Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android MM güzel fakat şarj sıkıntısı var yine. Gece %5 şarjım gitmiş 8 saatte. Ekran Android OS ve Google hizmetleri yemiş şarjı en çok. Ekran modu şebeke seçimi vb. ufak ayarlarda yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

22.02.2016 tarihinde "23.00 itibariyle S6 ve S6 Edge için sammobile.com'daki sürümler sorunludur, yüklemeyiniz !!! " demişsiniz. hala geçerli mi. fransa romunda türkçe dil var mı

Koyduğum romlar hariç, var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Evet hocam plus yazmak istedim. 500 indirme olmasinin nedeni daha ilk sürümü olması ve yeni çıkmasından kaynaklanmaktadır. Ayni kişinin diğer reklam engelleme uygulamasina bakarsaniz 1 milyon indirmesi var, guvenilir ve hızlı işin özü.

Bazı sayfalara girince içerik engelleyici çalışamadı gibi bir hata veriyor, daha gelişmesi lazım sanırım fast'a devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VahapYavas

Selamun aleyküm öncelikle bu konu için teşekkürler bu sayede fransa romunu kurdum fakat 2 tane sorunum var romu kurduktan sonra kendi internet tarayicısında kaydırma yaparken aşırı kasma yapıyor ve aralıklarla com.samsung.faceservice durduruldu hatası alıyorum bi çözümü var mı acaba yada sammobile da çıkan unknown adlı romu kursam farkı olur mu acaba

Wipe'ları yaptınız mı ? hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım, wipe'ları hem yüklemeden önce hem sonra yapınız, 0 sorun ile yolunuza devam ediniz.
  • Wipeları sadece romu kurduktan sonra yaptım tekrar wipe yapıp aynı romu kursam sorunum çözülür mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Wipeları sadece romu kurduktan sonra yaptım tekrar wipe yapıp aynı romu kursam sorunum çözülür mü

Evet umarız ki çözülsün.
  • Peki bu sammobile en son düşen unknown adlı rom dosyasi hakkında bilginiz var mı

• quote:

Peki bu sammobile en son düşen unknown adlı rom dosyasi hakkında bilginiz var mı

Maalesef, bilmediğimiz için uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • Peki çok teşekkür ederim

• Görsellerde gördüm fakat klavyede türkçe karakterler vardı. Samsung klavyede android 6 ile mi geliyor türkçe harfler ??
  • veaykut kullanıcısına yanıt
    İndirirsiniz onu, zor birşey değil.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim. Orjinal klavyesi daha çok hoşuma gidiyor. TR harfler için xperia keyboard kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veaykut

Nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim. Orjinal klavyesi daha çok hoşuma gidiyor. TR harfler için xperia keyboard kullanıyorum.

Dil ve Giriş'ten tr klavyeyi indirmiyor musun dostum ? Samsung Klavye >> Giriş Dilleri ekle.
  • ben şu sorunun cevabını bulamadım:
    benim tel ithalatçı firma garantili ve birleşik arap emirlikleri csc kodu var üzerinde
    verdiğiniz fransa romunu odinden tele yüklersem bir sonraki fransa güncellemesi otomatik olarak alır mı yoksa gene indirip yüklemek mi lazım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam varmışta seçmemişiz. Hiçte kurcalamadım böyle yok diye biliyordum çok iyi oldu bu sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: veaykut

Dil ve Giriş'ten tr klavyeyi indirmiyor musun dostum ? Samsung Klavye >> Giriş Dilleri ekle.

İndirmeye gerek yok ki ayarlardan klavye tipini "q klavye" yerine "Türkçe q klavye" seçeceksiniz. Hazırda var zaten...
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Evet dostum varmışta hiç araştırmadığımız kurcalamadığımız için bilmiyoruz. Hallettim iyi güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

ben şu sorunun cevabını bulamadım:
    benim tel ithalatçı firma garantili ve birleşik arap emirlikleri csc kodu var üzerinde
    verdiğiniz fransa romunu odinden tele yüklersem bir sonraki fransa güncellemesi otomatik olarak alır mı yoksa gene indirip yüklemek mi lazım.

Alır.
  • Arkadaşlar bende 2gundur kullanıyorum marshmallow u cok guzel herşeyi.bugun itibariyle dokunmatikte takilmalar var sapitma da mevcut bu durumu yaşayan varmi? Klavyede yazi yazarken resmen kasiliyor anlamadim dun hicbirsey yoktu?

• Bu arada cihazim s6 edge+
    Kırılmaz cam var ama ondan olduğunu zannetmiyorum onceden yapmiyordu lütfen yardımınızı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.