Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    <ID:0/003> File analysis..
    <ID:0/003> SetupConnection..
    <ID:0/003> Initialzation..
    <ID:0/003> Get PIT for mapping..
    <ID:0/003> Firmware update start..
    <ID:0/003> SingleDownload.
    <ID:0/003> sboot.bin
    <ID:0/003> NAND Write Start!!
    <ID:0/003> FAIL!
    <ID:0/003>
    <ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

hata veriyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweaker001 -- 26 Şubat 2016; 20:58:08 >
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    Rom rehberime bakın orada birkaç tane çözüm önerisi koymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

6.0.1 hakkinda yorumum kesinlikle olmus. Ornek olarak soylemek gerekirse eskiden taaa s2 cihazimdan beri kullandigim ve bi yerden sonra hak ediyor diye parasini odeyerek fulunu aldigim nova launcher programini guncellemeden sonra acmiyorum bile. Hatta beni cezbeden gasture seceneklerini kullanmaktan vazgectim ve all in one gasture uygulamasini kullanik olan tek eksik ozelliginide kapattim uzun sure kullanimda takilma donma olmadikca touchwoz olmus uygulamalar ve pil olmus.

Bende ilk defa kendi launcherini kullanıyorum, reklam engelleme olduğu içinde ilk defa kendi tarayıcısını kullanıyorum. Bir tek Fleksy klavyeden vazgeçemedim.
    Bu arada all in one gesture uygulaması gerçekten de çok iyi uygulamaymış belirttiğin iyi oldu :)

• Bahadır_fb B kullanıcısına yanıt
    çok iyi uygulamadır nova launcherı kaldırmadım çünkü gasture seçeneklerine nova özelliklerini atadım çok iyi oldu nerdeyse her tuşa bi görev atadım bi gün bi video çekip paylaşırım bu arada yerlerini ezberlersen tuşları saydam yapıp gizleyebilirsin bazen işlemleri yapıp tel kitliyorum etrafımdakıler bakıp o telefon ne nasıl yaptın dıye soruyolar.
  • Arkadaşlar bugün yaşadığım bir olayı aktarıyorum, lütfen koyduğum romların telefon modellerine dikkat ediniz yoksa Odin Fail verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

çok iyi uygulamadır nova launcherı kaldırmadım çünkü gasture seçeneklerine nova özelliklerini atadım çok iyi oldu nerdeyse her tuşa bi görev atadım bi gün bi video çekip paylaşırım bu arada yerlerini ezberlersen tuşları saydam yapıp gizleyebilirsin bazen işlemleri yapıp tel kitliyorum etrafımdakıler bakıp o telefon ne nasıl yaptın dıye soruyolar.

Novada ekstra bir özellik göremedim ben sanki hepsi uygulamada var gibi :)

• Bahadır_fb B kullanıcısına yanıt
    Nova yuklu ise hard keys 》eylemler ordanda nova eylemleri secip dene cok kullanisli ozellikler var

• s6 operatörsüz fransa romunun başka linki yokmu çok yavaş indiriyor
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. Hazırladığınız konu ile Irak MM sorunsuz geçtim. Emeğinize sağlık

• Merhaba,
    http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N920C/
    Sammobile' da alt alta 2 Adet IRAQ romu var. Hangisi indirilecek? En üstteki daha mı yeni?
    Türkçe romunu beklemeye gerek var mı?
    Teşekkürler
  • mühendismurat arkadaşa bu faydalı konu için çok teşekkür ederim, ilk kez android telefon kullanmama rağmen başarı ile 6.0.1 note 5 Kamboçya romuna tek seferde sorunsuz güncelleme yaptım.
    fakat görüyorumki ırak romu gelmiş, Türkçe dil seçeneği mevcut mudur bu ırak romunda? yoksa yine öteki program aracılığı ilemi Türkçe dil desteği oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweaker001

s6 operatörsüz fransa romunun başka linki yokmu çok yavaş indiriyor

İki farklı link daha koyabilirim ama onlarda premium aldırtan siteler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam teşekkür ederim. Hazırladığınız konu ile Irak MM sorunsuz geçtim. Emeğinize sağlık

Hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Merhaba,
    Sammobile' da alt alta 2 Adet IRAQ romu var. Hangisi indirilecek? En üstteki daha mı yeni?
    Teşekkürler

Aynı şey, üsttekini çekebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

mühendismurat arkadaşa bu faydalı konu için çok teşekkür ederim, ilk kez android telefon kullanmama rağmen başarı ile 6.0.1 note 5 Kamboçya romuna tek seferde sorunsuz güncelleme yaptım.
    fakat görüyorumki ırak romu gelmiş, Türkçe dil seçeneği mevcut mudur bu ırak romunda? yoksa yine öteki program aracılığı ilemi Türkçe dil desteği oluyor?

Türkçe anlatımını kaldırdığıma göre demekki var.
  • geçtim sonunda 6.0 a. Birkaç sorum var bildirim çubugunu aşagı çektiğimizdeki quick connecti nerden kaldırıyoruz unuttum ve simgeleri 5 er li olarak yapabiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweaker001

geçtim sonunda 6.0 a. Birkaç sorum var bildirim çubugunu aşagı çektiğimizdeki quick connecti nerden kaldırıyoruz unuttum ve simgeleri 5 er li olarak yapabiliyor muyuz

Hayırlı olsun, geçenlerde ayarını görmüştüm ama şuan bulamadım bulursam yazarım.

Normal ekranda bir yerde parmağını basılı tut altta Ekran kılavuzu gelecek bas oraya.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    onun kaldırılmış olduğunu görememe olasılığım, görsem de anlayamayıp soru sorma hakkı da bende var, teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Merhaba,
    Teşekkürler

İndirmeye başladım romu.
    Note 5 i dün aldım. Daha önce note 3 kullanıyordum ve kies 3 yardımıyla rehber ve diğerlerinin yedeklemesini kolayca yapıyordum. Kies 3 bunda çalışmıyor diğer smart uygulamasını kullanın diyor. Onunla yedekleyeceğiz sanırım?
    Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Merhaba,
    Teşekkürler

İndirmeye başladım romu.
    Note 5 i dün aldım. Daha önce note 3 kullanıyordum ve kies 3 yardımıyla rehber ve diğerlerinin yedeklemesini kolayca yapıyordum. Kies 3 bunda çalışmıyor diğer smart uygulamasını kullanın diyor. Onunla yedekleyeceğiz sanırım?
    Teşekkürler.

Evet, geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.