Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
167.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

Belirgin bir fark var mı Fr-Rs arasında yoksa sadece psikolojik olarak mı hızlıymış gibi geliyor ?

Bence psikolojik değil Ram kullanımına baktım az da olsa daha az kullanıyor.

Birde sen temalar için birşeyler diyordun söyle bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

Note 5 için ırak romunu indirdim. Tek parçalı rom çıktı, 5.1.1'den direkt geçeceğim. Sorun çıkarır mı? 4 parçalı veya tek parça olması fark eder mi?

Zaten onu kurmalısın, bırakın bu 4 parçalıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

Mühendis şov yapmış gene

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

Mühendis şov yapmış gene

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    rusya romuna geçtim bende bakalım ne fark varmış
  • Note4 e ne zaman gelir bu güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Note4 e ne zaman gelir bu güncelleme

Herhangi bir haber yok, olduğunda konuya yazılır zaten.
  • Normalde Note5 kullanıyorum ama S6 da evde duruyor.Dün gaza geldim S6 ya rusya romunu yükledim.Bağlantı kopması olmadan sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Deneyimlerimi aktarayım:
    -Ana menüdeki sağa sola kaydırma animasyonu çok yavaş bir animasyon.Parmağın hızına yetişemiyor.Kasıyor gibi hissettirdi beğenmedim.Fakat 5.1.1 e göre iyi.
    -Kaydırmalar gerçekten yumuşak olmuş.Özellikle google play internetiniz hızlıysa yağ gibi kayıyor.Facebook,twitter vb deki kaydırmalar sa yumuşak olmuş.
    -5.1.1 de galeride kasmayan s6 kasar oldu.Galeride aşağı kaydırırken kasılıyor.Beğenmedim.
    -Animasyonlar başarılı fakat hafif tekliyor gibi.
    -Uygulama simgesine bastığımız gibi açılmıyor artık.Basma animasyonundan sonra açılma animasyonu oynuyor.Animasyonsal bir durum ama 5.1.1 daha iyi hissettiriyordu.
    -RAM yönetimi güzel olmuş.
    -Bildirim paneli yumuşak inmiyor.Note5 5.1.1 de gayet yumuşaktı.S6 5.1.1 de de 6.0.1 de de yumuşak değil.
    -S7 wallpaperlarını da koyunca S7 den farksız oldu.S7 deki yazılımı aynen verdiği için takdir ediyorum samsungu. Note4 bile daha s6 arayüzünü alamadı.
    -5.1.1 e göre s6 daha iyi performans gösteriyor.Saçma laglar gitmiş.Launcher ile birlikte kullanılırsa yağ gibi akan stabil bir telefon olmuş.
    SONUÇ:S6 5.1.1e göre çok daha iyi olmuş.Fakat Note5 teki 5.1.1 s6 nın marsmallow lu halinden daha stabil gibi.S6 yı 2 saat kullandıktan sonra Note5 e geri dönünce Note5 daha stabil daha akıcı hissettirdi.Az önce ben ne kullandım ya dedim içimden.
    S6 nız varsa güncelleyin kesinlikle.Fakat note5 sahibi olarak note5 imi 6.0.1 e güncellemek konusunda temkinli davranacağım.5.1.1 çok stabil note5 te. Belki 6.0.1 note5 te s6 dan daha farklı davranıyordur 4gb ram yüzünden..bilemiyorum.bekleyeceğim.Note5 ırak ve kamboçya romları test romları olduğu çok açık.Türkiye ye gelecek olan daha farklı olacaktır.Fakat s6 nınki bitmiş gibi.Tüm avrupada dağıtıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fromhunt

