Bildirim
Andream Warioru yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yoku önerisi olan arkadaşlar -
andream degil ardream
elindeki itemler neredeyse yeterli bi standart warrior için +8 çitin set yapabilirsin .
dd 15 kafalıkta alırsın ve ss alırsın karşı ırk'ın townunda dolaşırsın
ardreamda warrior kesmek için bence gereksiz
warrior ölmez öldüremez
-
logosta orc warıorları yatıramıoz 10 kişi adama yüzde 10 attım 1 küsür vurdu ağzım açık kaldı.adamın adu JustriniBrooks du galiba -
ANDREAM İCİN WARİORUN TAKABİLECEGİ EN ŞAHANA SİLAH +4 REBİT RAPTOR .+4 REBİT RAPTOR ALMANİ ÖNERİRİM +7 RAPTORLA AYNİ STR İSTİYOR -
quote:
Orjinalden alıntı: yelloha
ANDREAM İCİN WARİORUN TAKABİLECEGİ EN ŞAHANA SİLAH +4 REBİT RAPTOR .+4 REBİT RAPTOR ALMANİ ÖNERİRİM +7 RAPTORLA AYNİ STR İSTİYOR
nerenden uyduruyorsun bunu +7 raptor dan fazla str istiyor
senin soruna gelicek olrsak dual dr yap yapabiliyorsan chtn +8 yap ii +7 güzel silah pendant ve belt güzel -
bu itemlerin yanında totomic spear +7 ile hanguk +7 bulundurursan çok iyi olur....şahsen ben bu silahları kullanıyorum...hiç bir zaman pişman olmadım şiddetle tavsiye ediyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: ToteNfoBy
quote:
ANDREAM İCİN WARİORUN TAKABİLECEGİ EN ŞAHANA SİLAH +4 REBİT RAPTOR .+4 REBİT RAPTOR ALMANİ ÖNERİRİM +7 RAPTORLA AYNİ STR İSTİYOR
nerenden uyduruyorsun bunu +7 raptor dan fazla str istiyor
senin soruna gelicek olrsak dual dr yap yapabiliyorsan chtn +8 yap ii +7 güzel silah pendant ve belt güzel
HİC +4 REBİT RAPTOR GÖRDÜNMÜ.GÖRDÜYSEN KAC STR İSTEDİGİNİ? -
warior en iyisi pirest townda oturuyo str ciler de işe yaramıyo ardream olcaksan warior -
quote:
-
Önce citin +8 derim.+7ii yide satma onu kullan acaıp seriiii.
Ama benim sana onerım Beence ASasin ac ACayıp saglam olursun bunlarla.
Benım andream warıorun ıtemlerı.
İron Belt
Dual ROC
Warıor Pendat
Dual W.E
Elindekide Hb +7 Fakat bir asas kadar adam alamıosun.he asaslarda senı alamıor fakat.Asas kadar cok adam alamıosun.
Arkadas.::
Citin +7 set---Eline Claver +8 ,,,,Bide PP aldıı.Andreamda Adı benden cok gecıor benden cok kesıor walla.Bende asas açmayı dusunmuor degılım fakat ben Asasla hiç mi hiç oynayamıorum.Yane bana asas verseler warıordan az adam alırım.Ayrıca Warıorun bır sıkıtısı daha ne yazıkkıı Wolf Swit vsss .Swit oldugu ıcın asaslara yetısmek zor....Wolf Sc kullanmassan adreamda kaybolur gıdersın.10 dakkada bir adam alırsın.WOlf sc dayanmıor onuda dıyem.Sc siz gezıon karsına vs ye asas cıkıor.Asasa vurdugun damage 300 enfazla wolfsuz.Oda onuu minorle rahatlıkla kapatıyor.Warıor acıcaksan ıyı dusun derım.Eger asas oyanabılırım dersen oyna.Ben COk tusa basamıom asasda çok Yüklü bir iş gibi gelıor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 22 Ağustos 2007; 13:30:31 >
-
hangkuk düşünüyorum +7 yanına bide ep tote yada retb +2-+3 bi bulursam tamam hee bu arada bide lvl kasmam lazım önerileriniz gayet güzel.. +8 fp yada +7-8 chitin arasında kararsıım maddi durumum +8 hitin alıcak kadar ii degil bakalaım hem ticaret hem lvl ikisi bi arada deniyecegim -
VET arkadaşalr yorum bekliyorum itemlerimi söyledim paramıda yazdım ne alabilirim bu maddi duırumumla en iyi şekilde? saglam ve öldürücü olacak şekilde -
bronze belt ve lupus pendant şu haliyde dursun ..str 10 takılar yüzük ise onları sat derim..görev yüzükleri daha iyi...ii lr damageli olduğu için r vuruşları genelde seker..hb +6 ile takas etmeye çalış..paranın bir kısmıylada exp totomic spear ile +7 hanguk al..ideal bir warior olacaktır..chitin +8 e bütçen el vermiyorsa hiç kalkışma derim..+7 chitin +7 set yeterli olacağını düşünüyorum...dd 15 de şart..geriye paran kalırsa +3 dol al...kalkansız halinle en fazla 500- 600 arası damage yersin(asaslardan)... -
+7 iiyi +8 ms (kombo yapmak ii ye gore cok daha hızlı)ye çevirmekle başla işe daha sonra pauldron pads +8 chitin +7 dd kafalık ellik ayaklık +7 chitin kalan parayada +10 takı set 2 tanesi varmıs zaten lupus ta yeter hatta gorev yüzüklerini kullanıp ondna artan paraya ellik ve ayaklıgı +8 chitinde yapabilirsin. -
bnce asas yap warrıor ardreamda asas kdr iş yapmaz -
Nasıl Warrıor Is Yapmaz Beramusta IIDESTANII die Bi warrıor war kımse onu ındıremıo ama o herkesı ındırıoo -
quote:
Orjinalden alıntı: Genc_Fb_Can_
Nasıl Warrıor Is Yapmaz Beramusta IIDESTANII die Bi warrıor war kımse onu ındıremıo ama o herkesı ındırıoo
Asas kadar alamaz...AYrıca saglam asasın alamayacagıı warıor yoktur.WArıor Malesef master olmadan bıı hıcccc -
ewt arkadaşlarakatılıyorum kesinlikle +7 ii dursun veya +7 hb alabilirsin ve kesinlikle +8 chitin set takviye yap ardream kimse yatıramaz tabi servera bağlıberamus ve üzeri ise düşündürücü olur beradaki ardream char logosta pathosta ki 70 lik adamlara bedel gibi.ama bencede asas açamaya bak çok güzel itmler dizersin tek spike hep
-
İİ dursun, chitin set alırsın. beramusta ama +3 rebirth alabilceni sanmıyorum. +8 undying set, +8 kalkan ayarla mutlak ardreamda undy almak için.Lupusda dursun mutlaka, diğer takıları görev takısı kullan. Belt str 10 olabilir. Ve valkyrie seti eksik etme. Ayrıca spear ve dd +7 çitinde alsan iyi olur. Ztn bu kadarı ardream için yeterli olcaktır (:
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X