sabah 11-12 arası ares 1-2 ye reset atıldı bunu görünce hmen ares1 e g,r,p andreama girdim bide ne görüyüm Shaulaaaaa griştim ama mille yaarılamıştı onadn kutu alamadım. az ilerde 4-5 kişi Lupusu saldırıyorlardı bendedaldım tek nbaşıma kestim Lupus Pendant çıktı Samma da vardı ama Kımse kesemedi acaba aranızda sabah bu olayla karşılaşan var mı ss çekmedim kusura bakmayınn!
NOT: Bu arada Lupus Pendant Bende D:
Sabah xigenonda da samma vardı.11 sıralarında da bach çıktı.12 gibi de acer diye bişi çıktı kestik coinsten başka bişi çıkmadı.
ss görmeden inanmam...bende issilon kestim tek başıma içinden silk bundle çıktı
NErde andream da mı çıktı bi tane daha boss vardı ama ismini unuttum şimdi herkesilenden de bişe çıktı işte
quote:
Orjinalden alıntı: enes_466
sabah 11-12 arası ares 1-2 ye reset atıldı bunu görünce hmen ares1 e g,r,p andreama girdim bide ne görüyüm Shaulaaaaa griştim ama mille yaarılamıştı onadn kutu alamadım. az ilerde 4-5 kişi Lupusu saldırıyorlardı bendedaldım tek nbaşıma kestim Lupus Pendant çıktı Samma da vardı ama Kımse kesemedi acaba aranızda sabah bu olayla karşılaşan var mı ss çekmedim kusura bakmayınn!
NOT: Bu arada Lupus Pendant Bende D:
4-5 kişi dalıyordu ve sen tek başına kestin...
ve buna boss event denilmiyor sadece reset sonrası boss çıkması
Kardeşim sana yala basmamma gerek yok heyecenda ss çekmeyide unuttum saten inanmazsan nanma ben keyfini sürüyomm ...
pardonn 3 kişi vardı orc ilk önce onları kestim ondan sorna Lupusa daldım.. saten canı da gitmmişti fazla