Normalde Note5 kullanıyorum ama S6 da evde duruyor.Dün gaza geldim S6 ya rusya romunu yükledim.Bağlantı kopması olmadan sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Deneyimlerimi aktarayım:
    -Ana menüdeki sağa sola kaydırma animasyonu çok yavaş bir animasyon.Parmağın hızına yetişemiyor.Kasıyor gibi hissettirdi beğenmedim.Fakat 5.1.1 e göre iyi.
    -Kaydırmalar gerçekten yumuşak olmuş.Özellikle google play internetiniz hızlıysa yağ gibi kayıyor.Facebook,twitter vb deki kaydırmalar sa yumuşak olmuş.
    -5.1.1 de galeride kasmayan s6 kasar oldu.Galeride aşağı kaydırırken kasılıyor.Beğenmedim.
    -Animasyonlar başarılı fakat hafif tekliyor gibi.
    -Uygulama simgesine bastığımız gibi açılmıyor artık.Basma animasyonundan sonra açılma animasyonu oynuyor.Animasyonsal bir durum ama 5.1.1 daha iyi hissettiriyordu.
    -RAM yönetimi güzel olmuş.
    -Bildirim paneli yumuşak inmiyor.Note5 5.1.1 de gayet yumuşaktı.S6 5.1.1 de de 6.0.1 de de yumuşak değil.
    -S7 wallpaperlarını da koyunca S7 den farksız oldu.S7 deki yazılımı aynen verdiği için takdir ediyorum samsungu. Note4 bile daha s6 arayüzünü alamadı.
    -5.1.1 e göre s6 daha iyi performans gösteriyor.Saçma laglar gitmiş.Launcher ile birlikte kullanılırsa yağ gibi akan stabil bir telefon olmuş.
    SONUÇ:S6 5.1.1e göre çok daha iyi olmuş.Fakat Note5 teki 5.1.1 s6 nın marsmallow lu halinden daha stabil gibi.S6 yı 2 saat kullandıktan sonra Note5 e geri dönünce Note5 daha stabil daha akıcı hissettirdi.Az önce ben ne kullandım ya dedim içimden.
    S6 nız varsa güncelleyin kesinlikle.Fakat note5 sahibi olarak note5 imi 6.0.1 e güncellemek konusunda temkinli davranacağım.5.1.1 çok stabil note5 te. Belki 6.0.1 note5 te s6 dan daha farklı davranıyordur 4gb ram yüzünden..bilemiyorum.bekleyeceğim.Note5 ırak ve kamboçya romları test romları olduğu çok açık.Türkiye ye gelecek olan daha farklı olacaktır.Fakat s6 nınki bitmiş gibi.Tüm avrupada dağıtıldı.
    Türkçe dil desteğine sahip en güncel Build Date'li Bulgaristan Romu tam hızlı alternatif linki ile beraber eklenmiştir !

Model SM-G925F
    Model name Galaxy S6 edge
    Country Bulgaria (MTL)
    Version Android 6.0.1

Changelist 7025264
    Build date Tue, 16 Feb 2016 01:12:14 +0000
    Product code MTL
    PDA G925FXXU3DPB8
    CSC G925FVFG3DPB8

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Samsung teması harici bir temada ve o temanın kendi duvar kağıdı seçiliyken Duvar Kağıdı Hareket Efekti aktif olmuyor. Bir bak bakalım Rus romunda durum nedir.

• Aynen olmuyor gene o komple kalkmış sanırım.
    Aynen, kötü olmuş. Ne diyorsun Rus romuna geçeyim mi sence ? Şuan pc başındayım herşey hazır.

• Rom seni çağırıyoooor.
    Birazdan geçiyorum o zaman. FR romuna elveda.

• Reklam engelleme plusi aktif edemedim bir türlü arkadaşlar. Yardım edebilecek var mı? Ayrıca Note 5 ırak romunda klasöre uygulama eklemek için açılan menüden aramaya uygulama adı yazınca touchwiz çöktü hatası veriyor. Deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

Reklam engelleme plusi aktif edemedim bir türlü arkadaşlar. Yardım edebilecek var mı? Ayrıca Note 5 ırak romunda klasöre uygulama eklemek için açılan menüden aramaya uygulama adı yazınca touchwiz çöktü hatası veriyor. Deneyen var mı?

Wipe'ları yaptınız mı ?
    Yaptım hocam. Sadece orda bir hata gördüm. Genel bir hata da olabilir benden kaynaklı da merak ettiğim için yazdım kontrol eden olabilir diye.

Hata verdi rom yüklerken ve geri kurtarma yapacam fakat desteklenmeyen cihaz hatası veriyor Smart Switch. Ne yapmam gerekiyor ?
  • Ya bu marshmallow inanilmaz seri vazgeçmek istemiyorum ama bu bağlantı surekli tekliyor bekliyor bağlanmıyor chrome deyim bisiteye giricem birturlu girmiyor delircem ya simdi kalkip lollipop a donsem neyapacam ben?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.