Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum bu kopyala yapistir yaparken secilen kelimeyi çeviri için kullanabiliyormuyuz hangi uygulama gerekli? Google çeviri mi?

Evet google çeviri yuklenince çevir seçeneği geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix31 -- 29 Şubat 2016; 17:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matrix31 kullanıcısına yanıt
    Kendi içindeki sözlük uygulamasından.

• Bu com.facebook.appmanager bide com.facebook.system ne işe yarıyor kaldırsak sorun olur mu acaba

• Arkadaşlar yoğunluktan dolayı romu kurma şansım olmadı otoyu beklemek zorundayım. Güncellemeyi yaptıktan sonra Wipe Data/factory reset ve Wipe Cache yapmayı kesinlikle öneriyor musunuz bu iki şey çok fark ediyor mu?
  • HelmsDeep_ kullanıcısına yanıt
    Wipe işlemi, yeni rom yani yazılım yüklemeden önce mevcut rom’un kalıntılarını siler. Yapmanızda fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ben kullanmadığım için net birşey demiyeyim ama şuan hiç gerek duymuyorum gerekli olmayan uygulamaları zaten devre dışı bıraktım.

Hocam bi yardın edin lütfen. Bu konudaki sayfalardan birinde bahsettiğiniz sorunsuz çalışan romu (UK-Vod 2Gb demişsin) samfirm programıyla dediğin gibi ayarları yaptım 4 parçalı indirdim.Zipten çıkarttığımda hata veriyor " The Archive is corrupt " diye ama yinede çıkarıyor bu 1.sorun

2.sorun ise odine girip dediğiniz herşeyi yapmama rağmen Starta bastıktan sonra " Write fail" gibisinden hata veriyor ve yüklemiyor.Niye herkes yapabilirken bende sorun çıkıyor ? Bi yardım edin lütfen şu 6.0.1 i yüklemek istiyorum artık

• Aman dostum ne yaptın ? rom hatalı inmiş o yüzden dosyalar sıkıntılı birde sen bunu flashlamaya çalışmışsın.

Tek parça olanı indir artık gerek yok 4 parçaya felan.
  • quote:

Aman dostum ne yaptın ? rom hatalı inmiş o yüzden dosyalar sıkıntılı birde sen bunu flashlamaya çalışmışsın.

Tek parça olanı indir artık gerek yok 4 parçaya felan.

Teşekkür ettim , o zaman samfirm programı ile indirince hatalı indirdi program.

İlk sayfadaki S6 Fransa romunu Sammobile'dan indirsem sıkıntı çıkmaz o zaman değil mi ?
  • Yok, ben kullanıyorum taş gibi.
  • quote:

Yok, ben kullanıyorum taş gibi.

Hocam dediğiniz S6 Fransa romunu sammobiledan indirdim boyutu 1.65 GB winrarla çıkartınca gene " The archive is corrupt" hatası verdi .Bunu flashlamaya kalksam gene failed verecek .

Bi yardımcı olun sorun nerede acaba ?
  • Senin internet sıkıntılı herhalde başka bilgisayarda dene veya farklı tarayıcı ile.
  • Iyi aksamlar. Telefonu 6.0'a guncelledikten sonra wifi sık sık kopmaya başladı. Bazen de wifiya bağlı olduğum halde Google Play store da sunucu yok hatası alıyorum. Her hangi bir uygulama indiremiyorum. Fransa romunu yükledim. Wipe vs hepsini yaptım. Bir de s6nin kendi içinde gelen temaları bu sürümde yok. Her zaman kullandığım siyah tema yok. Bir tek orijinal tema yüklü geliyor. Sizde de böyle mi? Yardımcı olabilir misiniz? Telefonu birleşik Arap Emirliklerinden aldım. En kötü eskiye dönmek istiyorum ama nasıl döneceğimi bilmiyorum.

• kivanc89 K kullanıcısına yanıt
    Bende mis gibi wifi özellikle şak diye bağlanıyor şaşırıyorum bazen.

Smart Switch ile acil durum yazılım kurtarmayı deneyin.

SuperSport1966youtube
    Samsung Smart Switch for PC / MAC Flashing Firmware to Galaxy S6 Edge
    https://www.youtube.com/watch?v=y8AZyalTf5Y

adımları takip edin anlarsınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Mart 2016; 0:33:54 >

• Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc89 -- 1 Mart 2016; 0:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanc89

Teşekkür ederim.

Rica ederim eğer son adımda geri dönülebiliyorsa bu konuda bir resimli anlatım hazırlayabilirim.
  • quote:

Senin internet sıkıntılı herhalde başka bilgisayarda dene veya farklı tarayıcı ile.

Hocam öteki yeni aldığım bilgisayarda da indirip denedim winrar son sürüm kurulu hatta ama gene aynı hatayı verdi

" The archive is corrupt "
    Chrome ile indirdim aynı hata, samfirm programıyla indirdim aynı hata

Sende varsa eğer upload yapman mümkün mü bir yere ? Teşekkür ediyorum vakit ayırıp uğraşıyosun

Bu samsung adamı deli ediyor işte

• quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Rica ederim eğer son adımda geri dönülebiliyorsa bu konuda bir resimli anlatım hazırlayabilirim.

Hocam ek olarak sanmobile forumunda benim dertten muzdarip olanlar konu açmış işte linki :

www.sammobile.com
    [Firmware] SM-G920F users, do not flash the Vodafone UK Marshmallow rom!!!
    http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=30367

• İlginç dostum hiç yaşamadım ben link ararım benim netle upload felan olmaz ya.
  • Bence ilk sayfaya bunu not olarak düşmelisin belliki sorunlu bu dosyalar da ki bence sebebi rom dosyasının başka bir işletim sisteminde sıkıştırılmış olması olabilir.

• quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Ben 6.0 yüklemeden önce smart switch ile telefonun yedeğini almıştım. 6.0 yükledikten sonra da aldığım yedeği smart switch ile telefona aktardım. Ancak 6.0 dan memnun değilim. Devamlı bir sorun çıkarıyor. Kullandığım ve sevdiğim tema yok oldu. Hiçbir yerde de bulamadım. Uygulamalar takılıyor vs. Tekrar eski sürüme dönmek istiyorum. Video ingilizce. Pek bir şey anlamadım. Ne yapmam lazım ayrıntılı anlatabilirsen çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.