Şimdi Ara

Andream Warior işi bilenler yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efet gene bir andream warioru konusunda beraberiz beyler

Warrior hangi silahı takar ve ona göre hangi comboyu yapar
    hangi silah derken two hand mi yoksa one hand one hand dual mi kulanır ve kullandıgı silaha göre nasıl bir combo izler lütfen bana yardım edin bu sieteye actıgım bir konuda dual kullanmaya kara wermiştim ama gene aklım karıstı baska sitelerde adamlar +3 reb raptor almak daha mantıklı diyorlar bi türlü kara weremedim bu arada benim için önemli olan ks deilde kendim dalarak adamın heltinin hepsini kendim indirerek adam almamdır yoksa 10 kişinin peşine takıldıgı bir adam wurupda son wurusu almak deil
    yardımlarınız için şimdiden teşekürller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utharkruna -- 24 Ocak 2008; 20:11:31 >

• Dual Kullanmanı Tavsiye Ederim +4 rebirth raptor kullanıyordum reduceydi o ayrı şimdi silahımı değiştirdim +8 toto +8 graham damagelerde azda olsa düşme oldu fakat normal atack hızı çok etkiliyor ardream ks yeri olduğu için ne kadar seri vurursan o kadar iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

Dual Kullanmanı Tavsiye Ederim +4 rebirth raptor kullanıyordum reduceydi o ayrı şimdi silahımı değiştirdim +8 toto +8 graham damagelerde azda olsa düşme oldu fakat normal atack hızı çok etkiliyor ardream ks yeri olduğu için ne kadar seri vurursan o kadar iyi.

peki +8 toto ve +8 impacthle nasıl combo yapıyordun ??
  • o senin bileceğin iş kendine en yakın olan comboyu yapmaya çalışacaksın r+r+skill w+r+skill s+r+skill ben hepsinide kullanıyorum duruma göre değişiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer

o senin bileceğin iş kendine en yakın olan comboyu yapmaya çalışacaksın r+r+skill w+r+skill s+r+skill ben hepsinide kullanıyorum duruma göre değişiyor...

peki ws lerde falan iyi adam alabiliyormuydun ??
  • Vs lerde Kendime Göre İyi Bişeyler Yapıyorum Yani

Bİde Unutmadan Warrior sc siz iş yapamaz.

Wolf Ve sw sc %10000000 olmalı yoksa wolf wolf diye dolanırsın benim bugun bitti wolf sc canım çıkıyor wolf bulana kadar

Ayrıca sağlam bir clanın olmalı ve arkanda 2 tane priestta varsa süper iş yapılıyor bii parasite malice atsın diğeri seni heallesin 7-8 kişinin arasına bile rahatlıkla girebilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavro -- 24 Ocak 2008; 20:20:59 >
  • konuyla ilgilendigin için saol

beyler bu konu hakkında baska soyleyecek bişeyi olan yokmu ???
  • bence hb +8 kullan.chitin set +8 yapabılırsın.ama raptor +8 takarsan chıtın +8 set takamazsın
  • +8 hb mi kim bulmuski ben bulam ya ^^bana biras daha ucuz silah lar lzm :D
  • beyler bu konu benim için fazla aydınlatıcı olmadı lütfen fikri olanlar yazsın
  • bnce +8 fb set yap sonra eline +7 milkey ile impact+7 al bn kullanıyom adreamda adam kalmıyo onuda söyleyem
  • ya warrior fp le dolaşacak bir class deil cünkü asıl amacı demaage deil warror için defanse deamge ve resistanceler olcak ondan silah ne olursa olsun fp +8 takmayı düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.