Şimdi Ara

Android 10 alacak Samsung cihazlarının tam listesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
9.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S7 edge var bende daha android 9 bile gelmedi bu listelere göre gelecekti güyya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Apple diyor ki jailbreak yaparsan senin cihazını yerden yere vururum uyhulama vermem güncellemeye zorlarım. Android ne diyor? güncellersen pek birşey kazanmazsın firman güncelleme veremiyorsa rom yükle root yap launcher falan takıl kafana göre.

• insanikamil kullanıcısına yanıt
    güncelleme herşey değildir önemli olan işletim sisteminin sana verdiği özgürlük, nokta

• Apple daha 3 ay öncesine kadar 5s e güncelleme veriyordu. S8 e ve note 8 e güncelleme yok tam bir saçmalık.

• S6 edge ne zaman alır?

• Note 5 ne zaman alacakmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt
    Kullanıcıların çok yüksek bir yüzdesi bu dediklerinizi yapmaz. Zaten özel ilgisi olmayan birinin fazladan özellik alabilmek için bu tarz şeylerle uğraşmaya çalışmasını düşünmek başlı başına hata bence. Apple en doğrusunu yapıyor ve kullanıcıyı gereksiz işlerden kurtarıyor. Hele ki root vs yaparak güvenliği bilinmeyen uygulamalara vermek, içinde ne olduğu bilinmeyen custom romlara bankacılık uygulamaları yüklemek... Ek olarak, jb'te olduğu gibi androidde de root yapmanın gayet bedeli var.

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    bütün firmalar aynı, yani 2 yıldan sonra sürüm yükseltme güncellemeleri vermiyorlar

• 4 sene önce çıkan note 5 almıyor iyiki zamanında apple a geçmişim note 5 le aynı zamanda çıkan 6s 6plus güncelleme almakta o yüzden android çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 22 Eylül 2019; 1:31:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S8 lerin Note8 in nesi eksik ? RAM mi yetersizmis islemcisi mi yetersizmis? Galaxy S3 teki gibi inatla eski arayuz uzerine Android guncellemesi vermeye test edip olmuyor hata veriyor demelerinden sonra nasil oldu da orta seviye islemcilere cok daha guncel arayuz ve Android sistemlerini 1.5G yani 2 GB bile olmayan telefonlarla piyasaya cikartiyorsa Samsung bunda da sacmalamistir... Pixel ilk cikanlar bile Android 10 aldi ! Bu mantikla Google bile istisna yapiyorsa Samsung ta yapmasi gerekir. Pek cok acidan sevilmeyen Huawei bile epey eskimis cihazlarina guncellemeyi veriyorken Samsung tan cihaz alinmaz olmustur ...

• A8 hangisi 2018 olanmı birde life var o ne ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • j7 diyor ama j7core alır mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AribyAriana

Android mi alacaksın Oneplus bir 'kral'; lakin Sahibinden.com dışında bulabilirsen. O da ne kadar akıl karı artık siz düşünün.
    Facebook'ta OnePlus gruplarında sıfır satanlar var 100-200 lira kârla.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

4 sene önce çıkan note 5 almıyor iyiki zamanında apple a geçmişim note 5 le aynı zamanda çıkan 6s 6plus güncelleme almakta o yüzden android çöp
    2016da çıkan OnePlus'um 9 güncellemesi aldı 10 da alacak :) iPhone hala çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

2016da çıkan OnePlus'um 9 güncellemesi aldı 10 da alacak :) iPhone hala çöp.

Alıntıları Göster
    Van pılas ne hocam casper mı? Vestel mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Eylül 2019; 7:8:47 >
  • güncellemeyi tam alamıyorsun ama yarım hatta çeyregini alıyorsun,alıyorsun ama nasıl alıyorsun buna dikkat et derim.

• Samsung S8 cok erken harcamissiniz adam 6s daha yeni birakti yari yolda

• S8 kullanıyorum. Güncelleme meraklısı değilim ama bu yaptıklarını saygısızlık olarak görüyorum. Böyle davrandıkları sürece Huawei'ye kaymalar daha yüksek olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

S8 kullanıyorum. Güncelleme meraklısı değilim ama bu yaptıklarını saygısızlık olarak görüyorum. Böyle davrandıkları sürece Huawei'ye kaymalar daha yüksek olacaktır.
    Huawei'ye kayan kaydı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.