bence ardreamda önemli olan ölmemek yani wariorsan party bi şekile np kasar sende yatmadıın için np kaybetmezsin ama partydekiler sayesinde np kasarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: ahme__T
bence ardreamda önemli olan ölmemek yani wariorsan party bi şekile np kasar sende yatmadıın için np kaybetmezsin ama partydekiler sayesinde np kasarsın.
Doğru warrior ne öldürür ne ölür. Ama ks yaparakda adam alabilir, sonra kulelere vs. tank olur
su andream yazan salaklara kıl oluyom
quote:
Orjinalden alıntı: Turkzat
Önce citin +8 derim.+7ii yide satma onu kullan acaıp seriiii. Ama benim sana onerım Beence ASasin ac ACayıp saglam olursun bunlarla.
Elindekide Hb +7 Fakat bir asas kadar adam alamıosun.he asaslarda senı alamıor fakat.Asas kadar cok adam alamıosun. Arkadas.:: Citin +7 set---Eline Claver +8 ,,,,Bide PP aldıı.Andreamda Adı benden cok gecıor benden cok kesıor walla.Bende asas açmayı dusunmuor degılım fakat ben Asasla hiç mi hiç oynayamıorum.Yane bana asas verseler warıordan az adam alırım.Ayrıca Warıorun bır sıkıtısı daha ne yazıkkıı Wolf Swit vsss .Swit oldugu ıcın asaslara yetısmek zor....Wolf Sc kullanmassan adreamda kaybolur gıdersın.10 dakkada bir adam alırsın.WOlf sc dayanmıor onuda dıyem.Sc siz gezıon karsına vs ye asas cıkıor.Asasa vurdugun damage 300 enfazla wolfsuz.Oda onuu minorle rahatlıkla kapatıyor.Warıor acıcaksan ıyı dusun derım.Eger asas oyanabılırım dersen oyna.Ben COk tusa basamıom asasda çok Yüklü bir iş gibi gelıor bana.
ss koyarmısın.dh ye saygılar die ss çekersen memnum olurum
sırf laf olsun diye cevap verme inatla ANDREAM böle diyoruz itirazın varsa okumazsın cevap yazmazsın ben yorum bekliyorum sen gereksiz tartışmalar çıkartmaya çalışıyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme