Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 5 te yaşadığınız sıkıntıların hiçbirini yaşamıyorum. MM'u kurmadan önce telefonu yedekledim. Sonra telefonu sıfırladım. Sıfırladığım sistemin üzerine MM kurdum. Wipe işlemlerini yaptım. Herhangi bir problem yaşamadım. Zamanla sıkıntı oluşur mu, bakacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix31

Bu arada cihazim s6 edge+
    Kırılmaz cam var ama ondan olduğunu zannetmiyorum onceden yapmiyordu lütfen yardımınızı bekliyorum

Wipe ları yaparak tekrar kur olursa buraya yaz.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hangi sayfada denk geldiniz hocam, ben de test edeyim belki yapan ekibe gelistirme adina tavsiyelerde bulunurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Hangi sayfada denk geldiniz hocam, ben de test edeyim belki yapan ekibe gelistirme adina tavsiyelerde bulunurum?

Neye kardeşim mesajı alıntılarsanız daha iyi olur ?

Hocam mm yi kurduktan snra acildi cihaz sonra wipe cache ve datayi yapmıştım zaten simdi bidaha yapsam tum uygulamalar gidecek yedeklicek biyerde yok neyapabilirm acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Evet hocam plus yazmak istedim. 500 indirme olmasinin nedeni daha ilk sürümü olması ve yeni çıkmasından kaynaklanmaktadır. Ayni kişinin diğer reklam engelleme uygulamasina bakarsaniz 1 milyon indirmesi var, guvenilir ve hızlı işin özü.

Bazı sayfalara girince içerik engelleyici çalışamadı gibi bir hata veriyor, daha gelişmesi lazım sanırım fast'a devam.

Bu mesaj hocam
  • matrix31 kullanıcısına yanıt
    formatlama hocam, onlarla bir ilgisi yok büyük ihtimal, geçenlerde benimde başıma gelmişti, klavye de zor yazılıyordu, çıldırmak üzereydim artık, *#2663# TSP FW Update General yazana tıkla düzelecek büyük ihtimal...
  • soralalp S kullanıcısına yanıt
    Milliyet, haber1903, karakartal.com olabilir tam hatırlamıyorum.

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum duzeldi tekrar coşuyor şükürler olsun adamın dibisin az kalsin tekrar odinden romu yuklicektim allah razı olsun

• matrix31 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim senden de Allah razı olsun bende öğrendiğimde çok sevinmiştim, hatta ilk aldığımda da olmuştu 1 ay içinde olduğu için değişime vermiştim, yeni cihazda da olunca çıldırmıştım gidip satacaktım ki bu yolu öğrendim...
    Daha önce yazsaydın ya kardeşim konuya ekleyeyim bari.

ekle ekle geçenlerde biri daha yaşadı yine aynı sorunu, bu şekilde çözdük... ekranın kenarları ve köşeleri yavaş işlediğinde bu işlemle çözülüyor...başka ekran problemlerinde de işe yarıyor mu bilmiyorum...
  • Note 5 anakonusu uçmuş, buradan mı devam ediyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Note 5 anakonusu uçmuş, buradan mı devam ediyoruz?

Hayırdır kardeşim nasıl uçmuş, burada rom ve anlatım mevcut, sohbet yerine daha çok teknik geri bildirimleri yazıyoruz bu konuya.
  • Package Disabler Pro programını satın alıp kullanmalı mıyız? Kullanan arkadaşlar ciddi anlamda faydasını görüyorlar mı? Tavsiye ediyor musunuz? Bir de neleri devre dışı bırakmalıyız bu program ile neleri bırakmamalıyız, kullanan arkadaşlar yorumlarsa faydalı olacağına inanıyorum...
    Ben kullanmadığım için net birşey demiyeyim ama şuan hiç gerek duymuyorum gerekli olmayan uygulamaları zaten devre dışı bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Şubat 2016; 15:17:47 >
  • Merhaba Arkadaşlar, aşağıdaki romda hangi uygulamalar önyüklü olarak geliyor. bir de EDGE için güncellemeleri ilk alan bu rom mu?

BTU ilk güncellemeyi alır diye yükledim daha gelen giden bir şey yok.

Model SM-G925F
    Model name Galaxy S6 edge
    Country United Kingdom / Ireland
    Version Android 6.0.1
    Changelist 7025264
    Build date Fri, 22 Jan 2016 13:48:50 +0000
    Product code XEU
    PDA G925FXXU3DPAD
    CSC G925FOXA3DPAD
  • abdullah47300 A kullanıcısına yanıt
    Bunun kodu XEU yalnız ?

Birde şu ülke ilk alır diğer ülke son alır felan bunları nereden duydun resmi bir kaynak mı yoksa başkalarından mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Şubat 2016; 15:38:51 >
    Ben satın aldım. Bir fark gördünüz mü derseniz. En az iki günü programı kullanarak ve devre dışı bırakarak, aynı şartlarda ve aynı kullanım senaryosuyla kullanmak gerek. Henüz böyle bir kullanım gerçekleştirmedim. Ama bilinçli kullanımda illaki faydası olacaktır. En azından bekleme süresine..

• Arkadaslar merhaba önemli birşey sormak istiyorum benim telefonumun ana vatanı Fransa XEF Galaxy s6 edge İngiltere romunu kurdum phone info dan bilgilere baktığımda kullanılabilir CSC kodları yazıyordu burada XEF de vardı İngiltere s6 edge romunun CSC KODU XEU Odinle sadece CSC kodunu XEF Yaparsam cihaz sapitirmi. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.