Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hemen yapamam bunu denedim zaten şimdi Acil kurtarmaya tıklayınca tepkisiz kalıyor program donuyor.
  • Uzun bir aradan sonra yeni ROM geldi.

Model SM-G920F
    Model name Galaxy S6
    Country Russia
    Version Android 6.0.1
    Changelist 7086820

eklendi, Fransa romuna göre tam tamına 61556 yeni kod var sanırım, changelist değişiklikleri.

Rom şuan iniyor yarın yükleyeceğim, fransa romunda eksik olduğunu düşündüğünüz tarafları bana yazın yarın dener, yazarım buraya.

Sizler için araştırdım sonunda hızlı linki buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Mart 2016; 4:37:40 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Rus romunun ne gibi farklılıkları var acaba tecrübe ettikten sonra belirtirsen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edge plus için de takiptesiniz değilmi?

• Rusya romunu deneyip haberdar etmeni bekliyoruz
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam bu changelistin değiştiğini boyuttan anlıyoruz da içeriğini görebileceğimiz bir yer var mı?
    sammobile da da changelisti download edebilceğim bir yer bulamadım.
  • kivanc89 K kullanıcısına yanıt
    Theme store'a gir ordan satın alınanlar kısmına gir önceden kullandığın temaları görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix31

S6 edge plus için de takiptesiniz değilmi?

Evet, yenilik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozetto

Hocam bu changelistin değiştiğini boyuttan anlıyoruz da içeriğini görebileceğimiz bir yer var mı?
    sammobile da da changelisti download edebilceğim bir yer bulamadım.

Maalesef ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

Rus romunun ne gibi farklılıkları var acaba tecrübe ettikten sonra belirtirsen sevinirim.

Ben herşeyin farkına varamam, eksik gördükleriniz varsa onları yazın özellikle onlara bakayım kuruluma geçeceğim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

formatlama hocam, onlarla bir ilgisi yok büyük ihtimal, geçenlerde benimde başıma gelmişti, klavye de zor yazılıyordu, çıldırmak üzereydim artık, *#2663# TSP FW Update General yazana tıkla düzelecek büyük ihtimal...

aga bu kod ne işe yarıyor tam olarak ben yazıyorum bağlantı sorunlu veya MMI kodu geçersiz diyor :D
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    bende de öyle yazıyordu kodlara girilmiyor, tekrardan wipe işlemlerini yaptım düzeldi... ekranda dokunmatik sorunu varsa bu kod ile düzeliyor ekran hassasiyeti...
  • 5.1.1 tr kullaniyorum.6.0.1 fransa yukleyecegim.Klasik sekilde odinden 6.0.1 mi yukliyim yoksa 5.1.1 yukleyip otadan mi alayim?
    Wipe yukledikten sonra yapsam yeter mi yoksa oncesinde de mi yapayim?
    6.0.1 direk yukluyorsunuz ilk mesajda da emin olayim dedim

• Guc tasarrufunda WhatsApptan konusma yaparken ekrani kapatinca her 1-2dk da kesilme yapıyor 5.1.1de yapmazdi. Guc tasarrufunu kapatinca normal kesintisiz devam ediliyor. Sizde de durum aynimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Primitive Yordle

5.1.1 tr kullaniyorum.6.0.1 fransa yukleyecegim.Klasik sekilde odinden 6.0.1 mi yukliyim yoksa 5.1.1 yukleyip otadan mi alayim?
    Wipe yukledikten sonra yapsam yeter mi yoksa oncesinde de mi yapayim?
    6.0.1 direk yukluyorsunuz ilk mesajda da emin olayim dedim

Kardeşim artık Changelist'te baya fark olan Rusya romu var onu indir derim, ilk sayfaya da hızlı linki koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Mart 2016; 13:32:06 >
  • Fransa romunun üstüne Rusya romunu kurabilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VahapYavas

Fransa romunun üstüne Rusya romunu kurabilir miyiz ?

Wipe'ları yapın mutlaka.
  • Siz denediniz mi Rusya romunu stabil mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: VahapYavas

Siz denediniz mi Rusya romunu stabil mi acaba

Şuan yükleniyor.
  • Arkadaşlar sıkıntılı bir durum başıma geldi, rom atarken yarıda kesildi şimdi acil yazılım kurtarmayı deniyorum, olumlu olursa hepsinin resimli anlatım gelecek.

Sanırım bilgisayarın driverlarıyla ilgili bir sorun oldu, Allah'a şükür Odin moda alıp kurtardım cihazı birazdan açılır, böylelikle Soft Brick'inde üstesinden gelmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Mart 2016; 14:19:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.