiz.Bizim yönetim gene saçmalar her zaman ki gibi
  • darkness12 kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe Lestienne'nin peşinde!
    Fenerbahçe, Club Brugge'ün hızlı kanat oyuncusunun peşinde...

Aykut Kocaman zamanında uzun süre Eden Hazard'ın peşinde koşan F.Bahçe'nin yeni hedefi yine bir Belçikalı oldu. Hızı ve gücünün yanı sıra attığı gollerle de Juventus, Zenit ve Sevilla'nın listesine giren 21 yaşındaki sol açık Maxime Lestienne için Fenerbahçe de devrede. Rus Izvestia gazetesi, Zenit'in 8 milyon euro'luk teklifine 'hayır' diyen Club Brugge'ün, F.Bahçe, Juventus ve Sevilla'nın yapacağı teklifleri görmek için beklediğini yazdı
  • Böyle adamlar için toteme ihtiyaç yok.O kadar düşmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Böyle adamlar için toteme ihtiyaç yok.O kadar düşmedik.

Hocam illa yıldız oyuncu için totem yapılmaz ki,Gelmesini en çok istediğim futbolculardan biri,ayrıca daha sene başında 10M teklifi geri çevirdiler bu sezonki performansına göre Dortmund,arsenal,Bayern'le ismi geçiyor.Sezon sonu alamazsak ilerde totem yapmaya bile cesaret edemeyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Fenerbahçe Lestienne'nin peşinde!
    Fenerbahçe, Club Brugge'ün hızlı kanat oyuncusunun peşinde...

Aykut Kocaman zamanında uzun süre Eden Hazard'ın peşinde koşan F.Bahçe'nin yeni hedefi yine bir Belçikalı oldu. Hızı ve gücünün yanı sıra attığı gollerle de Juventus, Zenit ve Sevilla'nın listesine giren 21 yaşındaki sol açık Maxime Lestienne için Fenerbahçe de devrede. Rus Izvestia gazetesi, Zenit'in 8 milyon euro'luk teklifine 'hayır' diyen Club Brugge'ün, F.Bahçe, Juventus ve Sevilla'nın yapacağı teklifleri görmek için beklediğini yazdı

alamayıp hazard gibi çıkarsa 2. bir vakayı kaldıramayız

• Kevin Kampl'ın aklı Kanarya'da

Fenerbahçe'nin transfer listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden biri olan Salzburg'un Sloven yıldızı Kevin Kampl, Avusturya'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Die Nordwestschweiz Gazetesi'ne konuşan Kampl, "Benim için Türk temsilcisi Fenerbahçe'den bir transfer teklifi bulunuyor. Ancak bu konuda benim adıma en iyisini kulübüm bilir" dedi. Kampl, daha sonra da "Ancak artık benim ilk isteğim, ellerimle omuzlarımın üzerine bir kupa kaldırmak" ifadesini kullanarak, Kanarya'ya gelmeye sıcak baktığının sinyalini gönderdi.

Kaynak:Fotomaç

• Yine yaptı asistini koçum benim

•  Kevin Kampl TOTEM !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

Yine yaptı asistini koçum benim

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bi yandan değeri artıyor
  • bana krasiç vakası olur gibi geliyor bizim ülkemizde öyle rahat top koşturmazlar adama eline verirler o ayağı..
  • balon
  • Adamlara nazar değdirdik elendiler
  • Bu adam bizde çöp olur hala istiyen var. Topuz gibi bişey olur inşallah gelir de haklı çıkarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Bu adam bizde çöp olur hala istiyen var. Topuz gibi bişey olur inşallah gelir de haklı çıkarım

sirf hakli cikmak icin kulübun zarar etmesini istiyorsun, nasil taraftarsiniz anlamiyorum ben sizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Ben taraftara diyorum kulup zarar etsin niye istiyim alınmasın zaten oyuncu ama bu adam bizde iş falan yapmaz bu kadar abartmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Ben taraftara diyorum kulup zarar etsin niye istiyim alınmasın zaten oyuncu ama bu adam bizde iş falan yapmaz bu kadar abartmayın

Bir kerede taraftarın istediği adamı alsınlar balon çıksın. Yıllardır düz, yaşlı adamlara milyonlarca para bayıldık.Kampl çok yetenekli, potansiyelli, hemde ortasaha ve sağ kanatta oynayabiliyor. Bence gelirse 10 numara bir transfer yapmış oluruz. Takıma en çok istediğim adam.
  • Gelme ihtimali %0. Sebepler:

- "FB'ye gelmek için can atıyor" haberlerinin tümünün külliyen olduğunu söylememe gerek yok herhalde.

- Bu adam bizim takımı sevmiyor.
    1-1 biten ilk maçtan sonra "O boktan golü atmasalardı böyle gülemezlerdi. Onların kıçlarını tekmeleyeceğiz. Bok çukurunda da olsak tur bizim." demişti. (Gerçi o çukura düşürmüştük onları o ayrı mesele.)

- Salzburg kulübüyle de tamamen kötü ilişkilerimiz var. Eşleşmede seslerini çıkarmadılar, elendikten sonra "Aslında Avrupa'da olmaması gereken bir takıma elendik, itiraz edeceğiz vs." konuşmuşlardı. CAS'da bütün itirazlarını reddetti Salzburg'un. Bu nedenle Fenerbahçe'ye transferde kolaylık sağlamayacaklardır.

- Yabancılarımız çok fazla, seneye 8 yabancıya düşecek sınır, 5+0+3 olacak. Bu yüzden bir yabancı transferi yapmadan önce (hele ki o bölgeye) eldekileri çıkarmamız gerekiyor. Meireles ve Baroni'nin satılması gerekecektir.

- Ve en önemlisi adamı şu anda Avrupa'nın en iyi takımları takip ediyor ve sezon sonunda müthiş tekliflerle gidecekler. Bizi düşünmesi biraz uçuk değil mi o kulüplerin yanında?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.